Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 188.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από liquid: “Παιδια συγχωρεστε με αλλα δε βλεπω το λινκ για κατεβασμα...που ειναι; ” Στην αρχική σελίδα ΕΔΩ ή ΕΔΩ στα Downloads ” Δε βρίσκω κάτι στην αρχική ,κάποιο σύνδεσμο ,ούτε στο 2ο σύνδεσμο. Μπορεις σε παρακαλώ να μου δείξεις με κάποιο screenshot που ειναι οι σύνδεσμοι για download? Είμαι συνδεδεμένος κανονικά! Ευχαριστώ πολύ!!
-
Παιδια συγχωρεστε με αλλα δε βλεπω το λινκ για κατεβασμα...που ειναι;
-
Παράθεση από koukis: “Sms mod δε λειτουργεί πάλι στο libra. Playstore ok επίσης κατά τα άλλα μέχρι τώρα όλα φαίνονται καλα. ” Το κινητό αποκρίνεται? το δικό μου στην .30 πήγαινε σαν nokia3210 αναγκάστηκα να γυρίσω στην 6.9.15/19 για να μπορώ να το δουλέψω χωρίς κολλήματα. Τώρα πετάει στην κυριολεξία και είναι ταχύτατο. Επίσης μπορώ ξανά να χρησιμοποιήσω το snapchat(που δε μπορούσα στο android 7). Έχω μια υποψία πως τα libra δε σηκώνουν nougat...
-
Παίδες έχω σοβαρό θέμα με το libra μου, Όσο αναβαθμίζω τις ROM τόσο πιο αργό γίνεται... και μιλάμε για μεγάλη καθυστέρηση πχ όταν ανοίγω facebook η τον πλοηγό ή όταν πάω να κάνω κλήσεις είναι μεγάλη η καθυστέρηση απόκρισης. Γενικά στα πάντα, ακόμα και μετά από memclean (αριστερό κλικ και Χ) ακόμα κολλάει. Παίζει να μη "σηκώνει" nougat? Μπορώ από την .30 να γυρίσω σε παλιά και πιο ελαφριά ROM?
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από liquid: “Antutu 71800 το libra μου ” Θέλω να το δω για να το ....... πιστέψω ” Παράθεση από Nelias: “ ” Τώρα είδα το μήνυμά σου Σου βάζω φωτό να δεις και ακόμα μία να δείτε πόσο "χτύπησε" το κινητό σε θερμοκρασία. Έβλεπα ταινία στο κινητό και έκανα μετάδοση οθόνης με DLNA στη SmartTV μου.... Μόλις τελείωσε η ταινία δε μπορούσα να το κρατήσω στα χέρια, έκαιγε κυριολεκτικά!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33465/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment…
-
όλα καλά και στο δικό μου, πάει γρήγορα πολύ η ROM , δε ξέρω αν οφείλεται στο clean install βέβαια! Ευχαριστούμε κ πάλι παιδιά Antutu 71800 το libra μου
-
Παράθεση από George Giannaras: “Παράθεση από liquid: “Την πέρασα στο Libra την .30, ακόμα κάνω επαναφορά απο το MiCloud γιατί πήγα σε FR . Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά βρήκα ένα κόλπο για να κάνω update τις εφαρμογές που χρειάζεται να γίνουν από το play store. Όταν πατάς "ενημέρωση" σου βγάζει το κλασικό "αναμονή για wifi" . Πατάς home button ξαναανοίγεις playstore και πας και κατεβάζεις μια άσχετη όποια να 'ναι εφαρμογή (η οποία φυσικά δε θα κατέβει γιατί θα λέει "αναμονή για wifi"). Μόλις το κ…
-
