Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 122.
-
Ωραίος οδηγός και αναλυτικότατος. Πολλές ευχαριστίες όχι μόνο στον geoanto555 αλλά και γενικότερα στο xiaomi-miui.gr. Αν δεν υπήρχε αυτή η κοινότητα το πιθανότερο έως σίγουρο να μην είχα πάρει ούτε το redmi note 2 ούτε να είχα παραγγείλιε το mi6 τώρα. Από και και πέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Κάπου στον οδηγό γράφει ">Μέχρι να διορθωθεί το twrp..." και ακολουθεί μια παράγραφο με διαφορετικό χρώμα. Αυτό το βήμα το κάνουμε οπωσδήποτε; Επίσης εκεί λέει συνδέουμε το κινητό με τον υπολογισ…
-
Xiaomi Mi6
yiannisT - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από Mower: “.... και ενα ακομα προβλημα που ειδα ειναι με το viber. Οταν περναω την τελευταια εκδοση απ το playstore με πεταει εξω συνεχεια. με πιο παλια εκδοση του viber λειτουργει κανονικα, ... ” Αυτό με το viber έχει αναφερθεί από πολλούς χρήστες όπως μου δείχνει το google. Δεν έχει να κάνει με πρόβλημα του κινητού ή αν η rom είναι η official ή όχι καθώς το έχουν αντιμετωπίσει τόσο χρήστες με official οσο και με unofficial. Ενω η εφαρμογή εγκαθίσταται, μόλις o χρήστης την ανοίγει και…
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΚάτι άλλο που θα ήθελα να γράψω είναι πως σήμερα συμπτωματικά ανέφερα στη cosmote για τη συσκευή Mi6 και μου είπαν πως εντάξει εννοείται πως δουλεύει κανονικά, απλά κάποιες φορές μπορεί να μη δουλεύει όχι μόνο το 4G αλλά γενικότερα υπάρχει πιθανότητα να μη δουλεύει καθόλου το internet. Και αυτό μου είπαν οφείλεται στο ότι είναι καινούργια συσκευή και δεν γίνονται ακόμα αυτόματα όλες οι ρυθμίσεις με αποτέλεσμα ίσως να χρειαστεί να κάνει ο χρήστης κάποιες ρυθμίσεις σε περίπτωση που διαπιστώσει κάτ…
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΝαι όλα δείχνουν πως αυτό το θέμα με τις 72 ώρες που απαιτούνται από τη στιγμή που κάποιος λάβει το οκ από τη xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader δεν έχει να κάνει με κάποιο λάθος του χρήστη, αλλά είναι o νέος τρόπος που αυτό το διάστημα δουλεύει η εφαρμογή unlock. Οπότε από τη στιγμή που κάποιος παίρνει ένα κινητό στα χέρια του, για να μπορέσει να ξεκλειδώσει τον bootloader χρειάζεται να περιμένει τουλάχιστον τέσσερις μέρες το λιγότερο. Τρεις μέρες για να ξεπεραστεί αυτό το όριο των 72 ωρών, κ…
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΑν και δεν είμαι ειδικός στο θέμα, πάντως νομίζω πως αν πας στο Updater και δεν έχεις την τελευταία επίσημη stable 8.2.23.0, αν δηλαδή δε σου γράφει αυτούς τους αριθμούς και εάν όταν πατάς update δε κατεβάζει αυτή την τελευταία rom, τότε λογικα η rom σου δεν είναι official.
