Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 624.

• Καλημέρα, μόλις άλλαξα την οθόνη ολα δουλεύουν εκανε και αναβάθμιση σε VV11.0.5.0.QFKEUXM. Μετά από αυτό έκανα τέστ το touch fingerprint απο το *#*#64663#*#* εκανα επανεκκίνηση και μου έβγαλε το δαχτυλικό αποτύπωμα το σερνω και εμφανιζει να πληκτρολογήσω κωδικό που δεν εχω βάλει. Τι κανω εδω; Edit: δοκιμασα 4 φορές το "0" και ξεκλείδωσε. Άλλη μια παρατήρηση δεν δουλεύει το διπλό χτύπημα οθόνης για ξεκλείδωμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66968/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attach…

• Αύριο μεθαύριο έρχεται η οθόνη απο AliExpress. Μετά απο το λύσιμο του κινητού το ειχα συνδεδεμενο στο λάπτοπ με το usb και το scrcpy . Πάντως απο το Γ.Ε.Τ.Α. (ΚΑΤ) βγήκε σε 2 ώρες αν είμαι τυχερός λόγο κορονοΐου δεν θα εχω εξτρα καπέλο.

• Σκέφτομαι να αγοράσω οθόνη υπάρχει κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα ή Ευρώπη;

• Σήμερα συνδεσα το κινητό με το λάπτοπ και παρόλο που η οθόνη ήταν οπως στις φωτογραφίες και μετα απο 15 δευτερόλεπτα έσβησε η οθόνη του ο αποθηκευτικός φάκελος ανοίγει κανονικά και βλεπω ότι αρχεία έχει μέσα. Λέτε να είναι η οθόνη γιατί βλέπω στην γωνια μια μαύρη κηλίδα και το χρώμα έχει σκορπίσει όπως οταν σπάει.

• Εδω στο βίντεο φαίνεται πως ανάβει η οθόνη αλλά να εχει και πρόβλημα.cloud.tapatalk.com/s/5e5929f4b075b/VID_20200228_160702.mp4 Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 913c411879388c0aca00d47abe295d96.jpg4e7e7f887d2e86c66d6c56f30b904908.jpg

• Μην γελάσεις...στην λεκάνη έπεσε όρθιο 3 εκατοστά προεξείχε από το νερό(ειχε και λιγη χλωρίνη ή καθαριστικό) και πόσο να έμεινε μολις άκουσα τον θόρυβο 4,5 δευτερόλεπτα. Αλλά το άνοιξα μετά 5 λεπτά προσπαθούσα να το απενεργοποιήσω και δεν αντιδρούσε οταν πατούσα στην οθόνη το κουμπί απενεργοποίηση ή επανεκκίνηση μετα το άνοιξα να βγαλω την μπαταρία.

• Δυστυχώς εχθές μου έπεσε το κινητό στο νερό με το ηχείο προς τα κάτω,το σκουπισα με χαρτί στην συνέχεια αρχισε να μην αντιδρά στην αφή για να το απενεργοποιήσω. Οπότε με το πιστολάκι ξεκολλησα το καπάκι για να βγαλω την μπαταρία καθώς το άνοιγα ειχε αρχίσει να αναβοσβήνει η οθονη σε ολη την επιφάνεια και σε διάφορα μέρη τις. Το έλυσα όλο και το άφησα στον αφυγραντήρα δοκιμασα το πρωί έδειξε σε διάφορα σημεία τις οθονης φώς και δόνηση και ξανά έβγαλα την μπαταρία.

• Τράβηξα βίντεο 4κ 60fps και έβαλα να το δω στην τηλεόραση και τρεμόπαιζε συνεχώς η εικονα. Αν τραβήξω βίντεο 1280p 30fps ή σε άλλη ποιότητα θα κάνει το ίδιο; Επίσης το κράταγα οριζόντια κατά την εγγραφή.

• Στο eglobal central εχει mi 9t pro 8/256 international όποιον τον ενδιαφέρει.Στο XDA έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες.

• Xiaomi redmi k20 pro

trifos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μια χαρά γίνεται, αρκεί να ακολουθήσεις τον οδηγό. Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ” Εαν δεν αποσυνδέσεις και τον Google account δεν θα μπορέσει να προχωρήσει ο επόμενος ιδιοκτήτης. Το λεω αυτό γιατί 2 mi8 που πούλησα ειχα ξεχάσει να κανω αποσύνδεση Google account και χρειάστηκε να δώσω λογαριασμό και κωδικό για να ξεκλειδώσει.Ο οδηγός θέλει αναβάθμιση.

• Τα μηνύματα καί οι κλήσεις ειναι τις Google και στα δύο και ιδιες εφαρμογές.

• @Souits εκανα την αλλαγή γιατί ήθελα να παω στο android 10. Δεν ειδα κάτι διαφορετικό απο την MI στην EU και ειναι Global International και απο την ρομ PFK"MI"XM προκύπτει το MI" οπως και η Global EEA ειναι προορίζεται για την Ευρώπη και το EU προκύπτει απο QFK"EU"XM τις ρομ.

• Εγω πάντως πηγα απο την Global V10.3.3.0.PFKMIXM (MIUI 10) ξεκλειδωσα τον bootloader και με fast boot install and lock και ειμαι στην Global EEA V11.0.3.0.QFKEUXM (MIUI 11)

• Παράθεση από apostolisni: “Τελικά το δοκίμασε κανένας από εδώ να ξανά κλειδώσει bootloader με eea, ενώ το τηλέφωνο πριν το ξεκλείδωμα είχε global; ” Ναι το εχω έτσι τώρα. Πριν ειχα Global τωρα Europe Global με κλειδωμένο τον bootloader!

• Ενα μελος του Xda εκανε ρουτ το κινητό του Global με ρομ V10.3.3.0.PFKMIXM και έκανε εγκατάσταση την Global Europe V11.0.3.0.QFKEUXM και κλείδωσε τον bootloader και δουλεύει κανονικά. Ειναι εφικτό αυτό; Edit: @NasDriverΚατάλαβες το λαθος μου αντί να γράψω unlock την global εγραψα "ρουτ" . Ευχαριστώ.

• @akisjes και το δικό μου που ειναι global version mi 9t pro με το αυτοκόλλητο ειναι έκδοση ρομ MI=global εκδοση ρομ EU=Ευρωπαϊκή

• Παράθεση από amavroudis: “Το κλείδωμα δεν είναι και απαραίτητο... ” για κάποιους ναι για κάποιους οχι για ευνόητους λόγους...

• Παράθεση από Nikos Papadopoulos 21: “@ Octaviastikos 10.3.3.0 PFKMIXM Global ” αυτή ειχα και εγώ ξεκλειδωσα και περασα twrp και την global "eea" 11. Οταν έρθει και για το δικό μου μοντέλο global "MIX" 11 θα την περασω και ξανά κλείδωμα.

• Xiaomi redmi k20 pro

trifos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Εκανες εκκαθάριση τις εφαρμογής;

• Η διάθεση θα γίνει από 4/11 έως 12/11 για τις global συσκευές