Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 188.
-
Πφφφφ όχι παιδιά δε το έτρεξα, βασικά το κινητό μόλις μου ήρθε, οπότε δοκιμάζω και σας λέω! =============== Φεβ 9th 2018, 8:03pm =============== Μου βγάζει στο unlock tool : Current account is not bound to this device Add your account and device in MIUI's settings > Developer Options > Mi unlock status
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Η συνεργασία του Google Framework με τις Αγγλο-Κινεζικές ROM, είναι μια πονεμένη ιστορία. Δεν συνιστώ την εγκατάσταση Play Store σε China ROM σε καμία περίπτωση! Επειδή Global ROM για το Jason δεν υπάρχει ακόμη, θα σου πρότεινα όπως σου ανέφερα και πριν, να βάλεις την xtrv. 1. Θα βάλεις drivers στο PC σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 2. Θα κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader => Διαδικασία αίτησης κα…
-
Παράθεση από billyrek: “Παράθεση από liquid: “Για το προβλημα του libra με το gps. Το εχω επισημανει απειρες φορες εδω στο φορουμ. Μπες σε recovery κανε mount το system και στον file manager στον φακελο system/etc μετονομασε το αρχειο gps.conf σε gpsxxx.conf Κανε reboot και πες μου μετα ” Μπορεις να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος με τις κινησεις που πρεπει να γινουν για να το κανω και στο δικο μου nikel γιατι δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω;; Και αφου μεχρι πριν δυο εβδομαδες το gps λειτουργο…
-
Για το προβλημα του libra με το gps. Το εχω επισημανει απειρες φορες εδω στο φορουμ. Μπες σε recovery κανε mount το system και στον file manager στον φακελο system/etc μετονομασε το αρχειο gps.conf σε gpsxxx.conf Κανε reboot και πες μου μετα
-
Τα εχω μακελεψει ολα απο μεσα ,παλια thumbs , cache κτλ. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως ο χωρος που δειχνει στο screenshot ειναι ακριβως ο διπλασιος απο τις πραγματικες μου φωτογραφιες.
-
Καλημερα παιδες. Στο libra ολες οι φωτο που εχω και τα βιντεο ειναι 1.66GB ενω απο το screenshot που θα σας δειξω το συστημα κανει reserve ακριβως τον διπλασιο χωρο. Ξερει κανεις τι παιζει;
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από lelepepe: “Στο mi4c η ανάποδη κάμερα είναι bug που εμφανίζεται όταν ενεργοποιηθεί το camera 2 API. Για να απενεργοποιηθεί βρίσκουμε στο build prop τη γραμμή 'persist.camera.HAL3.enabled=1' Και αντί για 1 βάζουμε 0. ” Επιβεβαιώνω και γώ ότι με αυτό τον τρόπο η κάμερα διορθώθηκε. Από το Mi-4c μου με Tapatalk ”
-
Σε libra η xtrv παει σφαιρα. Η πιο γρηγορη 9αρα μεχρι στιγμης, απο μπαταρια δεν εχω δει ακομα,σημερα την εβαλα. Ευχαριστουμε πολυ παιδια!
-
Σε libra για ακόμα μια φορά όλα πήγαν τέλεια. Το κινητό πετάει! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!
-
Σε libra όλα μια χαρά μέχρι στιγμής, νερό την πήγε την xtrv εγκατάσταση. Παρατηρώ στις ρυθμίσεις στον αποθ.χώρο ότι έχω λέει 1,41 γίγα φωτογραφίες αλλά με όποιον file manager και αν το έχω κοιτάξει μου δείχνει ότι έχω 671MB φωτογραφίες μέσα.
-
Παράθεση από gkalen: “@liquid Να μην χρησιμοποιείς κανένα από τα gps.conf , να το αφήνεις ως έχει .. Θα το ξαναδούμε βέβαια , αλλά δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα .. ” το google maps χρησιμοποιει το gps.conf απο μονο του γιαυτο και δε μου δουλευει. Ούτε στο cit μου λοκαρει δορυφορους αν δε το μετονομασω χειροκινητα.
-
Πολυ καλή η λίστα παιδιά και καλά κάνετε που τα αναφερετε. Μια παρατηρηση μονο αν επιτρεπεται. Το όποιο tweak εχετε κανει στο gps.conf εχει ως αποτελεσμα στο libra μου να μη μου δουλευει το gps. Δε λοκαρει δορυφόρο με τιποτα. Για να το κανω να δουλεψει πρεπει να μετονομάσω το αρχείο σε gpsxxx.conf σε καθε μου φλασαρισμα. Αυτά και μπραβο για την εξαιρετική δουλειά!
-
Νομίζω δεν υποστηρίζεται η συσκευή σου ακόμα για το wifi calling.Τι libra παντως δε το υποστηρίζει το τσεκαρα.
-
Γνώμες για αγορά νέου xiaomi
liquid - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια χαρά όλα, κανένα πρόβλημα. Μάλιστα της έβαλα ο ίδιος το 4g και το δοκίμασα.
-
Γνώμες για αγορά νέου xiaomi
liquid - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο mi5c το πηρα στη νυφη μου κ ειναι εξαιρετικη η εικονα κ η καμερα του παιδια. Δεν εχω δει το 5s. Το 4x ειδα οτι εχει 74% ntsc χρωματα στην οθονη και με προβληματισε....μηπως ειναι πατατα;