Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 39.
-
Καλησπερα παιδια, Εχω σεταρισμενο σε android ,το xiaomi gateway,με αρκετους σενσορες ,θελω τωρα να το δωσω σε φιλο ,με iphone. Παιζουν σωστα οι ειδοποιησεις σε ios? Επισης δεν θυμαμαι τον τροπο που κανεις reset στο hub. Θα χρησιμοποθηθει το mihome για τους σενσορες και η εφαρμογη yeelight ,για να μπορει να δει τις λαμπες η alexa,σωστα? Ευχαριστω[info][/info]
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπερα, Εχω το amazfit και το miband 3 , μπορουν να συνδεθουν και τα δυο σε μια εφαρμογη ? Προσπαθω με την εφαρμογη της Αmazfit αλλα δεν καταφερνω να συνδεσω και το mi band.
-
Παράθεση από PJG: “Παράθεση από Harrytzo: “Βελτίωση κι εγώ βλέπω στην ταχύτητα αλλά και πάλι καθυστερεί. Όσο για το alarm συνεχίζει να έρχεται ως απλή ειδοποίηση οπότε μόνο alarm δεν το λες... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε Huawei ούτε ειδοποιήσεις έχουμε... ” Εγω με Samsung s 9 που εχω στην κατοχη μου 2 μερες,εχω ειδοποιησεις απο door sensor7 στις 10 φορες ,μονο οταν τρεχει απο πισω η εφαρμογη. Οταν ειναι κλειστη δεν ερχεται καμια ειδοποιηση.
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από takman: “Καλημερα ,γνωριζουμε αν μπορει να συνδεθει με alexa η google assistant ? ” Με Alexa έχω συνδέσει μέχρι στιγμής μόνο Yeelight λάμπα αλλά θέλει αλλαγή σέρβερ σε Σιγκαπούρης για να λειτουργήσει. ” Τις λαμπες τις εχω και εγω ετσι ,κριμα που δεν μπορουν να παιξουν ολα της xiaomi . Παιζουν στο home assistant αλλα θελει χρονο και λιγο παραπανω γνωσεις για να καταφερεις να το στησεις.
-
Καλημερα, εχω δυο ερωτησεις που αφορουν την φορτιση του κινητου, με το xiaomi power bank 2 το δεκαρι ,που εχει γρηγορη φορτιση ,μπορω να το φορτιζω? Επισης με φορτιστη blitzwolf που βγαζει 2.4 A ? Θυμαμαι στο redmi note 3 pro που ειχα παλαιοτερα , οτι ειχαν θεματα με καμμενες πλακετες φορτισης? Ευχαριστω
-
Καλησπερα παιδια, μηπως και βοηθηθει καποιος αλλος ,δεν δουλεψε με τιποτα παρα μονο με απεγκατασταση και εγκατασταση και στα δυο τηλεφωνα που ειχα τον ιδιο λογαριασμο. Μολις δοκιμασα να κανω update στην μια συσκευη γιατι μου την ειχε διαθεσιμη ,δεν εστελνε ειδοποιησεις και παλι. Αυτη την στιγμη,με το που την κατεβασα απο το playstore ,εχει την εκδοση 5.1.16 ,οπου και αφησα ,ενω η τελευταια αναβαθμιση ειναι 5.1.21.