Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
έκανα έλεγχο στις καλώδιο-ταινίες έχουν κουμπώσει σωστά. συνεχίζει να έχει "μαύρη"-νεκρή οθόνη, πρόβλημα hardware, οθόνη, μητρική όπως μου ανέφερες. Αν είχα ανταλλακτικά σίγουρα με την βοήθεια σας θά βρίσκαμε λύση θα μιλήσουμε με mygad και θα ενημερώσουμε.
-
έκανα έλεγχο στις καλώδιο-ταινίες έχουν κουμπώσει σωστά. συνεχίζει να έχει "μαύρη"-νεκρή οθόνη, πρόβλημα hardware, οθόνη, μητρική όπως μου ανέφερες.
-
Σ'ευχαριστω όπως και κάθε ένα ξεχωριστά για την βοήθεια.
-
Source Code (1 line)1. Θά ανεβάσω αργότερα έχω περιγράψει πως τό δείχνει ο υπολογιστής. =============== Ιουν 16th 2017, 3:24pm =============== mi3
-
φωτο από device manager
-
τα κάναμε υ/π το αναγνωρίζει Android phone Android bootloader interface
-
είναι φίλου μου το πρωι το βρήκε νεκρο αντικατεστησε μπαταρια χωρις αποτελεσμα
-
Σε fastboot δεν μπορεί να μπεί
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-