Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 391.
-
Παράθεση από geogian: “Παράθεση από Oneironaut84: “Να ρωτησω κατι ακομη...εχει περασει καποιος το resurrection rom? Αν το εχει καποιος ας μου στειλει παρακαλω ” [OFFICIAL]Resurrection Remix-OS 6.2.0[Treble… | Xiaomi Redmi Note 5 ProΔε χάνεις και τίποτα σπουδαίο. ” Ειμαι φαναπο το s4 mini ακομη..πηρα δευτερο κινητο τωρα συμφωνα με το αν υπαρχει resurrection...☺ Για την διαδικασια φλασαρισματος ηθελα να ρωτησω μη κανω καμια ζημια..
-
Φραγη
Μήνυμαδεν εχεις αδικο...
-
Φραγη
ΜήνυμαΓια ολα ναι..το συγκεκριμενο μπορει να ειναι διαφορα νουμερα...τεσπα.ευχαριστω
-
Φραγη
Μήνυμαα για μπλοκ λες.εχω ταραξει στα μπλοκ.φραγη ηθελα.να παει το μηνυμα εκει που ειναι να παει.34 χρονων γουρουνι...θα παρω παροχο μαλλον.ευχαριστω Αποστολη
-
Φραγη
Μήνυμαcall settings μετα?ευχαριστω
-
Φραγη
Μήνυμαγεια χαρα.δε ξερω αν ειναι λαθος η ερωτηση στο φορουμ εδω αλλα...εφαγα τον τοπο και δεν βρηκα κατι..πως μπορω να κανω φραγη τις κλησεις? εισερχομενες ας πουμε.και ολες δε με χαλαει δηλαδη
-
Γεια χαρα ρε παιδια.Επιστρεφω παλι.Βρηκα αυτο..να το επιχειρησω? για bootloader.Εχω καναδυο βδομαδες ακομη για ξεκλειδωμα..διαβαζω αποδω διαβαζω αποκει.Μπερδευομαι και πολυ φοβαμαι πως θα φαει κανα μπρικ το τηλ.ουτε μηνα δε το εχω δηλαδη αλλα θελω να βαλω το resurrection...Τι κανω?> youtube.com/watch?v=aeuzwznp6Uc