Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.

• Παράθεση από flowin_through: “ξαναπροσπάθησε...(με το mi pc suite) ” Τζίφος flowin_through

• Το προσπάθησα (διαθέτω ΗΥ με windows 7 32bit) αλλά δεν τα κατάφερα. Ακολούθησα πιστά τον οδηγό (Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)), όμως δεν μου εμφανίζει κανένα μήνυμα για αναβάθμιση. Αρχικά (πριν μπώ σε λειτουργία recovery δηλαδή όταν ρύθμιζα το USB Debugging) από τον πίνακα ελέγχου εμφανιζόταν νομίζω ορθά ως Xiaomi Composite MDB Infterface. Στη συνέχεια και όταν έκανα reboot se recovery mode και συνέδεσα το κινητό με τ…

• Προσπάθησα ανεπιτυχώς να εφαρμόσω τον εν λόγω οδηγό για το κινητό xiaomi redmi 3 που ανήκει σε συγγενικό μου πρόσωπο. Το κινητό έχει μου ήρθε προ ημερών με την ακόλουθη ρομ MIUI 7.5.2.0 LAICNDE. Ως εκ τούτου κατέβασα τη dev rom miui_HM3Global_6.8.11_59272dcaf6_5.1 Ακολούθως πήγα στο Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πάτησα στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία και επέλεξα το αρχείο zip που είχα τοποθετήσει χύμα στο κινητό. Δυστυχώς το μήνυμα που εμφανίστηκε (αφού μου ζήτησε να συνδεθώ στο …

• Να το θέσω πιο συγκεκριμένα και ορθά: υπήρχε η δυνατότητα τροποποίησης των αποτελεσμάτων του ύπνου έτσι ώστε να αλλάζεις την ώρα που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε (πάντα και μόνο για το προηγούμενο βράδυ). Όσον αφορά τα sms, την έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν έχω τα "επιθυμητά αποτελέσματα.

• Για την τελευταία έκδοση θα επισήμανα τα εξής: 1. Δεν υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της ώρας έναρξης και λήξης του ύπνου 2. Δεν δονείται κατά την λήψη sms...πάρα κάποιες φορές και κάποια λεπτά αργότερα (στην περίπτωσή μου)

• Παράθεση από maddoctor: “Ανέβηκε η τελευταία έκδοση του προγράμματος 1.8.511 GR. Το τελευταίο αρχείο, όπως και τις προηγούμενες εκδόσεις, θα τις βρίσκετε πια στο πρώτο μήνυμα του θέματος. ” Νομίζω συνδέεται πολύ πιο γρήγορα με το bluetooth, συγχρονίζοντας ταχύτερα τα δεδομένα.

• XiaomiΜΑΝΙΑ

dfm - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Παράθεση από dfm: “Άψογο θα το χαρακτήριζα φίλε @dfm , έχω συνδεμένο μόνιμα τον αφυγραντήρα μου δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ προβλημα , εχει επιλογή ξεχωριστή ενεργοποίησης της θύρας usb οπότε βάζεις και ενεργοποιείς και δεύτερη συσκευή!!!στο iphone το χρησιμοποιώ και είναι κανονικά μεταφρασμένη.Σε android η επίσημη εφαρμογή είναι δυστυχώς στα κινέζικα, νομίζω πως εχει όμως μεταφραστεί εδω στο φορουμ μας! Παρακάτω παραθέτω μερικες φωτο της εφαρμογής!forums.xiaomi-miui.gr/ind…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

dfm - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φίλε Sam, ποια είναι η...βιωματική άποψή σου για τη smart socket; Προσωπικά σκέφτομαι να την παραγγείλω και θα ήθελα την άποψη κάποιου που την χρησιμοποιεί ήδη. Με ενδιαφέρει να την ενεργοποιώ όταν θα βρίσκομαι εκτός σπιτιού (πχ από το γραφείο). Στην εφαρμογή του ΜΙ ΗΟΜΕ είναι μεταφρασμένη η λειτουργία της;

• Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά "Sold Out Currently!". Το έχει όμως ο...γλυκούλης σε καλή τιμή. Να ρωτήσω το αυτονόητο: Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορώ να ελέγχω την πρίζα από απόσταση (πχ από το γραφείο) είναι να έχω συνδεδεμένο το κινητό για τη χρήση της εφαρμογής σε wifi (ή data) και ταυτόχρονα στο σπίτι που βρίσκεται η πρίζα, επίσης να είναι ανοικτό το wifi; Επιπλέον, η εφαρμογή λειτουργίας της περιλαμβάνεται στο MI HOME και εάν η απάντηση είναι "Ναι", είναι μεταφρασμένη;

• Τελικά αυτό το προϊόν δεν είναι και εύκολα διαθέσιμο στην αγορά? Όσοι τυχόν το αγοράσατε σας εξυπηρέτησε σε σχέση με τα όσα αναφέρονται στη περιγραφή του; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που θα μου προτείνατε;

• Unboxing & Hands on Review - Xiaomi Mi Band

dfm - - Hands on - Review

Μήνυμα

Μετά την εξαιρετική βιωματική παρουσίαση, προχώρησα στην εν λόγω αγορά και αναμένω (Miband 2).

• Πρώτα να ξεπεράσουμε και τις περσινές ψήφους των Ινδών και μετά..ας το λήξει. Μπράβο σε όλους!!! Το μήνυμα έχει ήδη φτάσει εδώ και μέρες...παγκοσμίως: Υπάρχει μια σημαντική, συμπαγής και αριθμητικά ισχυρή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (και αυτό είναι προς συμφέρον όλων)!!! Δεν είμαστε ένα "fan club" αλλά μια κοινότητα, με αλληλέγγυα μέλη, που φωνάζει δυνατά -με την πιο δυνατή φωνή παγκοσμίως- ότι υπάρχει και οφείλουν όλοι να την προσέξουν και να την υποστηρίξουν!!!

• Μια ψήφο και από εμένα (username: vagelismargetis)...νομίζω η ψήφος νούμερο 105!!!! ...και δυστυχώς τα Σκόπια αναφέρονται ως Macedonia

• Unboxing & Hands on Review - Xiaomi Mi Band

dfm - - Hands on - Review

Μήνυμα

Εξαιρετική παρουσίαση...βιωματική!!! Να σε ρωτήσω (ή όποιος άλλος γνωρίζει): Καταναλώνει αρκετή μπαταρία από το κινητό;

• Πολύ ωραία. Εμφανίζεται πλέον & ωριαία πρόβλεψη καιρού. Με το widget ισχύει ότι έχετε προαναφέρει (όταν είναι στα αγγλικά όλα καλά αλλά στα ελληνικά...0). Ευχαριστούμε πολύ.

• Πολύ σωστή η συμβουλή σου NasDriver. Μήπως γνωρίζεις πως διορθώνεται και το widget που εμφανίζει θερμοκρασίες μόνο 0?

• Στην εφαρμογή του καιρού παρουσιάζει αδυναμία εντοπισμού της θέσης καθώς και όταν χειροκίνητα προσπαθώ να αναζητήσω τοποθεσία, μου βγάζει σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το δίκτυο".

• Μετά από 3 μέρες χρήσης με το νέο μου κινητό και με φορεμένη την GTV 5.11.5, τι να πώ...ΤΙ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! Είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο μου ότι δεν δουλεύει το fmradio...αλλά ευτυχώς όλα δουλεύουν ρολόι!!!

• Μπράβο σε όλους που μοιράζονται την εμπειρία και τη γνώση τους απλόχερα και με τόσο απλό τρόπο . Χαίρομαι πραγματικά που ανήκω σε αυτήν εδώ τη ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από dfm: “Η δουλειά που έχετε κάνει με τη ROM είναι καταπληκτική (πέρασα την τελευταία dev) και το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι στο fmradio. ” Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Το FMRadio και το WiFi ήταν δύο από τους λόγους που η Xiaomi απέσυρε προς αντικατάσταση τη ρομ που φοράς... Πολύ σύντομα, με τη νέα ρομ, ελπίζω το πρόβλημα να διορθωθεί( Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα... Π.χ. στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά και τα δύο...) ” Έχεις δίκιο γιατί…