Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Flash arwma rom 7.8.31 για mi6 [SOLVED]

Scarface1990 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Περασα την global developer 7.8.31 γιατι κουραστηκα τοσες ωρες και χωρις κινητο.Μπορει να δοκιμασω με καμια απλη xtrv αυριο. =============== Σεπ 2nd 2017, 7:32pm =============== Ναι τα εκανα ολα εκτος του format data που ειδα τωρα που εγραψες.Ναι εκανα το flash μεσα απο το twrp.

Μήνυμα

Εγραψα και πριν δεν ξερω που πηγε η απαντηση.Ειχα περασμενη τη global developer 7.8.24 πριν στο κινητο.Οχι δεν μου εβγαζε error κατα τη διαρκεια του flash ολα καλα.Να περασω μεσα τη global 7.8.31 να ξεμπερδευω?

Μήνυμα

Eκανα την τυπικη αλλα εδω και 25 λεπτα παλι κολλημενο στο λογκο.

Μήνυμα

Μηπως να μην διαλεξω προσαρμοσενη αλλα προεπιλογη η τυπικη μπας και το εμποδιζει καμια απεγκατασταση miui browser και τετοια που κανω?

Μήνυμα

Ξεκλειδωτος παραμενει.Πατησα το power button και κανει επανεκιννηση.Να περιμενω κανα 20λεπτο παλι?Ειναι στο λογκο που φορτωνει.

Μήνυμα

Επειδη εγραφε λυθηκε και δεν ηξερα αν θα το δειτε ανοιξα νεο νημα που ανελυα το επομενο θεμα που ειχα που κολλαει στο λογκο.Αν θελετε κλειστε το αυτο.

Μήνυμα

Εκανα factory εκ νεου flash ολα δειχνει οκ αλλα παλι κοληημενο κανα 35λεπτο στο λογκο.Να περιμενω κι αλλο?

• Γραφω και εδω γιατι μπορει επειδη το αλλο τοπικ εκλεισε να μην το δειτε.Περασα κανονικα twrp εκανα factory reset φλασαρα την αρωμα οπου περάστηκε μ επιτυχια εγραψε, τσεκαρα μηοως εχει κλειδωσει bootloader πριν κανω reboot ηταν μια χαρα αλλα εδω και 1 ωρα σχεδον ειναι στο λογκο της xtrv arwma και οι 3 τελειες κατω κινονται κανονικα βεβαια. Εκανε και κατι δονησεις ανα διαστηματα στην αρχη τωρα σταματησαν.Παω twrp και ξαναδοκιμαζω να τη περασω?

Μήνυμα

Μα επειδη ακολουθησα τον οδηγο εγκατεστησα το twrp που ειχατε και τελικα δεν έκανε. Οχι οτι ηταν κατι σοβαρό οπως είπες αλλα τον οδηγο τον ακολουθησα κατα γραμμα. Εκανα factory reset φλασαρα την αρωμα οπου περάστηκε μ επιτυχια εγραψε, τσεκαρα μηοως εχει κλειδωσει bootloader πριν κανω reboot ηταν μια χαρα αλλα εδω και 20 λεπτα ειναι στο λογκο της xtrv arwma και οι 3 τελειες κατω κινονται κανονικα βεβαια. Εκανε και κατι δονησεις ανα διαστηματα στην αρχη τωρα σταματησαν.Περιμενω ακομα υποθετω;

Μήνυμα

Eιδες δικιο.Περασα την twrp-3.1.1-1-sagit kai ολα καλα.Αν αντμετωπισω αλλο θεματακι σας ξαναζαλιζω

Μήνυμα

Εδω κολλαει

Μήνυμα

Kαλησπερα παιδια.Θελω να φλααρω την arwma 7.8.31 πανω στην 7.8.24 global developer που εχω και αντιμετωπιζω ενα θεματακι με το flash του twrp.Εχω ξεκλειδωσει bootloader εχω κανει κανονικα ολα τα βηματα με τον abd φακελο και τη twrp εντος στον υπολογιστη,εχω ακολουθησει τον οδηγο και αναγνωριζει κανονικα adb devices και fastboot devices αλλα οταν παταω να κανει flash τη recovery ακριβως οπως τη γραφει στο φακελο στον υπολογιστη μου βγαζει στο τελος FAILED(remote:no such partition.) Δωστε μου τα φ…

