Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.

• Xiaomi Mi Bluetooth Headset

mzafiris - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας. Πήρα το τρίτο μου από Πάτρα (bbshop) αλλά έχει την κινεζούλα. Επειδή είμαι λίγο μεγάλος για να μάθω κινέζικα, αλλάζει η γλώσσα σε αγγλικά;;; Ξέρει κανείς;;;

• Το thread του Redmi Note 8T

mzafiris - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Καλημέρα στην παρέα. Εδώ και δύο μέρες έχω το note 8t 3/32 με Global Rom. Έκανε χθες αναβάθμιση στην 11 και όλα καλά έως εδώ. Πριν την αναβάθμιση αλλά και σήμερα μου κάνει νερά το WiFi. Εννοώ ότι είτε δεν συνδέεται είτε είναι απελπιστικά αργό.. Μιλάω για 5 μέτρα απόσταση από το router και για σύγκριση έχω ένα redmi 6. Καμιά ιδέα;;; Ευχαριστώ

• Καλησπέρα στην παρέα. Αφού έβαλα ελληνική γραμματοσειρά στο mi band 2 όπως λέει ο οδηγός, δεν μου μετράει τους παλμούς της καρδιάς . Επίσης πρόσεξα ότι δεν δουλεύει το κόκκινο φωτάκι απο κάτω. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;;;

• Τέλεια δουλειά !!!! Μπράβο παιδιά! Ερώτηση: στο mi band 2 που έχω, έχει πέσει ο φωτισμός και ακόμα και την νύχτα δεν έχει ένταση. Έχετε κάτι υπόψιν σας ή να πάω για γυαλιά σιγά-σιγά;;;

• Φόρτιση Redmi 3S (Land)

mzafiris - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Δεν έχω εδώ , αλλά θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. thank's

Μήνυμα

Καλημέρα. Εχω τα 7 και είναι σε Δοκιμαστική Λειτουργεία. Καμμιά ιδέα;;

Μήνυμα

Update: Καλησπέρα σε όλους. Το άφησα το κινητό περίπου ένα μήνα και τώρα το ξαναπιασα μήπως και το συνεφερω. Μπαίνει σε FASTBOOT συνδεδεμένο μόνιμα με καλώδιο φόρτισης αλλά στο pc δεν το βλέπει σαν συσκευή. Μου λέει στο cmd , error:device not found. Θα του ξηλώσω τελείως την μπαταρία και το motherboard και βλέπουμε.

Μήνυμα

UPDATE: Τελικά το κινητό πέθανε !!!! Μπαίνει μόνο σε Fastboot αλλά δεν φορτίζει με τίποτα!! Άλλαξα μπαταρία και πλακέτα φόρτισης και πάλι τίποτα. Πήγαν σε ένα μαγαζί και μετά απο τον έλεγχο μου είπε ότι έχει βραχυκυκλώσει το Motherboard. Κρίμα... Πήρα το Redmi 4X αλλά το ήθελα κι αυτό για την γυναίκα.

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ για την συμβουλή. Δεν παίζει να είναι rom, σωστά;;

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους! Έχω πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού. Όταν το συνδέω, μετά από λίγο (1-5 λεπτά) σταματά να φορτίζει. Έχω δοκιμάσει αρκετούς φορτιστές και διαφορετικές ROM (XTRV, STABLE, GTV) ελληνικές. Καμιά βοήθεια;; Τώρα έχω GTV6.10. 27 αλλά έχω βάλει και την τελευταία XTRV.

• Μπράβο ρε παιδιά !! Πρώτοι και ταχύτατοι. Ερώτηση: Πως βοηθάμε εμείς που δεν το κατέχουμε τον προγραμματισμό ;; Σας στέλνουμε αυτόματα τα bugs ή πρέπει ναι γράψουμε εδώ;;. Τώρα περνάω την έκδοση σε Redmi 3s Land. Θα στείλω ενημέρωση σε κανά δυό μέρες αν όλα καλά!!

• En.miui.com Πρόβλημα;;

mzafiris - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εδω και περίπου μια εβδομάδα προσπαθώ να πάρω άδεια για ξεκλείδωμα του RedMi 3s που έχω. Φαίνεται οτι έχει πρόβλημα το forum γιατί σήμερα βγάζει Error 504 και δεν κάνω ούτε Sing In. Γνωρίζει κανείς κάτι γιαυτό ;;;; Ευχαριστώ Υ.Γ. Το μύνημα που μου βγάζει είναι Discuz! System Error SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '1559795969' for key 'PRIMARY' PHP Debug No. File Line Code 1 extra.php 86 require(%s) 2 data/extra/6_0_xiaomi_authcallba…

• Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση και τις συμβουλες. Χρειαζομαι μια Stable ελληνικη να του περασω γιατι σιχτιρισα με τις κινεζιες... Thank's \

• Καλημερα στην παρεα. Προσπαθω να παρω εγκριση για να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου RedMi 3s Land, αλλα μου βγαζει το παρακατω σφαλμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23615/ Μετα πατησα GO και εκανα αιτηση ξεκλειδωματος. Απαντηση το παρακατω>> 504 Gateway Time-out The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application. Sorry for the inconvenience. Please report this message and include the following information to us. Thank you very much! * URL: * miui.com/me…

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλησπέρα σε όλους !! Μαζί με τον καρνάβαλο ας έρθει και αυτό να κάνουμε μια αναβάθμιση. Καλή επιτυχία σε όλους!

• Χρόνια πολλά σε όλους !! Έχω την GTV 5.11.26 Developer και όταν κάνω κλήση τότε σβήνει η οθόνη και δεν "ξυπνάει" με τίποτα παρά μόνο όταν κλείσω το τηλέφωνο. Εννοώ ότι αν κάνω μια κλήση τότε δεν μπορώ ούτε να την τερματίσω αλλά όυτε να ΄'εχω πρόσβαση στο μενού κατά την διάρκειά της. Είναι κάποιο bug της rom ή κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει ;; Ευχαριστώ

• SOS !!!!!!!!!!!!! Fastboot???

mzafiris - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για όλα !! Είστε τέλειοι !!!

Μήνυμα

Ζωντάνεψε !!!!! Ευχαριστώ. Η τελευταία ελληνική rom ;;;;;;;;;

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Βρήκα Win 7 και θα κατεβάσω εκ νέου το Mi Flash και την Fastboot Rom και μετά με καινούριο καλώδιο θα ξαναδοκιμάσω.