Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 134.
-
ΟΚ. Μισό να βρω τί έχω στο Samsung N150: 2 proces x 1 core ή 1 proces x 2 cores?
-
Δυστυχώς @lallasgr δεν τρέχει σε μένα! Βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
-
Παράθεση από pashos: “LarryAn ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ. LarryAn ΕΣΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;; ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ [Stable V7.5.1.0] Xiaomi Redmi 3 / PRO ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ” ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, @pashos Έφαγα ένα 24ωρο χθες αλλά τίποτα. Πρέπει να βρω PC/laptop με 64μπιτα windows. Είναι η μοναδική λύση που μου απέμεινε. Ο ευκολότερος οδηγός είναι αυτός: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Δεν πιάνει σε όλους και κυρίως δεν πιάνει στους …
-
Θα "ρίξεις" εννοείς θα περάσω την dev από τον updater @geoanto555 ? Αυτό ρωτάω όλη μέρα.., ΑΝ μπορώ με αυτήν που έχω να περάσω απευθείας μια dev με updater! Άρα λες πως με unofficial ΔΕΝ γίνεται να περάσω/ρίξω την dev από τον updater!!? Είχα την ελπίδα πως γινόταν. Οπότε έχω πρόβλημα και φασαρία αφού δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για 64bit windows.
-
Στον οδηγό της Ελληνικής ρομ λέει πως απαιτείται Developer ROM, οπότε τί να την κάνω την official stable? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) Και για το ξεκλείδωμα, πάλι dev rom θέλει απ'ότι διαβάζω. Ξεκλείδωμα του Bootloader. Το θέμα είναι ΑΝ ισχύει το παρακάτω: "Εάν κατάλαβα καλά μπορούμε να περάσουμε απευθείας από multilanguage σε china developer ? Γιατί νόμιζα ότι πρέπει πρώτα να φλασαρω official stable.", που διάβασα σε άλλο νήμα!
-
Ο παρακάτω οδηγός Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) θέλει 64μπιτα windows και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Από αυτήν που έχω τώρα δεν μπορώ να περάσω απευθείας σε dev rom μέσω του updater από τον εσωτερικό χώρο ούτως ώστε μετά να ζητήσω κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader για να φλασάρω ελληνική ρομ?
-
Το Pro λειτουργεί με την ίδια ROM και διαδικασία με το απλό RDM3? Θέλω να κατεβάσω dev rom και σαν επιλογή έχει μόνο το απλό redmi: MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Αφου κατεβάσω dev και την περάσω στον εσωτερικό χώρο του κινητού, μπορώ άφοβα με τον updater να περάσω από stable 7.3.2.0 στην dev?
-
Παράθεση από lallasgr: “@LarryAn σου παραθέτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Εγκατέστησε το Mi PC Suite Και το MiPhone.exe απαραιτήτως! Βήμα 1: α) Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) β) Αν δουλέψει το βήμα α τότε θα σου περάσει στο κινητό την China Stable Official rom. Οπότε για να μπορέσεις να ξεκλειδώσει στο βήμα 2 πρέπει να περάσεις την dev rom. Οπότε κατεβάζεις την dev rom από αυτό εδώ το λινκ και το περνάς ακολο…
-
@pashos έχουμε την ίδια ρομ από Banggood με τα ίδια προβλήματα σε playstore και μπαταρία. Το σημαντικότερο είναι να διαβάσει καλά το PC/laptop το κινητό σου. Οπότε ολοκλήρωσε προς το παρόν το πρώτο και βασικότερο βήμα που έγραψε ο @lallasgr στο post 855: "Εγκατέστησε το Mi PC Suite Και το MiPhone/MiFlash.exe απαραιτήτως!"... Mi PC Suite MIUI ROM Flashing Tool All Versions .exe 28 MB | Xiaomi Tips Και για να είσαι σίγουρος οτι διάβασε καλά τους drivers, σύνδεσε 2 φορές το κινητό και ως MTP αλλά κ…
-
Καλησπέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Έχω πρόβλημα με το Pro μου. Ψάχνω win7 drivers για το redmi-3 pro. Το λαπτοπ δεν βλέπει το κινητό και δεν εγκαθιστά "ADB Interface" και "Android" drivers. Σε άλλο λαπτοπ πάλι με windows7, περνάει τους "ADB Interface" drivers αλλά όχι το "Android". Κατέβασα κανα 2 drivers από το νετ αλλά δεν κάνουν τίποτα. Γενικά έχω προβλήματα με την Global 7.3 Stable 7.3.2.0 ROM όπως ήρθε από Κίνα!
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από LarryAn: “Καλησπέρα στο φόρουμ! Υπάρχει ένα πρόβλημα με ένα Prime. Το bluetooth δεν βλέπει/διαβάζει κανένα κινητό και δεν μπορεί να γίνει σύζευξη για μεταφορά αρχείων. Δοκιμάστηκε με άλλα 2 κινητά άλλης μάρκας, και τα 2 βλέπουν/αναγνωρίζουν το Prime και μεταξύ τους μεταφέρουν αρχεία, αλλά το xiaomi δεν βλέπει τα άλλα. Το κινητό δεν είναι στα χέρια μου, μεταφέρω απλά αυτά που μου λέει ο άλλος. Τί μπορεί να φταίει? ” Δεν μας λες το βασικό φοράει gtv ή έχει παρ…
-
Καλησπέρα στο φόρουμ! Υπάρχει ένα πρόβλημα με ένα Prime. Το bluetooth δεν βλέπει/διαβάζει κανένα κινητό και δεν μπορεί να γίνει σύζευξη για μεταφορά αρχείων. Δοκιμάστηκε με άλλα 2 κινητά άλλης μάρκας, και τα 2 βλέπουν/αναγνωρίζουν το Prime και μεταξύ τους μεταφέρουν αρχεία, αλλά το xiaomi δεν βλέπει τα άλλα. Το κινητό δεν είναι στα χέρια μου, μεταφέρω απλά αυτά που μου λέει ο άλλος. Τί μπορεί να φταίει?