Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Καλημέρα, καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!
-
Παράθεση από 8@nos: “Δεν κατάλαβα...γιατί κάνει reboot το twrp? Ας το πάρουμε από την αρχή, έχεις official rom με twrp και root και θες να κάνεις update τη νέα έκδοση rom, σωστά? Αν ναι το update δεν το κάνεις από το twrp αλλά από τον updater Φλασάρισμα από twrp κάνουμε μόνο σε custom roms ” Σωστά, το κάνω απο τον updater.. Όταν όμως κάνει επανεκκίνηση για να εγκαταστήση, μπαινει απ' ευθείας σε twrp, μετά (φυσικά) με πετάει έξω, χωρίς να κάνει το update..
-
Παράθεση από 8@nos: “@firedrake Μόλις κάνεις update τη rom, θα χάσεις TWRP και root, οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να τα ξαναφλασάρεις. Για να βρεις, ψάξε εκεί που σου λένε τα παιδιά ” Δεν την κανει update, γιατί κανει reboot σε twrp.. Επειδή δεν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση και να ξαναπερνάω apps απο την αρχή, σκέφτηκα μήπως είναι καλύτερα έτσι..Εσύ τι πιστεύεις; Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που απάντησαν παραπάνω..
-
Παράθεση από firedrake: “Καλησπέρα σε όλους.. Ξαναρωτάω, μια που εδω και 20 μέρες δεν πήρα απάντηση..Γενική ερώτηση: Σε Global stable, rooted και με TWRP, μπορώ να φλασάρω μόνο την εργοστασιακή recovery, να κάνω το update, να ξαναφλασάρω TWRP και root? Αν ναί, που μπορώ να βρώ την εργοστασιακή recovery; ”
-
Καλησπέρα και παλι..Εχω ένα θεματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας. Στις πρόσφατες κλήσεις, δεν δείχνει σε ποιά κάρτα sim απο τις δύο με έχουν καλέσει και απο ποιά έχω καλέσει εγώ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό και δεν την έχω βρεί, ή είναι έλλειψη της ρόμ; Είμαι με την τελευταια global stable (8.2.4). Edit: Άκυρο, το βρήκα..Απλά, είναι τόσο αχνό το σηματάκι, που δεν φαινεται.. (Μπορεί και στραβωμάρα δική μου..) Ξανα edit: Παίζει να αλλάξουμε το εικονιδιο σε έγχρωμο, διαφορετικου χρώματος για τη…