Σήμερα πήρα το τζαμακι της Spigen,ενώ μπήκε τέλεια μου κάνει νούμερα με τους αισθητήρες,και συγκεκριμένα με τον αισθητήρα φωτός,μου βγάζει μήνυμα μη καλύπτετε το ακουστικό και πρέπει να πατήσω το κουμπί της φωνής για να δουλέψει,είχε κανείς το ίδιο θέμα?
Πας play store,οι εφαρμογές μου,από πάνω εκεί που λέει εγκατεστημένες,βρίσκεις τους χάρτες,πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελείες,τικαρεις ή ξετικαρεις ανάλογα τη θέλεις την αυτόματη ενημέρωση.....
Εκκαθάριση όλων των δεδομένων,και μη αυτόματη αναβάθμιση στο play store,εγώ έτσι το διόρθωσα,μετά στο gps test μου βγάζει ακρίβεια 3 μέτρα,και στο δρόμο που το δοκίμασα σήμερα ήταν κομπλέ.
Εμενα μου ήρθε OTA σήμερα το μεσημέρι.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60105/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60105/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60105/
Παράθεση από machiavel: “εγω το ειχα γαλλια τοσο καιρο για να το εχω και το γυρισα σε ελλαδα και υπαρχει και εδω τωρα στηνελλαδα ” Και εγώ το είχα Ιταλία και μετά την αναβάθμιση το γύρισα Ελλάδα και δουλεύει μια χαρά