Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Υπομονη τοτε για τη Global...
-
[MIUI Fan Site Awards 2017] Ζωντανή κλήρωση ενός RedMi 5 για όσους μας ψήφισαν στον διαγωνισμό.
Μήνυμακαλη τυχη στους συμμετεχοντες στην κληρωση.
-
Διαγραφή ηχογράφησης
Vaf3 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣωστα εκει θα την εβρισκες. Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις αποθηκευσει και τις επομενες.
-
Διαγραφή ηχογράφησης
Vaf3 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν δεν ειχες επιλεξει να γινετε συγχρονισμός, δυστυχως δεν θα τη βρεις.
-
Xiaomi Mi TV Bar: επίσημο το TV Speaker με εντυπωσιακό design, τιμή 52€!
Vaf3 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΘα ηθελες να μου πεις που, γιατι δεν το βρισκω;; (εστω με π.μ. για να μην θεωρηθει διαφημιση). Ευχαριστω.
-
Xiaomi Mi TV Bar: επίσημο το TV Speaker με εντυπωσιακό design, τιμή 52€!
Vaf3 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους. Εχουμε καποια νεα ενημερωση για την ημερομηνια διαθεσης στην αγορα;;
-
MIUI 10: Διέρρευσαν screenshots, δείτε τα κινητά που θα αναβαθμιστούν!
Vaf3 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαXiaomαρα για παντα...
-
Ευχαριστουμε για τις γνωσεις που τοσα χρονια μοιραζεστε με ολα τα μελη αυτης της κοινοτητας. Αυτος ηταν ο σπορος που φυτεψατε. Το μερακι και η αγαπη σας για κατι τοσο ξεχωριστο και πρωτοπορο στην Ελλαδα, εκανε το σπορο να φυτρωσει βαθια με ριζες πολυ δυνατες. Ελπιζω τα ανθη, που ειναι η κοινοτητα αυτη, να ανθιζουν καθε χρονο περισσοτερο. Η προσπαθεια ολων σας να βοηθατε οπως μπορειτε τα μελη της κοινοτητας αυτης, μονο αξιεπαινη μπορει να χαρακτηριστει.
-
Xiaomi Mi 6X: έγινε επίσημο με dual AI Camera, διαθέσιμο απο 285 δολάρια!
Vaf3 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμα- Το Mi A2 με τα specs του, φαινεται μια χαρα κινητο. Δεν αποτρεπω κανενα, οπως και δεν προτεινω σε κανενα να αγορασει καποιο κινητο. Απλα το κινητο που εχω καλυπτει απολυτα τις αναγκες μου. Προσωπικα, δεν αγοραζω κινητο αν δεν το δω πως συμπεριφερετε πρωτα. Επιπλεον, δεν βλεπω καποιο λογο για να το αλλαξω πανω στο χρονο. Οσο για την μπαταρια που με ρωτησες, ναι εγω, την θεωρω μειονεκτημα παντα σε συνδιασμο με επεξεργαστη, λειτουργικο,οθονη... - Φιλικα ολα αυτα και εκφραζοντας παντα την προσωπικ…
-
Xiaomi MiTu: επίσημο το νέο mini drone, με dual band WiFi, σούπερ τιμή!
Vaf3 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΓια να το δουμε και αυτο...
-
Xiaomi Mi 6X: έγινε επίσημο με dual AI Camera, διαθέσιμο απο 285 δολάρια!
Vaf3 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΜε αυτα που βλεπω και εγω δυσκολα θα αλλαξω το mi max 2 για αρκετα χρονια ακομα.