Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 139.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα6cbd1651ce9558d0862e1f9c48f97757.jpg με την νεα ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Stavros75: “ Ένα μέλος του φόρουμ με βοήθησε και όλα οκ. Τώρα έχω επίσημη αγγλική, μπορεί να μην έχει ελληνικα αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Πριν προσωπικά δεν είχα θέμα με το 4g. Για τον συφορουμιτη που ρωτάει. Σίγουρα όμως φταίει η ρομ. Ερώτηση, πως ενεργοποιουμε την ρύθμιση να παίρνει screenshot με τα τρια δάχτυλα swipe down; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” d33a48f799bf6ddc2e8fb1809409445b.jpg ελπίζω να βοηθησα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και για το nikel θα βγαλετε το φιξ; Γιατί και σε μένα με βγάζει τσαινα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5f7ce0d2a86df05f9892bd540ae5ed28.jpg \ και ή νέα ρομ μόλις μπήκε φρέσκια φρέσκια, σε λίγο θα σας πω νεα,μονο πειτε μου ξανα πως βγαζουμε το game booster Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο RN4 το περασε κανεις ? Για να το περασω αν ειναι να δουμε τι θα μου κανει
-
Παράθεση από VonBullen: “Ερ'ωτηση ασχετίλα, να μεταφέρω τις επαφές απο το μηλόφωνο ή να κάνω τα βηματάκια για την ελληνικη rom και μετά τα ξαναβάζω? ” τις επαφες σου μπορεις να τις στειλεις σε android μεσω ενος google account.Ετσι εκανα και εγω. Αν ανεβουνε στο συννεφο..και 1 εκατομυριο ρομς να βαλεις , μολις βαλεις το google account σου θα τις εχεις ολες πισω
-
Παράθεση από VonBullen: “demakhs η αλήθεια είναι ότι διάβασα το thread μου και εγώ μου ακούστηκα πολύ Μ@@@@@ς ,δεν κρατώ κακία στα παιδιά και αν το κρατήσω θα μιλήσουμε αυριο για τα steps, που πρέπει να κάνω. Μόνο μια ερώτηση , σαν τηλέφωνο σμαρτ αξίζει την ταλαιπωρία μου? ” Κοιτα φιλε μου και εγω το Redmi Note 4 εχω, απο Iphone Ηρθα και πιστεψε με δεν το μετανιωνω ..το τηλεφωνο ειναι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΟΟΟ. Οκει το δεχομαι ειναι λιγο δυσκολο στο να κανεις το αρχικο στησιμο, αλλα μην ανησυχεις . απαξ και …
-
Οκεικ συγγνωμη λάθος μου
-
Flash Sale για αλλες 3-4 μερες το μοντελο.. gearbest.com/smart-watches/pp_362705.html
-
Παράθεση από maddoggr: “Παράθεση από olafeone: “Μαλλον για εμενα λετε. Η σιμ ειναι COsmote η καινουρια η 4G ” Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση από olafeone: “Με twrp μπηκα wipe wipe dalvik , cache μετα reboot και install την νεα ρομ. @galen με την πρωτη το εβαλα. Με δυσκολεψε μονο να το φλασσαρω φιλε μου γιατι ειχε την international rom οταν ηρθε απο το everbuying. ” Παράθεση από olafeone: “Λοιπόν ακολουθησα στην αρχη τον οδηγο για να νφλασσαρω το κινητο μου . Ειχε ερθει με την 8.0.3.0, εβαλα…
-
5c2b94908334c573c353df9a407e8f27.jpg καλά είναι ή κατανάλωση, και έπαιζα κανένα μισαωρο το asphalt Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pit13: “@olafeone σου παρουσίασε ποτέ το πρόβλημα με την sim; Εγώ τώρα παρατηρώ πως έχω θέμα με τα μηνύματα. δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή. φοράω την 6.10.20 σκέφτομαι να το σετάρω απο την αρχή πάλι,περνώντας την κινέζικη stable ” Απο την αρχη που το ξεκινησα με φλασαρισματα και τετοια πραγματα , δεν μου εκανε ποτε τιποτα με την σιμ. Απλως οταν εβαλα την 6.10.27 οταν το ανοιξα στην αρχη στο σετταρισμα( γιατι το εκανα σαν νεο τηλεφωνο) το αρχισα με αγγλικα μενου. Μηπως εσυ εκει στην…
-
Ειδες τακη μου ? Γινομαι καλος σιγα σιγα.Τα μαθαινω
-
Λοιπόν ακολουθησα στην αρχη τον οδηγο για να νφλασσαρω το κινητο μου . Ειχε ερθει με την 8.0.3.0, εβαλα μια κινεζικη stable (την πιο προσφατη )με την βοηθεια του Σκωλικα και του @takisfrag , μετα βαάλαμε την εκδοση 6.10.27 και το κινητο δουλεψε τελεια... Μετα ειχα την επιφώτηση να βαλω την xtrv, οποτε παω με twrp και παταω wipe dalvik και cache μονο και μετα το reboot εβαλα την νεα ρομ και ολα δουλευανε κανονικοτατα, ουτε factory reset ουτε τιποτα . Την περασα πανω απο την stable.
-
Παράθεση από gkalen: “Στο τοπικ του RN4 , υπάρχει και τρίτος που την πέρασε και δουλεύει ( @olafeone ) και είχε αναφέρει οτι δεν του δούλευε πριν μια-δυο μέρες .. Πως το έκανε ??? ” Με twrp μπηκα wipe wipe dalvik , cache μετα reboot και install την νεα ρομ. @galen με την πρωτη το εβαλα. Με δυσκολεψε μονο να το φλασσαρω φιλε μου γιατι ειχε την international rom οταν ηρθε απο το everbuying.
-
Παράθεση από maddoggr: “Να πω και εγώ για το Nikel ότι ότι και να δοκίμασα δεν βλέπει τις sim (σε 2 συσκευές δοκίμασα). Και παιδιά από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ μόνο σε έναν δουλεύει σωστά άρα δεν μπορεί το πρόβλημα να μην είναι στην rom..... Πάντως ο φίλος που του δουλεύει σωστά αν δεν του κάνει κόπο να μας πει από πια εταιρεία είναι η sim και πόσο παλιά ή καινούργια μήπως και κάτι συμβαίνει από εκεί? (αν λέω μαλακία σόρυ μια και με υπολογιστές ασχολούμαι όχι κινητά) Στάλθηκε από το Redmi No…
-
Παράθεση από gregoire: “καλησπέρα τελικα σε redmi note 4 διορθωθηκε το προβλημα με τις σιμ?? καταφερε καποιος να την περασει και να φτιαξει??? αν ναι ας μου πει και εμενα τον τροπο ευχαριστωω!!! ” Εγω ειχα την 6.0.27 πριν κανω την αναβαθμιση. Εβαλα την xtrv , δεν μου δημιουργει καποιο προβλημα, και την σιμ βλεπω και τηλεφωνα περνω.