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΔε μ αρέσει αυτό το πράγμα που διαβάζω. Επειδή είχα το redmi note 2 δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα με οτιδήποτε σχετικό με bootloader. Δε θέλω να παίρνω ένα τηλέφωνο και μετά να περιμένω την εταιρεία να μου δώσει την έγκριση για κάτι που έχω αγοράσει. Αν μου το έδινε δωρεάν εντάξει. Αλλά τώρα να έχω αγοράσει μια συσκευή και μετά να πρέπει να περιμένω πότε και εάν θα μου δώσει το οκ η εταιρεία για να μπορώ να χρησιμοποιήσω όπως θέλω εγώ τη συσκευή που αγόρασα; Μα έχει λογική αυτό; Και όχι μόνο αυτ…
-
Είδα το site που έγραψες παραπάνω και guess what. Το παρήγγειλα κι εγώ! Έχεις δίκιο trifos για την κάμερα του s8. Και το σκέφτηκα και εντάξει τώρα αν είναι να το ψάχνουμε με τις ώρες για ένα κινητό που στο κάτω κάτω και το καλύτερο να πάρεις υπάρχει πάντα πιθανότητα να σου βγάλει χίλια δυο προβλήματα ή ακόμα και να το χάσεις, δε λέει. Πάντα υπάρχει πιθανότητα σε οτιδήποτε, όσο και αν έχεις προσέξεις να μη σου βγει αυτό που περίμενες. Οπότε επειδή το Mi 6 είναι ένα τηλέφωνο που έχει σουπερ ντουπε…
-
Σ ευχαριστώ για την απάντηση trifos, αλλά επειδή ακριβώς είδα ένα βίντεο που κάποιος το σπάζει με τα χέρια προβληματίστηκα. Εδώ: youtu.be/TeH2MSc7Ps0?t=465 Πιο πριν στο ίδιο βίντεο, δείχνει επίσης πως με μαχαίρι το χτυπά εκεί στο home button και ραγίζει η οθόνη μέχρι τη μέση! Επίσης σε άλλα βίντεο που έχει ανεβάσει ο ίδιος πρόσεξα πως η ποιότητα βίντεο είναι αρκετά κατώτερη του samsung s8 όπως επίσης και πως δεν είναι τελικά πραγματικά αδιάβροχο. Εντάξει κοστίζει τα μισά χρήματα από το s8 δεν έχ…
-
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζουμε κάτι για την αντοχή του Mi6. Επειδή είναι από γυαλί μπρος πίσω όπως έχω καταλάβει, μήπως αν ασκηθούν πιέσεις υπάρχει περίπτωση να σπάσει η οθόνη; Έχω το παλιό αλλά πολύ καλό, αν εξαιρέσουμε την μπαταρία του, redmi note 2, και έχω βάλει τζαμάκι και θήκη wallet και το βάζω πίσω στην τσέπη του παντελονιού συνήθως (κολώτσεπη) και παρότι όταν κάθομαι στο αμάξι για παράδειγμα και μπορεί να φοράω και κάπως στενό τζιν ασκούνται πολύ μεγάλες πιέσεις στο κ…
-
Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν τον Ιανουάριο αγόρασα το xiaomi redmi note 2 prime βασικά λόγω αυτής της κοινότητας με την απίστευτη υποστήριξη και σχετικές γνώσεις που παρέχει. Τώρα, παρότι το κινητό δουλεύει άψογα, θα επιθυμούσα να βρω μια ανάλογη συσκευή xiaomi, με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και με υποστήριξη nfc. Βασικά το nfc το θέλω για να μπορώ να χρησιμοποιώ τη δυνατότητα να μην κουβαλάω πορτοφόλι και είτε να πληρώνω κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή για android που έχει κυκλοφορήσει η τρ…
-
Αν μπορείς θα σου έλεγα να εγκαταστησεις το wakelock detector όπου σου δείχνει αναλυτικά που χάνεται η μπαταρία, εφαρμογές και hardware. Αν δεν είναι ρουταρισμενο το κινητό ίσως προσπάθησε με κάποια παρόμοια εφαρμογή αν υπάρχει η αλλιώς να το ρουταρεις. Επίσης αν μπορείς κάνε και wipe cache και αν ακόμα τίποτα, μήπως νά βάλεις κάποια Ρομ πιο καινούργια αν υπάρχει; Εκτός βέβαια και είναι θέμα μπαταριας και πρέπει να την αλλαξεις. Στη θέση σου αν δεν είχα το χρόνο η τη διάθεση να ασχοληθω με ρουτ …
-
Ναι λογικά δεν έχει το κινέζικο app store αφού είναι στα κινέζικα αλλά έχει κανονικά το Google play. Κοίταξε τα κινεζομαγαζα βάζουν διάφορες πειραγμένες πιθανώς για διαφορετικός λόγους το κάθε μαγαζί. Δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τους λόγους. Αυτό όμως που ξέρω είναι πως από το vickmall σε μένα είχαν βάλει εδώ την ελληνική ρομ και δούλευαν όλα τέλεια οπότε το πήρα το κινητό έτοιμο προς χρήση. Άλλοι βέβαια είχαν θέματα με τις ρομ και έπρεπε να κάνουν αμέσως αλλαγή. Sent from my SM-T235 using Tapatalk
