Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από kotlid: “Εγώ θα το παραγγείλω!!!! ” Δεν σε πειράζει που θα παραλάβεις μετα την Πρωτοχρονιά??” Χρειάζομαι gateway γιατί έχω τον πρώτο και δεν παίρνει τους door sensors της aqara που από λάθος παρήγγειλα. Οπότε προτιμώ να περιμένω και να πάρω στην ίδια τιμή σχεδόν και κάμερα Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PRESEUS: “Το σενάριο μου το φτιάχνω.Με την διαφορά ώρας με την Κίνα στο ανεκδηιγητα δύσχρηστο μενού του βρίσκω την κατάλληλη ώρα για ενεργοποίηση ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.Αλλά όταν ανοίγω την πόρτα τίποτα.Μονο στο log γράφει window/door open ή close ανάλογα με το τι κάνω.Μάλλον κάτι χάνω στην ενεργοποίηση του alarm στο getway νομίζω εγώ.Και βιντεάκια είδα στο YouTube αλλά δεν το κατάλαβα.Ισως χάνω κάποια απλή ρύθμιση.” Δεν γίνεται να φτιάξεις σενάριο ώστε να χτυπάει ο συναγερμός στ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mythoc: “Παλεύω με το ir controller περισσότερη ώρα αποτι περίμενα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk” Τι σε παιδεύει; Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ. Γι'αυτό ρωτάω Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από kotlid: “Παιδιά προς ενημέρωση γιατί νομίζω δεν έχει αναφερθεί, οι door sensors aqara δεν είναι συμβατοί με το v1 gateway!!!! Το έμαθα με το χειρότερο τρόπο και τώρα ξεμεινα με 3 door sensors !!! Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk” Σαφέστατα και δεν είναι. Αφού αν πας να τους προσθέσεις ζητάει το Zigbee gateway. Δεν χρειάζεται να τους αγοράσεις για να το δεις αυτό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted” Νομίζω και η version 1 έχει zigbee απλά διάβασα…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαιδιά έχω ένα θεματακι. Όλα καλά με το mi router 3. Έχω συνδέσει όλες τις συσκευές μου. Το μόνο θέμα που έχω είναι με ip tv που εχω. Αυτή κάνει authedication από την Mac address και έτσι οπότε το έχω συνδεμένο στο mi router κλειδώνει ενώ στο Vodafone modem router όλα καλά. Υπάρχει καμία λύση ώστε να κλείσω και το wifi του modem ? Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk
-
Παράθεση από yiatsou: “Παραθέτω φωτογραφία από το μενού που καθορίζει αν θέλεις να γίνεται trigger ο συναγερμός από τον αισθητήρα. Ότι είναι check τον ενεργοποιεί.Άρα για το βράδυ κάνεις uncheck τον αισθητήρα κίνησης και τον οπλιζεις.Το πρωΐ αν θέλεις τον επαναφέρεις και οπλιζεις.Αρα κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται άλλο σενάριο πλην του προεγκατεστημενου bb47c93db218f3889645443f129d3406.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε συνέχεια αυτού , ξέρεις αν έχω 2 ανιχνευ…
-
Μην ζητάς συγγνώμη ρε συ. Ίσα ίσα κάπως έκανα την δουλειά μου έγω. Το έβαλα το σενάριο τις βραδυνές ώρες. Έτσι αν ανοίξει η πόρτα οπλίζει ο συναγερμός και αν μπει ο διαρρηκτης μέσα χτυπάει μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο συναγερμός γιατι τον πιάνει ο αισθητήρας κίνησης. Οπότε εγώ σε ευχαριστώ. Δεν το είχα σκεφτεί πριν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psybill: “Ναι δεν θα τον χρησιμοποιήσεις καθόλου δες το screen shot Imgur: The most awesome images on the Internet” Αυτό το σενάριο οπλίζει τον συναγερμό και όχι να χτυπάει ο συναγερμός. Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanasis50: “Παράθεση από unknownharris: “Απλά βρήκα και site ελληνικό που ισχυρίζεται ότι πουλάει Xiaomi Mi Max 2 με B20 μπάντα μέσα. Εσείς έχετε θέμα με το 4G? Έχω cosmote.” Mi max 2 με 800αρα μπάντα απλά δεν υπάρχει. Στάλθηκε από το Lemax X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό δήλαδη δεν ισχύει; Xiaomi Mi Max 2 (64 GB) Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panox: “Όχι δεν γίνεται αυτόματα γιατί δεν γνωρίζει απαραίτητα πότε φτάνεις στο σπίτι! Θα έπρεπε να έχει πχ ένα condition όπου όταν συνδέεσαι στο wifi του σπιτιού σου ή αναγνωρίζοντας το location να κάνει αυτόματα disarm το gateway. Δυστυχώς, ακόμα το Mi Home δεν έχει τέτοια εξωτερικά conditions (πέρα από το timer). Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση κάποιου 3ου app τύπου Tasker/Automate κτλ. ” Η εφαρμογή για το iphone έχει αυτήν την δυνατότητα. Λέει ότι είναι ακόμη beta. Οριζεις ένα …