Την πέρασα στο Libra την .30, ακόμα κάνω επαναφορά απο το MiCloud γιατί πήγα σε FR . Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά βρήκα ένα κόλπο για να κάνω update τις εφαρμογές που χρειάζεται να γίνουν από το play store. Όταν πατάς "ενημέρωση" σου βγάζει το κλασικό "αναμονή για wifi" . Πατάς home button ξαναανοίγεις playstore και πας και κατεβάζεις μια άσχετη όποια να 'ναι εφαρμογή (η οποία φυσικά δε θα κατέβει γιατί θα λέει "αναμονή για wifi"). Μόλις το κάνεις αυτό ,ξεκινάει να κατεβάζει την ενημέρωση της πρ…
-
Μόλις το δοκίμασα φίλε μου, και βλέπω ότι δουλεύει!!! Αργεί λίγο να κατεβάσει τις εφαρμογές αλλά δε κάνεις τίποτα
-
Εγώ τη βγάζω πέρα με το aptoide προσωρινά! Backup δεν έχω κάνει ποτέ (τώρα προσπαθώ να μάθω να κάνω και το titanium είναι αποτυχία) γιατί πάντα περνούσα τις ROM "από πάνω" . Αν δε καταφέρω να κάνω backup με το MiCloud τότε θα ξανακατεβάσω εφαρμογές . Τώρα στην .23 που είμαι πάντως το playstore δε νιώθει.
-
Το "αναμονή για wifi" όταν πας να κατεβάσεις εφαρμογή λες ? Εγώ το έχω από την .23 ! Ετοιμάζομαι να περάσω την .30 τώρα ,απλά θέλω να κάνω ένα backup με titanium πρώτα
-
Ολα καλα σε mi4c, 160 στα sms δεν υποστηριζονται ακομα ,δε το βρισκω στις ρυθμισεις. Ευχαριστουμε για ακομα μια φορα!!!
-
@gio το miRemote σου ανοιγει;
-
καλημερα σας, υπαρχει ενα θεματακι με το miRemote ,κατα τα αλλα μια χαρα. Mi4c
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από liquid: “Δε ξέρω τι έγινε αλλά μου διαβάζει το κινητό σαν το LG G4 στο "ο υπολογοστής μου" .... !!! ” Το έχουν πάθει πολλοί αυτό με τους drivers. Κανε απεγκατασταση στους λανθασμένους, reboot τον η/υ σου και ξανά ... Εχεις εγκαταστήσει MiFlash ή MiPcSuite ? Eχουν drivers σε sub-folder αυτού της εγκατάστασης τους ... ” τα κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να το επαναφέρω, συγνώμη για το σπαμ σε αυτό το νήμα αλλά όλα ξεκίνησαν προσπαθώντας να περάσω τη ΡΟΜ αυτή γιαυ…
-
Δε ξέρω τι έγινε αλλά μου διαβάζει το κινητό σαν το LG G4 στο "ο υπολογοστής μου" .... !!! δε ξέρω τι έγινε λάθος στην εγκατάσταση, προσπαθώ να το σώσω με sideload τώρα..έχω ξενερώσει
-
το δοκιμάζω άμεσα και επανέρχομαι!
-
τι να πω, θα δοκιμάζω κάθε τόσο γιατί δε μπορώ να το έχω συνέχεια σε fastboot το κινητό.
-
Είχα αιτηθεί όταν αγόρασα το κινητό (πριν κάτι μήνες) που είχε μια multilang rom μέσα το κινητό από το μαγαζί που την αγόρασα. Κατάφερα τότε μέσα από το φόρουμ σας να ξεκλειδώσω τον bootloader και να βάλω την ελληνική . Μετά την αποτυχημένη μου όμως προσπάθεια να την αναβαθμίσω ,έβαλα ξανά την 6.9.22 official developer και έγινε αυτό που σου έστειλα, δεν ξεκλειδώνει. Η αίτηση που είχα κάνει ήταν για την συγκεκριμένη ROM ? τώρα θα πρέπει να περιμένω πάλι για να μου ξεκλειδώσει αυτή?? Ούτε καν goo…