Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 391.
-
Παράθεση από TziMcN: “Παράθεση από Oneironaut84: “γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω ” Ξεμπρικάρισμα έκανε και ο jimhai από εδώ. Είχε κάνει το δικό μου, εξαιρετικός!!!! Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, ούτε αυτός έχει τη δυνατότητα να ξεκελιδώνει bootloader. Όσον αφορά το κόστος, μου είναια απραίτητο το ξεκλείδωμα. Θα μπορούσα να πληρώσω, αλλά όχι 80 ευρώ. 20-25, βαρ…
-
γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Oneironaut84: “Τι να πω ρε φιλε..Εχει εναν που ξεκλειδωνει με 85 δολαρια..αλλα τα δινεις?δεν ξερω ” ΠΩΩΩΩΩΩ ξεφτίλα - στην μαύρη αγορά καταντίσαμε να ψάχνουμε για να ξεκλειδώνουμε τον Bootloader τώρα ? ” ναι γμτ.. κ ποσο λειτουργει δεν ξερω..
-
Παράθεση από TziMcN: “Παράθεση από paulk: “εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας ” Καλησπέρα σε όλους. Ως προς το 19:00 η ώρα Ελλάδας είναι σίγουρο, επειδή εκ…
-
Παράθεση από paulk: “εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας ” Ε μλκιες.. απετυχα και χθες... δε βλεπω φως
-
Παράθεση από paulk: “τελικα oneironaut απο αλλο forum απο X αρχιζει ... σημερα ξεκλειδωσε ενας 12 η ωρα κινας δηλαδη δικια μας 19:00 απογευμα....γιατι τον ρωτησα του ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα και μου ειπε 7 το απογευμα ” και στα δικα μας
-
Παράθεση από paulk: “κανε και 8 η ωρα ” θα κανω..ρε τι τραβαμε
-
Παράθεση από paulk: “μαλιστα αρα να κανουμε δοκιμη 7 το απογευμα δηλαδη σε ωρα δικια μας...ετσι κανω. ” αυτο κανω..ελπιζω να ειναι η σωστη ωρα..αλλα δεν γινεται τπτ εδω κ 2 βδομαδες
-
Παράθεση από paulk: “εννοεις 00:00:02 την νυχτα η το απογευμα η το πρωι και τελικα 7 η 8 η ωρα; ” σωστα..εννοω οπως λενε στην εφαρμογη.με ωρα κινας 12 το βραδυ..αυτη την ωρα καταλαβα εγω τουλαχιστον. που εδω ειναι 7 απογευμα
-
Παράθεση από paulk: “μηπως ειναι 8 το απογευμα ισως..θεωρητικα αμα λεει gmt+8 αρα ειναι 8...εμενα ομως δεν λεει gmt παρα μονο 00:00 μηπως τελικα εννοει πρωι 7 η 8 η ωρα;;..πρεπει να μας πει καποιος εδω στο φορουμ αν ξερει αν εννοουν πρωι η βραδυ.. σχετικα με την sim activation ξερεις κατι;;;εσενα ειναι ενεργη;;;..γιατι εμενα παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τιποτα...γιατι βλεπεις χρειαζεται για το ξεκλειδωμα ” Ουτε σε εμενα κανει ενεργοποιηση η σιμ..ας παμε να ξεκλειδωσουμε απο εφαρμογη και βλεπ…
-
Παράθεση από paulk: “το ιδιο προβλημα και εγω και εχω 2 συσκευες poco x6 pro και redmi note 11 pro...application reched limit.....και μου λεει 10/01 m/d και ωρα 00:00 χωρις gmt...αρα τι ωρα εννοει εδω σε εμας;;;...πρωι η βραδυ;;; επισης λεει 10/01.....αρα σε αυτους 10/01 η λογω διαφορας ωρας αν ειναι πρωινη τους ωρα τοτε για εμας 09/30 m/d..;; Οπως επισης εχω θεμα με την sim activation cosmote αν και δεν φταει το δικτυο δεν μπορω να την ενεργοποιησω με τιποτα ειναι καρτοκινητο gb εχει μεσα μηνυμ…
-
Τι να πω ρε γμτ..εναν που βρηκα Nc phone 85 δολαρια θελει..δε βρηκα κατι αλλο.να το κανω ετσι..αλλα ετσι θα το αφησουν να μη ξεκλειδωσουμε?εχουν βγαλει κ οδηγους.αλλα δεν...δινουν ενα αρχειο settings το οποιο δε γινεται εγκατασταση.θα δειξει
-
Οποιος προλαβε δηλαδη?ναι κανα 80ρι δολαρια αποσο ειδα κ εγω
-
Παράθεση από Sakis21r: “poco f6 έχω ξεκλειδωτο ” Πως το εκανες αυτοοοοο
-
καλημερα ρε παιδες.Τι συμβαινει με hyperos ποτε ξεκλειδωμα?αυτο ηταν?αν το ηξερα σιγα μην επαιρνα poco f6
-
Βοηθατε ρε παιδιααααα.αλλαξα ζωνη ωρας οπως λεει,χονγκ κονγκ.πηγε 19 του μηνα κ τωρα μου λεει 20 του μηνα..σι κανω λαθος??
-
γεια σας ρε παιδια.Προσπαθω να ξεκλειδωσω κ εγω το κινητο..με την εφαρμογη.Χθες μου ελεγε 18 του μηνα σημερα..το πατησα πριν λιγο και με λεει τωρα 19,..δηλαδη αυριο..τι παιζει με αυτο?? ελεος