Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.

• Είναι εφικτό η εφαρμογή να αποκτήσει δικαιώματα και γράφει απευθείας στην SD card;

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από iJohnnyCash: “Σοβαρά όμως, τα fps της κάμερας είναι μόνο 15?? ” Μία δοκιμή θα σε πείσει. Και 18 και 20 να καταφέρεις να πιάσεις (εάν υπάρχει μπόλικο φυσικό φώς μέσα) πάλι το βίντεο δεν βλέπεται. Εάν έχεις και κάνα ηχείο να βαράει ή κάποιον να μιλάει σε όφωνο...ξέχνα και τον ήχο... Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ για αυτήν την συσκευή που εκτός από τα σημεία που ανέφερα είναι πραγματικό κελεπούρι στα 150-160 ευρώ και ας μήν έχει και εγγύηση και ας πάθει και ότι θέλει.…

• Θα συμφωνήσω μαζί σου, ας λήξει το debate ... υπάρχει αρκετό υλικό να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Βέβαια πότε δεν με ενδιέφερε ο τίτλος του συμβουλάτορα κινητών. Εμπειρικά μιλάω κυρίως Σοβαρά όμως, τα fps της κάμερας είναι μόνο 15?? Υ.γ.: Λατρεύω τις οθόνες amoled

• Επέτρεψε μου να διαφωνήσω ως προς τα ευρήματα σου. Για την ηχογράφηση μπορώ να μιλήσω, αφού έχω κάνει ηχογραφήσεις περισσότερες από 30 ώρες και μάλιστα σε αρκετά δύσκολες συνθήκες. Θέλεις να σου στείλω μερικά δείγματα σε pm? Το θέμα με τα FPS στα video, αν και δεν έχω τραβήξει ούτε ένα, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι 15fps. Αναφερόμαστε σε ένα μεσαίο επεξεργαστή, και αναφέρεσαι σε ένα υπερβολικά χαμηλό νούμερο. Πότε δεν διάβασα κάτι τέτοιο ούτε εδώ, ούτε πουθενά άλλου. Γιατί να το δεχτώ; Το β…

• Παράθεση από msdx: “Πολύ ωραία θήκη ωραία αίσθηση στο χέρι στο σκρουτζ ξεκινάει απο τα 8.50. Δεν περίμενα τέτοια ποιότητα σε oem θήκη. imgur.com/gallery/4J1aL ” Αυτή εχω εγώ... Την πήρα από amazon και μου ήρθε σε πιο fancy κουτί. Happy. @pavlidisc, νιώθω ότι διακρίνω ένα κόμπλεξ απέναντι στο brand xiaomi. Δεν με νοιάζει αν είναι η καλύτερη ή όχι εταιρεία (πια δεν υπάρχει καλύτερη εταιρεία) αλλά οι παραγωγές των smartphones έχουν ευτελεστεί. Νομίζεις ότι η Samsung εχει πιο sophisticate προσωπικό …

• Παράθεση από maria dimitris: “Αξίζει να πάρω την εκδοση 4/64; Την έβγαλε το πλαίσιο στα 269. Χρειάζεται η παραπανω ram η να πάρω το 3/32. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι αξίζει 101%. Δυστυχώς ο τρόπος που χρησιμοποιεί το Android τον αποθηκευτικό χώρο είναι δεδομένος. Νομίζω 2-3 παιχνίδια έχω το πολύ 100-200mb το καθένα. Κατά τα άλλα μόνο εφαρμογές. Έχω ελεύθερα 9GB κ το χρησιμοποιώ όσο καιρό είμαι εδώ. Πόσο ελεύθερα θα έχω σε 6μήνες; Το ίδιο ισχύει και για το 1GB, σε μικ…

• Παράθεση από bas13bou: “σε πιο ποσοστο ειναι καλο να βαζω το κινητο για φορτισει για καλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας? ” Γνώμη μου σταμάτα να νοιάζεσαι για την μπαταρία και απόλαυσε το κινητό ή εκτός έχει σκοπό να το φορτίζεις 5 ή 10 φορές την ημέρα. Δεν υπάρχει το «φαινόμενο μνήμης» στις μπαταρίες πια. Η γενική ιδέα είναι ότι οι κυψέλες της μπαταρίας φθείρονται ανά φόρτιση, ότι και να κάνεις είτε σε 18 είτε 20 μήνες, θα είσαι χαρούμενος αν η μπαταρία αντέχει έστω 50% της αρχικής. Οι μπαταρί…

