Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω... κατεβασα μονο το πρωτο αρχειο γιατι τα υπολοιπα 2 ΔΕΝ τα κατεβαζει απο ενα σημειο κ μετα.... μαλλον θα πρεπει να κρατησω το κινητο ως εχει...
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από psilos: “θελω να κανω καθαρη εγκατασταση την ελληνικη rom και στα βηματα 2-3 ενω αρχιζει να κατεβαζει τα αρχεια μετα απο λιγο γραφει αποτυχια!!! ειναι δικο μου θεμα ή του forum? ” Γεια στείλε το Link που κατεβάζεις για να δούμε εάν όντως είναι δικό σου το πρόβλημα ή της κοινότητας. ” hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz
θελω να κανω καθαρη εγκατασταση την ελληνικη rom και στα βηματα 2-3 ενω αρχιζει να κατεβαζει τα αρχεια μετα απο λιγο γραφει αποτυχια!!! ειναι δικο μου θεμα ή του forum?
Αυτό εχω σκεφτεί κ εγω να τα κάνω ολα απο την αρχή.... άπλα να ανοίξω το κινητό να δω πως ειναι και αμέσως μετά να κάνω τα βήματα προτού περάσω επαφές εφαρμογές κ.τ.λ. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλάβει καλά τι παίζει με stable και dev... κ ποιο ειναι ''καλύτερο''... τεσπα... εδω θα είμαστε κ θα τα λέμε...
Δεν ειναι καλύτερα να εχω την ελληνική ή δεν παίζει ρόλο? Ρωτάω επειδή απο αυτά που διαβάζω στο φόρουμ νομίζω οτι τα αλάνια απο εδώ μέσα εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με rom miui και τα σχετικά...
Καλησπέρα!!! ερώτηση αρχάριου : περιμένω απο μέρα σε μέρα το redmi note 2. θα πρέπει να κάνω αυτό ? Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) και αν ναι, θα πρέπει να το κάνω απο το βήμα 1 ή απο το βήμα 2 ?
καλησπέρα παίδες!!! καινούργιος εδω... Συγχαρητήρια για το forum κ για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά!!! ετοιμάζομαι να παραγγείλω το redminote 2 prime μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κάποια site αξιόπιστα? (π.χ vikmall, gearbest ειναι της προκοπής?) ευχαριστώ εκ των προτέρων.