-
Έχει απαντηθεί αρκετές φορές αυτό αν κοιτάξεις στο φόρουμ θα βρεις σχετικά. Έτσι με δύο λόγια η global είναι αγγλική έκδοση χωρίς τις κινεζικές εφαρμογές αλλά και με υποστήριξη για άλλες γλώσσες, η κινεζική έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά αλλά και εφαρμογές κινεζικές όπως και playstore κινεζικο και εντάξει η ελληνική είναι για μας με ελληνικά αλλά και με διαφορά χρήσιμα που έχουν προσθαφαιρεσει εδώ οι ειδικοι Sent from my SM-T235 using Tapatalk
-
Τόσο καιρό εδώ και πρώτη φορά είδα αυτό το θέμα όσο και το άλλο για να αφαιρέσουμε ότι δε χρειάζεται! Μπράβο σου και κυρίως γι αυτά που γράφεις στο τελος με έντονα γράμματα στο πρώτο μήνυμα. Συνδυάζεις πράγματα που σπάνια τα βλέπει κάποιος. Τεχνολογικοανθρωπιστικη προσέγγιση Είσαι πρώτος. Θα καθίσω τώρα να ασχοληθώ. Σε ευχαριστω Sent from my SM-T235 using Tapatalk
-
Ρύθμιση έντασης ήχου κλήσης
ΜήνυμαΑπό το κουμπί δεξιά που είναι για την ένταση. Όταν το παταω μου βγαίνει ένα στρογγυλό που γράφει στη μέση ringer. Και γύρω γύρω όταν παταω αύξηση έντασης χρωματίζεται αναλόγως το επίπεδο που επιθυμώ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ωραία που τα κατάφερες. Ενώ δηλαδή έκανες ακριβώς την ίδια διαδικασία όταν έβαλες τον κωδικό σου μετά δε το δέχτηκε, ενώ όταν τον έβαλες στη αρχή όλα οκ ενώ σε μενα όπως σου έγραψα είχε συμβεί ακριβώς το αντίθετο! Μου κάνει εντύπωση αλλά εντάξει μη το ψαχνουμε περισσότερο. Πολλά πράγματα δεν εξηγουνται σ αυτή τη ζωή Κραταμε τις γνωσεις μονο και τέλος καλό όλα καλά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμα, για δοκίμασε με το sp flash tool. Δε το έχω κάνει απλά το διάβασα και λένε πως δουλεύει. Εδω: - Flash Stock ROM with SP Flash Tool on Redmi Note 2/Prime - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Κι εδώ μάλλον στα ελληνικά: - Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool Sent from my SM-T235 using Tapatalk
-
Μάλλον είναι άσχετη ερώτηση αλλά αν εχεις βγάλει τη sim και εγκαταστησεις νέα Ρομ με καθαρή εγκατάσταση και πατήσεις skip όταν σε ρωτησει για το mi account, δε γίνεται να δουλέψει ή συσκευή; Στο λέω γιατί παρά λίγο να παθω το ίδιο κι εγώ γιατί με το που έβαλα νέα Ρομ και είχα μέσα τη sim πατησα να μπω στο mi account, εβαζα σωστά τα στοιχεία μου και απλά δεν προχωρούσε τίποτα και αναγκαστικά έκανα από την αρχή την εγκατάσταση της ρομ αφού είχα βγάλει τη sim και πατησα skip εκεί που με ρώτησε για …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgosmc: “Γνωρίζει κανείς αν μπορώ και που μπορώ να βρω μεταλλική θήκη back cover ασημένια ή χρυση ή μεταλικο καπακι εντός Αθήνας για τη συσκευή μου? (rn2)” Τα μεταλικά αν θυμάμαι καλα έχουν γράψει εδώ πως καμια φορά επηρεάζουν το σήμα κινητού και gps Αν βρεις καποιο κατάστημα γραψτο μας εδώ να το ξέρουμε. Εγώ πριν δύο τρεις μήνες που έψαχνα δεν είχα βρει κάποιο και μέχρι να μου έρθει ή παραγγελία απ έξω χρησιμοποιουσα ένα της lenovo που είναι για το μοντέλο της A7000. Ταιριάζει α…
-
Αρκετά ενδιαφέρουσα προταση. Καλη επιτυχία σε όλους VIVO XPLAY 5 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 652 1.8GHz Octa Core 5.43 Inch Super AMOLED Dual Curved 2K Screen Android 5.1 HiFi 4G LTE Smartphone online - coolicool VIVO XPLAY 5 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 652 1.8GHz Octa Core 5.43 Inch Super AMOLED Dual Curved 2K Screen Android 5.1 HiFi 4G LTE Smartphone Sent from my GT-P3110 using Tapatalk