Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Καλησπερα, απο το πρωι οι παγιδες στα παραθυρα δεν στελνουν ειδοποιησεις στο κινητο,εχουν μπαταρια ,δουλεψαν πριν λιγο ,αλλα παλι σταματησαν. Εν το μεταξυ αν ανοιξεις το μενου ,φαινονται κανονικα το ποτε ανοιξαν εκλεισαν. Δοκιμασα αποσυνδεση ,επανασυνδεση ,τιποτα .

• Kαλημερα , περιμενω την επομενη εβδομαδα αυτο, Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone απο Banggod, σε ποιο απο τα δυο θεματα που υπαρχουν στο σαιτ για τα remi note 4 αντιστοιχει? Καλη Χρονια με υγεια. Ευχαριστω.

• εχω φτασει στο τεστ που κανει πριν βγαλει τα διαθεσιμα update και ζητησε να κανει εγκατασταση το net framework 3.5 ,το οποιο ομως εχει κολλησει και δεν κανει τιποτα,τι κανω τωρα βρε παιδια? και μολις ,εμφανισε οτι δεν μπορει να γινει η εγκατασταση του net framework. To tool εχει κολλησει μετα τον qualcom driver στο miflash version.

• Ναι αλλα γιατι δεν εμφανιζει αλλο update,μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο? Εχει βγει miui 9 και σε αυτο το κινητο?

• Με συγχωρεις για την καθυστερηση,

• Καλησπερα, εχω την stable εκδοση 8.0.6.0 απο τοτε που πηρα το κινητο , πατωντας να τσεκαρω αν εχει βγει καποιο update ,λεει οτι δεν υπαρχει αλλο. Οταν παω στις τελειες,κατεβαζει ενα update το εγκαθιστα ,αλλα ειναι η ιδια εκδοση που ειχα και πριν. Μπορει να βοηθησει καποιο παλικαρι?

• Φοβάμαι ,μηπως δεν παιζει κατι καλα και με κραζουν τα παλικαρια μου...πχ να μην παιζουν δεδομενα κ.λ.π. Θελει μηπως εργοστασιακες ρυθμισεις για να πατησουν καλυτερα τα update?

• Καλημέρα, εχω 2 κινητα ,με global stable 7.5.3.0 το ένα και 8.0.6.0, Kenzo και τα δυο. Καπου διαβασα ότι η τελευταια αναβαθμιση εχει και Ελληνικα ,είναι ασφαλες να προχωρήσω και στα δυο σε αναβαθμιση ,χρειαζεται να κανω κατι πριν? Ευχαριστω πολύ.

• ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ . 1621375815

• Kαι στο update προχωρω?

• Kαλησπερα , μας καλοαρεσε και πηραμε και δευτερο,το παρηγγειλα με global stable. Είναι οντως αυτή ?Επισης εχει βγαλει και update σε 8.0.6.0,το κανουμε?

• Καλησπέρα, μια βοηθεια θα ηθελα βρε παιδια,εχω παρει από vickmall το Redmi note 3 pro το απλο με official global,επειδή δεν εχω χρονο και θεληση για πολύ σκαλισμα και παει μια χαρα.Θελω να παρω άλλο ένα όμως που θα παιζει με καρτα wind αλλα σαν βαση Αθηνα που δεν εχει πρόβλημα 4g. Oι προβληματισμοι μου είναι : 1.Να προτιμησω το international,και οπου το βρω φθηνοτερα αφου βλεπω ότι ακομη δεν βγαινει πουθενα με multirom ? 2.Είναι και το international απροβληματιστο όπως και το απλο? Ευχαριστω.

• Παράθεση από geoanto555: “Το κινητό έχει αυτή τη ρομ απ΄οτι είδα ... Ξεκινάς με έλεγχο bootloader και βλέπεις.. Είναι νωρίς για TWRP. ” Kαλησπερα,εκανα το τσεκ και φαινεται κλειδωμενο,και το κουφο είναι ότι διορθωθηκε το πρόβλημα με τον ηχο στις κλησεις και ένα άλλο που προεκυψε αργοτερα ,μαλλον με καποιους αισθητήρες όταν εκανες κληση δεν μπορουσε να την τερματίσεις και στο ξεκλείδωμα με fingerprint δεν ανοιγε,παρα αναβοσβηνε σαν τρελη η οθονη. Τωρα πως συνεχιζω με το TWRP?

• Είναι το Redmi note 3 pro με global stable.

• Αν μπορεις να βοηθήσεις λιγο παραπανω,που το βρισκω και πως το κανω εγκατασταση,θα ημουν ευγνωμων.

• Παράθεση από takman: “Kαλησπερα παιδια, εχω κανα μηνα το κινητο,με global stable από vickmall,εκανα ένα update και είμαι στην 7.5.2 , σημερα σε εισερχομενες και εξερχόμενες κλησεις δεν ακουω ουτε με ακουνε. Εκανα επανεκινηση αλλα παλι τα ιδια. scared.png ” Παράθεση από mixaliscy: “Ξεκίνα με reboot recovery Wipe cache & dalvik cache reboot system Και δες αν έστρωσε ” Παράθεση από takman: “Ευχαριστω πολύ, επειδή δεν το εχω το θεμα ,γιαυτο και το πηρα με stable,ξεκιναω να διαβασω, πως γινονται αυτά…

• Ευχαριστω πολύ, επειδή δεν το εχω το θεμα ,γιαυτο και το πηρα με stable,ξεκιναω να διαβασω, πως γινονται αυτά που μου ειπες. Όταν τα κανω επιστρεφω. Να εισαι καλα.

• Kαλησπερα παιδια, εχω κανα μηνα το κινητο,με global stable από vickmall,εκανα ένα update και είμαι στην 7.5.2 , σημερα σε εισερχομενες και εξερχόμενες κλησεις δεν ακουω ουτε με ακουνε. Εκανα επανεκινηση αλλα παλι τα ιδια. scared.png

• Καλημέρα σας, καλως σας βρηκα, παρήγγειλα το κινητο από vickmall με global official και playstore, από το screenshot φαίνεται οκ? Δεν θέλω να προχωρήσω σε αλλαγές ρομ ,με καλύπτουν τα αγγλικα ,τουλάχιστον προς το παρόν. Είχα διαβάσει ότι με αυτή την rom,δεν έχεις προβλήματα ,ισχύει? Ευχαριστω πολύ.