Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά .... Κάτοχος Mi4c και βλέπω ότι δεν έχουμε πάρει ακόμη ούτε Marshmallow ..... Γιατί συμβαίνει αυτό? Είναι μια καινούργια σχετικά συσκευή, εδώ το παίρνει η Mi3 γιατί όχι εμείς? Αν ήξερα τα Χριστούγεννα που το πήρα και ήταν στα ΤΟP της Xiaomi σαν καινούργια συσκευή, ότι θα σταματούσε η όποια εξέλιξη μέσα σε 2 μήνες ΔΕΝ θα την έπερνα. Τώρα θα μου πείτε "και εμένα τι με νοιάζει ρε φίλε", απλά το θεωρώ πολύ παράξενο και όχι τόσο "επαγγελματικό"....
-
Εμένα μου αρέσει αυτό => Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Ολα καλά και απο εμένα , περιμένουμε να δούμε σε βάθος ημερών πως πάει Ευχαριστουμε παιδιά !!!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Modechristos Chris: “Αλλά πεστε μου ρε παιδιά, γιατί από το πρωί γύρω στίς 11........ ” Απλά σήμερα είναι Κυριακή και σε Κίνα και σε Ινδία, οπότε γίνεται χαμός με τους servers. Καθώς όμως βραδιάζει σε μάς (+6 στην Κινα) θα πάνε για ύπνο οπότε θα χαλαρώσουν και θα επιταχυνθούν τα πράγματα. ” Bodai περασαν 24 ώρες και ακόμη συγχρονίζει. Από τις 27 εφαρμογές που είχε να συντονίσει έχει ακόμη 16 !!! Κάτι άλλο πρέπει να πάει στραβά και όχι η "κίνηση" στον server.... …
-
η κατανάλωση μνήμης φαίνεται να εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα. Αλλά πεστε μου ρε παιδιά, γιατί από το πρωί γύρω στίς 11 που την πέρασα καί μετά επέλεξα επαναφορά από αντίγραφο mi cloud ακόμη να περάσει 25 εφαρμογές? Για την ακρίβεια εχει περάσει μόλις 6 !!! Μόνιμο συνδεμένο στο wifi, αλλά κάνει 2 ώρες για μια εφαρμογή....
-
καλησπερα... Υπάρχει bug όταν επιλέγεις κλείδωμα οθόνης από τις ρυθμίσεις. Επιλέγεις π.χ. κλείδωμα με pin και κρεμάει. Αρκετά υψηλή κατανάλωση μνήμης για άλλη μια φορά. Έπειτα ήθελα να ρωτησω, γνωρίζει κανείς αν και πότε θα βγάλουν 6. Ver για το mi4c ? Θεωρώ αστείο να μην έχει βγεί ακόμη για μια τόσο καινούργια συσκευή. Τέλος το πρόβλημα multitouch για το mi4c ακόμη δεν έχει λυθεί δυστυχώς..... Απαράδεκτο και αυτό για μένα... Πολλά ευχαριστώ στην ομάδα εδώ στο forum που είναι κοντά μας και μας β…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Modechristos Chris: “Τo link για το Μi4c δεν πρέπει να δουλεύει.. Πρέπει να μπώ στο androidfilehost.com/?w=files&flid=50318 και να το επιλέξω από την αρχική (libra)... ” Διορθώθηκε ! ” Εξεπλάγην με την ταχύτητά σας παιδιά !!!!!!!!!!!!
-
Τo link για το Μi4c δεν πρέπει να δουλεύει.. Πρέπει να μπώ στο androidfilehost.com/?w=files&flid=50318 και να το επιλέξω από την αρχική (libra)...