• Προσωπικά ουδέποτε δεν ένιωσα ότι το MIUI δεν είναι android. H φιλοσοφία είναι η ίδια και απλώς έχουν επιμεληθεί περισσότερο το θέμα των δικαιωμάτων. Το μόνο αρνητικό είναι πράγματι ότι έχουν φάει ένα κόλλημα με το να μοιάζει με το iOS, αλλά νομίζω ότι περισσότερο είναι ένα επικοινωνιακό trick παρά πραγματικότητα. Τα πράγματα που έχουν πάρει από το iOS, μάλλον δεν έχει προσέξει ούτε ο πιο θανατικός οπαδός της Apple. Καθώς σας διαβάζω μπορώ να πω ότι μάλλον «τρομάζω» από την άποψη ότι αν πράγματι…

• Ευχαριστημένος κάτοχος Xiaomi Note 4x και αρκετά ικανοποιημένος με το MIUI. Τα «κλειδώματα» ή οι περιορισμοί του τελικά με βόλεψαν γιατί νιώθω ότι όσο αφελής και αν είμαι, αν μια εφαρμογή είναι ιδιαίτερα απαιτητική από πόρους ή κακογραμμένη με κάποιον τρόπο είτε θα ενημερωθώ, μέσα από τα πολλαπλά δικαιώματα που θα πρέπει να τις δώσω, ή θα προστατευτώ αφού δεν θα τρέχει παντελώς ελεύθερα. Εν τέλει, λίγο ψυχραιμία κάποιος να έχει και θα καταφέρει μια εφαρμογή να τρέχει όπως σε οποιοδήποτε stock an…

• Το θεωρώ κακή πρακτική. Χίλιες φορές αυτό που έκανε η MS που όσες συσκευές δεν πήραν 8, έβγαλε τα 7.8. Μια έκδοση θα πρέπει να είναι ίδια παντού, σε κάθε προβλεπόμενη συσκευή.

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από iJohnnyCash: “Υπάρχει περίπτωση το MIUI 9 σε κάποιες εκδοχές της, να μην έχει το Android 7 σαν βάση;; ” ναι (σε κάποιες εκδοχές = σε κάποιες συσκευές) ” Πως γίνεται αυτό; Πως γίνεται μια συγκεκριμένη έκδοση MIUI να αντιστοιχεί σε πολλαπλές εκδόσεις του Android; Τελικά τι ειναι το MIUI;

• Σωστά! Δουλεύω για την τρόικα και πηγαίνω σε κάθε ειδους ΔΥ και ΔΕΚΟ και καταγράφω τους ανυπότακτους στα μερκελιστικά ιδεώδη! Αλλά στηρίζουμε xiaomi γιατί μας υπενθυμίζει την λιτότητα και το πρωτότυπο των ανταλλακτικών ισοτιμιών που θα πετύχουμε οσονούπω για όλο τον νότο! Υ. Γ.: μόνο εγώ χρησιμοποιώ ηχογράφηση;!

• Παράθεση από polis4gr: “@iJohnnyCash Δημοσιογράφος είσαι φίλε? Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Χαχα όχι... Νόμιμοι οι σκοποί μου

• Ξέρουμε πόσα μικρόφωνα έχει το note 4x και σε πια θέση; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37505/ PS: Αν κάποιος έστω ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το default recording app, έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο άλλο;

• Υπάρχει περίπτωση το MIUI 9 σε κάποιες εκδοχές της, να μην έχει το Android 7 σαν βάση;;

• Αν βρει κάποιος κανένα site για παραγγελία ας μου στείλει link. Έφαγα τον κόσμο

• Και είναι κρίμα πραγματικά, είδα πρόσφατα ότι το Note 4/4x έπεσε και άλλο. Ποια άλλη εταιρεία θα πουλούσε μια τέτοια συσκευή κάτω από 300€ σε ευρωπαϊκή αγορά έστω. Με τέτοιες πολιτικές θα έπρεπε να είχε κάθε σπίτι και από ένα Xiaomi Note 4, άρα κάπου το χάνει.

• Δεν έχει κανένα νόημα αυτό το παιχνίδι και προφανώς δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει με το καθένα από αυτά τα αμέτρητα μοντέλα και εκδόσεις. Εγώ απλώς λέω ότι θα έκανε καλό στην ίδια ένα πιο τακτοποιημένο portfolio. Κακό είναι να έχω αυτή την επιθυμία;

• Έχω γίνει οπαδός της xiaomi αλλά μην τα παραλέμε. Νομίζω εδώ διάβαζα ότι η xiaomi έχει πάρει ένα σκασμό δάνειο και επειδή τα τελευταία 3-4 εξάμηνα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά θα μαζέψει λίγο τα χαρτιά της. Νομίζω ότι μιλάγαμε για 1δις. Θέλω να καταλήξω ότι ναι μεν μπορεί να μην έχει συντονισμένο δίκτυο πωλήσεων στην Ευρώπη και Αμερική, αλλά ειδικά στην Ευρώπη είσαι σαφώς ότι κατευθύνει τα προϊόντα της. Συνεργασία με τοπικούς αντιπροσώπους, γλώσσες στο MIUI, προβολή σε ευρωπαϊκά μέσα κτλ. Ανεξαρτήτ…