Στην arΩma_7.9.14 μετά απο κάποιες μέρες είχα πρόβλημα με το GPS κανένα Destinator δεν μπορούσε να βρει την θέση μου , έβαλα την arΩma_7.9.7 και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά !
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
, διαβάζω κάποιες μεθόδους που μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές αλλά θέλει να γίνει φορματ η κάρτα ... θα δούμε
-
Νέο update στην Global Stable. Παραμένει στην 8.5.4.0. Το μόνο που αλλάζει είναι ο κωδικός στο τέλος (MBEMIED).Περιλαμβάνει ελάχιστα fixes. Λέτε να πλησιάζει η ώρα του MIUI 9? Πάντως, επειδή αναφέρθηκε από κάποιους φίλους, σημαντικές διαφορές στην μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει...
-
Καλησπέρα σε όλους.. Ξαναρωτάω, μια που εδω και 20 μέρες δεν πήρα απάντηση..Γενική ερώτηση: Σε Global stable, rooted και με TWRP, μπορώ να φλασάρω μόνο την εργοστασιακή recovery, να κάνω το update, να ξαναφλασάρω TWRP και root? Αν ναί, που μπορώ να βρώ την εργοστασιακή recovery;If there's no solution, then there is no problem..
-
Σχετικά με το πρόβλημα της κακής ηχογραφησης κατα τη λήψη βιντεο ,ιδίως σε συναυλιακους χωρους,club κτλ είναι καποιος που εχει δει βελτίωση με κάποια συγκεκριμένη εκδοση developer ή stable και ποιά ? Εχει φλασαρει κάποιος φίλος το fix αυτό Audio Record Fix v2.1 for Redmi 4 Prime (markw) MIUI Global 8.2.1 and 8.2.4 - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum και έχει δει διαφορά σε stable ή developer ?
Εγω φορώντας miui 9 xtrv_arwma 7.9.14 που θεωρω ότι καλύτερο μεχρι στιγμής δεν εχω δει καποια βελτιωση στο θεμα της κακιστης ηχογραφησης και τα έχω δοκιμασει όλα ( ενν.και το παραπανω fix ) το θεμα αυτό με απασχολει εντονα ,δε μπορει με το παλιο note 2 να τραβαω καλυτερα βιντεο & φωτο σε μερικές περιπτώσεις ( μάλλον αρκετές ...κι όμως ! )
Υ.Γ
Δευτερευον θεμα η καμερα ,εχουν γραφτει τοσα ...πισωγυρισμα στο redmi 4 prime η καμερα ...προσπαθωντας να βαλω τη google camera και να ενεργοποιησω το api2 μεσα απο το build.prop μπρικαρα το κινητο ! μην το επιχειρησετε ,παρολα αυτα που γραφονται sto xda ΠΡΟΣΟΧΗRed Hot Chili Peppers -
μισο λεπτο.miui 9 android 6 ομως..αυτη η καμερα απαιτεί android 7.τωρα το αλλο fix το φλασαρουμε απλως;να το δοκιμάσω αν ειναι..
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
μισο λεπτο.miui 9 android 6 ομως..αυτη η καμερα απαιτεί android 7.τωρα το αλλο fix το φλασαρουμε απλως;να το δοκιμάσω αν ειναι..
Red Hot Chili Peppers -
8.5.1.0 ελληνικη stable.ναι εγινε το port αλλα βασικη προυποθεση ειναι να είσαι android 7+ σε οποιαδήποτε συσκευη..προφανως γι'αυτο και το bootloop!απλως η διαφορα είναι οτι σε κάποια xiaomi απαιτειται το camera2api..
-
Η xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V9_arΩma_7.10.19 πολλές επανεκκινήσεις ... Τρίτη στη σειρά !
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
8.5.1.0 ελληνικη stable.ναι εγινε το port αλλα βασικη προυποθεση ειναι να είσαι android 7+ σε οποιαδήποτε συσκευη..προφανως γι'αυτο και το bootloop!απλως η διαφορα είναι οτι σε κάποια xiaomi απαιτειται το camera2api.Με την
Red Hot Chili Peppers -
Καλησπέρες σε όλους...σχετικά με το fix για τον ήχο....δουλεύει και όντως υπάρχει διαφορά στην ηχογράφηση. Όταν το πρωτοπέρασα, νόμιζα ότι δεν έχει διαφορά....και το έβγαλα, και εκεί κατάλαβα ότι όντως υπάρχει διαφορά οπότε το ξαναπέρασα...
φτιάχνει αισθητά παιδιά....δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα...!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα