Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 935.
-
Καλησπέρα παιδιά μετά από καιρό.Βλεπω το θέμα εδώ και καιρό πεθαμένο.Δεν έχει βάλει κάποιος καινούργιες ,gcam εκδόσεις???!
-
Πάντως ενημερωτικά ,το είχα επισημάνει σε παλιότερο μήνυμα, από πέρυσι θυμάμαι-ότι παραγγελία ήτανε κοντά στην black friday και μετά μέχρι και τέλη Δεκεμβρίου τρώγανε μεγάλη καθυστέρηση.Εγω σε pdm πέρυσι 3 μέρες πριν την black friday μου πήρε 55 ημέρες.Νομιζω ότι με των όγκο των δεμάτων είναι αναπόφευκτη η καθυστέρηση
-
Καλημέρα Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και χαρούμενα Χριστούγεννα..... To allow for the delivery time we have a policy of only making a claim of non-delivery after 60 days for Chinese warehouse orders and 30 days for overseas warehouses*. This allows adequate time for delivery when events beyond our control occur. On some occasions, postal strikes, weather, delays at customs and other events can cause shipping to be slower than estimated. Απο το banggood , οπότε μετά τις 60 ημέρες dispute στο p…
-
Παράθεση από geozn8: “Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάνει μία 2 πλη παραγγελία την στης 11.11 από bangood. Το ένα δέμα μου ήρθε τέλος Νοεμβρίου το άλλο εδώ και 16 μέρες με pdm ταξιδεύει από 5/12 έχει φύγει από Ολλανδία και ακόμα Ελλάδα πουθενά. Πάμε από Δευτέρα τώρα στης 40+ μέρες και το θέμα είναι ότι είναι δώρο Χριστουγέννων !! Στις πόσες μέρες είναι ασφαλές να κάνω despute στο PayPal ?? Να τους γκρινιάξω απο τώρα ?? ” Φίλε μου εάν διαβάσεις στους γενικούς όρους του site δίνει στο shipping ή 60 ή 80 μ…
-
Παιδιά μην μπερδεύεται τον άνθρωπο.Κατα 99% για να μην πω σίγουρα είναι το mi9t ,δεν υπάρχει περίπτωση κατάστημα να πουλάει το K20.Σε κάθε περίπτωση επικοινωνεί με το κατάστημα τους λέει για να είναι σίγουρος ότι θέλει το mi9t και μόλις παραλάβει φαίνεται και από το κουτί και από την πλάτη του κινητού.Μην δημιουργούμε τζάμπα πανικό.Οσοι την πατήσανε ήταν από κινέζικα καταστήματα.Επισης να μην λέμε ότι να ναι .Δεν υπάρχει στην σειρά mi 9t και mi9t pro global rom και global version.Ειναι μόνο με g…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Το Mi Mix 3 βέβαια... Αν είναι στα ίδια λεφτά περίπου... ” Από Ελλάδα ,πάντα ,το mi 9T (όχι από infoquest) η 64 άρα έκδοση που κοιτάω μαζί με μεταφορικά 258 ευρώ.Το mix 3 το 128 από Public στα 279.Οποτε Mix 3
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλημέρα κοιτάω να πάρω δώρο στην σύζυγο το mi 9T από Ελλάδα το 64 και μου ήρθε μήνυμα τώρα το πρωί και ακριβώς στα ίδια χρήματα από Public το Mix 3 σε προσφορά λόγω black friday το 128 στα 280 ευρώ.Επειδη είχα καταλήξει και με το που ανοιξα τώρα για να ρίξω παραγγελία σήμερα πρωί πρωί ήρθε αυτό το μήνυμα και ψιλομπερδευτηκα θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει ανάμεσα στα δύο πιο θα έπαιρνε
-
Παράθεση από arouvim: “Αρα αν μου βγαλει update να το αγνοησω? Και πως θα μπορεσω να βαλω miui 11 και να κανω updates στο μελλον? Συγνωμη που ρωτω αλλα δεν γνωριζω πως ” Με όλο το σεβασμό φίλε μου αλλά ο amavroudis έχει δίκιο . Πρώτα ψάχνουμε και μετά αγοράζουμε.Αληθεια με τι λογική κάνετε αγορές κινητών ???? Υπάρχει ένα μοντέλο με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πας και παίρνεις China Version .Ποιος ο λόγος?????Και αφού μπαίνεις στο τριπακι δεν ρωτάς πριν αγοράσεις;;;Σου τα λέω όλα αυτά διότι για ν…
-
Παιδιά για τους πιο παλιούς και έμπειρους των κινέζικων site από εδώ και πέρα και μέχρι αρχές του νέου έτους λόγω του black friday και των εορτών Χριστουγέννων, νέου έτους οι παραγγελίες θα αργήσουν πάααααρα πολύ . Υπομονή ούτε PDM ούτε κάτι άλλο διασφαλίζει γρήγορες αποστολές καθωτι ο όγκος των δεμάτων είναι τεράστιος
-
Έχω miui 11 και android 10.Ποιο apk έβαλες και λειτουργεί.Στο 7.2 δεν μπόρεσα