Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Βρηκα ακριβως αυτο το νουμερο σε μια απο τις ζελατινες που ειχα φυλαξει οποτε υποθετω ναι...

• error can not read from port COM10 Στο device manager το βλεπει κανονικα σαν 9008 btw. Αν δεν κανω πολυ μεγαλο λαθος kenzo ειχα βαλει οταν εβγαλα την unofficial και εβαλα την Κινεζικη, τωρα παει και ενας χρονος οποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος...

• Ναι τα εκανα ολα τα τσεκ απο το Device Manager. ROM απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum κατεβασα την ★ Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download Hardbrick ακουω, εξαιρετικα...

• Τωρα μου εβγαλε Catastrophic Failure (κατι νουμερα: receiving hello packet)

• Ναι στα 28" κοπηκε. Το τηλεφωνο τωρα ειναι σε edl κλειστο με το κοκκινο λαμπακι να αναβοσβηνει

• ναι ναι, Windows 10 x64, ευχαριστω πολυ =============== Ιουλ 31st 2017, 7:46am =============== Κατα το φλασαρισμα μου εβγαλε μυνημα not enough storage. Τι κανω? Αποσυνδεω και κανω reboot το κινητο η το brickαρα?

• Γιατι δεν εχω κανει αιτηση και βαριεμαι να περιμενω. Βεβαια ολο ετσι λεω και αν την ειχα κανει θα την ειχα ετοιμη, αλλα οκ, ας δοκιμασω την Global Stable και βλεπουμε. Για να μην κανω καμια βλακεια, απο αυτον Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) τον οδηγο, τι παραλειπω τρεχοντας το προγραμμα σου? Ολα τα υπολοιπα παραμενουν ως εχουν?

• Χαιρετω, επειδη υποψιαζομαι οτι το θεμα που ανεφερα εδω Προβλημα με in-app purchases εχει να κανει με την Κινεζικη ΡΟΜ, ειπα να προσπαθησω να βαλω Global Stable. Το θεμα εινια οτι κολλαω στο πρωτο πρωτο βημα, το MiSuite δεν βλεπει την συσκευη μου επειδη θελει λεει update, απο το check for updates της συσκευης update διαθεσιμο δεν υπαρχει... MIUI Version: MIUI 8.2|Stable 8.2.1.0(MHOCNDL)

• Προβλημα με in-app purchases

morgoth - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπερα, προσπαθοντας να κανω μια αγορα μεσω του store του pokemon go διαπιστωσα οτι δεν μπορουσα ουτε σε αυτο ουτε σε κανενα απο τα παιχνιδια που εχω εγκατεστημενα. Στο Play Store εχω βαλει κανονικα την καρτα μου και το κινητο μου εχει την 8.2.1.0 Stable (την Αγγλοκινεζικη αν δεν κανω τραγικο λαθος). Καμια ιδεα? Να συμπληρωσω οτι οταν προσπαθησα να κανω μια αγορα απ'ευθειας μεσω του Play Store δουλεψε κανονικα, οποτε το προβλημα εινια συγκεκριμενα στα in-app transactions και οχι στο Play acco…

• Εφτιαξε, ευχαριστω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπερα. Μολις περασα με ota την 8 (αγγλοκινεζικη) και ενω ειναι ολα οκ δεν δουλευει το play store, μου βγαζει μήνυμα error retrieving information frοm server. Να φανταστω πρεπει να ξανακατεβασω τα gapps και απο που θα το κανω; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Να και το σκριν: JOQCwhr.png Τσεκαρα και τους οδηγους και εκανα τα περισσοτερα απλα δεν τα τεσταρα ακομα, αλλα αν καταλαβα καλα στο MiUi αν το προγραμμα δεν ειναι ανοικτο στο cache (με λουκετακι για να μην κλεισει) δεν στελνει push notifications ουτε τρεχει στο background σωστα? Για τα δεδομενα, οταν εκανα restrict background data μου το κανει γενικα και οχι μονο για το mobile data, κατι εκανα λαθος μαλλον? Παντως οκ, γιατι κοντευα να τρελαθω, τα options που εψαχνα ολη μερα στις Ρυθμισεις ηταν σ…

• Ευχαριστω κατ'αρχην για την γρηγορη απαντηση! Δεν εχω το τηλεφωνο κοντα μου αυτην την στιγμη για να βγαλω σκριν, αλλα εχω βαλει την official αγγλοκινεζικη για να ξανακλειδωσω τον Bootloader που μου ηρθε ξεκλειδωτος, οποτε υποθετω οτι δεν εχω ελληνικα. Μολις μπορεσω θα δοκιμασω αυτα που μου εβαλες και θα γραψω τα αποτελεσματα.

• Χαιρετω, ως νεος στο MiUi εχω καποιες αποριουλες για καποια πραγματα που δεν δουλευουν οπως στα προηγουμενα Android που ειχα οποτε ελπιζω σε βοηθεια. 7.3.8 Stable εχω. Λοιπον: 1. Πως μπορω να κανω καποιες εφαρμογες να δουλευουν στο background χωρις να πρεπει να ειναι ανοικτες. Πχ το Messenger, αν το κλεισω απο εκει που κλεινεις τις εφαρμογες για να ελευθερωσεις μνημη παυει να κοιταει για νεα μυνηματα. Το ιδιο και ενα ξυπνητηρι που εχω κατεβασει απο το play και ειμαι 100% σιγουρος οτι στο προηγου…

• Παράθεση από lallasgr: “@morgoth τέλεια μπράβο! Τσέκαρες τώρα ότι όντως κλείδωσε σωστά ο bootloader? Έκανες και αίτηση για να τον ξεκλειδώσεις με το official tool? ” Ναι το τσεκαρα και ειναι μια χαρα κλειδωμενος, ολα καλα, θα κανω και την αιτηση συντομα! Εχω μερικες αποριουλες σχετικα με το MiUi γιατι προερχομαι απο αλλες εταιρειες αλλα σε αλλο τοπικ θα σας πρηξω με αυτο

• ΟΚ ξεκιναω τωρα, αγχωθηκα... Δυστυχως με την πρωτη και ευκολη μεθοδο δεν προχωρησε οποτε περιμενω να κατεβουν τα 1.3gb της official China... Ολα μια χαρα, εβαλα την official China και τωρα κατεβαζει ενα update (7.3.8), παω να μπλεξω με τα gapps τωρα χαχ.

• Αρα πρεπει να το ξανακλειδωσω, δεν παιζει να βαλω κατευθειαν ελλγνικη πχ αφου ειναι ξεκλειδωτο. Ετσι και αλλιως σκεφτομουν να παω στην Αγγλοκινεζικη οφφισιαλ γιατι με ειχε πρηξει λιγο η Global, απ'οτι φαινεται θα γινει μια ωρα αρχυτερα, ευχαριστω για την απαντηση!

• ehm τωρα αυτο ποσο κακο ειναι? (global 7.3) 3Nl1tkK.png