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Modechristos Chris: “69164 χτύπησε, καλά είναι ? ” Αν δεν κάνω λάθος, είναι ότι πιο ψηλό έχουμε δει... Δεν θυμάμαι κανείς να κτύπησε το 70 000... Εγώ στο 68 μισό πάω και χαίρομαι σαν παιδάκι ” καλησπερα Μιχάλη ... - Ναι είναι υψηλό σκόρ από όσο είδα, αλλά χρησιμοποίησα τα tips που μου πρότεινε παραπάνω ο φίλος μου Sakoumidis - Δλδ κλειστό gps, λειτουργία πτήσης. Απο μπαταρία δεν ηταν και πολύ καλά όμως όταν το έκανα, 43% είχα.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Τέλος, αν και δε με ενδιαφέρουν τα νούμερα, (για να πάρω το μετάλλιο το έκανα, χιχι) όταν έκανα το antutu test ακολούθησα ΑΥΤΕΣ τις οδηγίες.Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα πήγες μια χαρά... Το μονο + που θα έκανα στην θέση σου είναι σε κάθε νέα ρομ θα έκανα wipe και την dalvik. Επίσης εγώ μια στο τόσο κάνω και μια καθαρή εγκατάσταση για να φρεσκαριστεί το κινητό. Ααααα, και κάτι offtopic: Φοβερή ταινία ο Κομης του Modechristo...” Έχεις δίκιο, ανέβηκε αρκετά. 69164 χτύπησε…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Sakoumidis: “ ” Φίλε @Modechristos Chris η απάντηση στο ερώτημά σου, σαν λογική και τρόπος είναι αυτός που σου δείχνει ο φίλος @Sakoumidis, ωστόσο πρέπει να προσέξεις, επειδή το Mi4c διαβάζει USB με καλώδιο ή αντάπτορα C-type και το ανταπτοράκι που δίνει η Xiaomi είναι μόνο για φόρτιση και όχι για μεταφορά δεδομένων. Με άλλα λόγια, πρέπει να αγοράσεις το κατάλληλο C-type καλώδιο ή USB αντάπτορα και να το δοκιμάσεις ότι το διαβάζει η συσκευή σου ΠΡΙΝ προβείς σε …
-
Μια απορία μόνο.... Εγώ π.χ. έχω το Mi4c που δεν παίρνει sd card. Εαν θέλω να κάνω "καθαρή εγκατάσταση" και επιλέξω στο μενού wipe και το "internal storage" θα μου σβήσει και το αρχείο της ROM που θα έχω αντιγράψει νωρίτερα στο κινητό μου, άρα πως θα πάω μετά το wipe πίσω για να κάνω install την rom ?
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Modechristos Chris: “Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες αυτές συμβουλές που δεν γνώριζα φυσικά. Το έκανα και θα δείξει στην επόμενη αναβάθμιση τώρα τι γίνεται. Τα υπόλοιπα βήματα που προανέφερα τα έκανα σωστά κατά την γνώμη σας? Δλδ recovery - wipe - advanced wipe - cache (μόνο cache, όχι Dalvik Cache, System, Data) - install την καινούργια rom.... ?? ” Δες και αυτόν τον οδηγό για να είσαι οκ για το επόμενο φλασάρισμα, πάλι του συμφουρίτη @caeser ... ” Σε ευχα…
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Modechristos Chris: “Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα, sorry είμαι λίγο καινούργιος Είναι το 2ο update που κάνω και το κάνω με τον 2ο τρόπο, δλδ με recovery. Με βγάζει στο TWRP και εκεί το πρώτο πράγμα που μου εμφανίζει είναι "TWRP has detected an unmodified partition. TWRP can leave your partition unmodified to make it easier for you to take official updates. TWRP will be unable to prevent the stock ROM from replacing from replacing TWRP and will not offer to r…
-
Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα, sorry είμαι λίγο καινούργιος Είναι το 2ο update που κάνω και το κάνω με τον 2ο τρόπο, δλδ με recovery. Με βγάζει στο TWRP και εκεί το πρώτο πράγμα που μου εμφανίζει είναι "TWRP has detected an unmodified partition. TWRP can leave your partition unmodified to make it easier for you to take official updates. TWRP will be unable to prevent the stock ROM from replacing from replacing TWRP and will not offer to root your device. installing zips or performing adb operation…
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας παιδιά !!!!!!!