• - Καλησπερα παιδες.Αποφασισα και εγω να περασω την xtrv αρωμα στο κινητο μου το οποιο φοραει την miui 9 global developer 7.8.24. Εχω κατεβασει την 7.8.31 xtrv αρωμα και πριν προχωρησω σε flash ηθελα να ρωτησω αν ακολουθω κανονικα τον οδηγό η εχει αλλαξει κατι και πρεπει να προσεξω λογω καποιας ιδιαίτεροτητας της συσκευης.Unlock bootloader και αυτά τα εχω ξανακανει απλα ρωταω για να είμαι σιγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Μπραβο για τη δουλεια σας και απο εμενα παιδες.Να συνεχισετε ετσι...

• Oκ σ ευχαριστώ πολυ για τις αμεσες απαντήσεις!!Και κατι τελευταιο να περιμενω να φλασαρω απευθειας αυριο το επομενο update σας η πρωτα χρειαζεται να φλασαρω καποιο προηγούμενο και μετα αυτο;

• Εχω ξεκλειδωτο bootloader, εχω αλλαξει απο China stable σε global stable και μετα σε miui 9 global developer rom οπου εχω κανονικα μεχρι τη 7.8.24 τώρα.Το twrp οκ θα το κατεβασω και θα το περασω το εχω ξανακανει απλα εχω απορια αν χρειάζεται να πατησει πανω σε stable rom η ελληνικη που θα φλασαρω ή το κανω και απευθείας τωρα; =============== Αυγ 30th 2017, 11:57pm =============== Ξεχασα να προσθεσω εχω το mi 6.

• Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας παιδιά.Αποφάσισα και εγώ να έρθω στη παρέα σας μετά και τα ota updates(που εχουν αλλη χαρη οπως και να το κανεις)και θελω να ρωτησω αρχικα για να φλασάρω τη ρομ σας τη dev aroma τη τελευταια που θα βγει αυριο πχ πως θα τη περασω πανω στη miui 9 global dev που εχω??Χρειαζεται να κανω clean install καμια stable για να φλασαρω μετα τη δικια σας ή απλα factory reset και φλασαρω την ελληνικη?

• Προς ενημερωση σας απλα επικοινωνησα με το γραφειο συναλλαγης των ελτα στο αεροδρομιο και ο τυπας εκει αφου το σηκωσε μετα απο 700 τηλεφωνα χωρις καμια διαθεση για πολλα πολλα απλα μου ειπε οτι πλεον περνανε ηλεκτρονικα τα παντα και μηχανογραφουνται οποτε ΟΛΑ θα υποκεινται σε αναλογα φπα και δασμους συγκριτικα με την αξια τους.Για το 3ευρω λεει δεν ειναι τελωνειου αλλα για τις παροχες των ελτα(ενταξει εκει εκλαψα,παροχες που κανουν ενα μηνα να το φερουν απο αεροδρομιο στην αθηνα)και απο εδω και …

• Aν σταματανε ολα τα δεματα ακομα και τα μικρα για να τα περνανε απο την απλουστευμενη διαδικασια και να τα χρεωνουν 3 ευρω και αυτα λογικο να χρονοτριβουν τοσο.Το προσωπικο τους τωρα και με τις αδειες ποσο μαλλον δεν νομιζω οτι μπορει να τα βγαλει περα.Απο την αλλη ομως αν οι εντολες ειναι περνατε οσα περισσοτερα μπορειτε απο εκτελωνισμο τοτε μην απορειτε που καθονται κανα μηνα ασκαναριστα σε σακους και εχουν μαζευτει τοσα οσα ειπε ο bodai.