Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 111.
-
Καιρό στο κουρμπετι του MIUI... καμποσες αναβαθμισεις αλλα εδω και καιρο απειχα απο το παιχνιδι.... και φυσικα οποιος απεχει χανει επαφη.... εχουμε και λεμε.... Εχω Redmi note 3 pro (Kenzo) με εκδοση λειτουργικου MIUI by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.2|Stable 8.2.1.0 (MHOCNDL) τι βηματα πρεπει να κανω οσο πιο αναιμακτα να περασω την παρουσα αναβαθμιση? ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΡΟΜ.... τι να διαλεξω αρωμα ή XTRV....ποιες οι διαφορες?
-
Καλησπερα παιδια... συγνωμη αν ρωτηθηκε στο παρελθον αλλα εχω σταματησει να παρακολουθω την MIUI σκηνη οπως παλια καθοτι το kenzo moy σσφυραει... μπαινω... κατεβαζω την τελευταια stable που πραγματικα κανουν απιστευτη δουλεια τα παιδια... και συνεχιζω την δουλεια μου η ερωτηση μου ειναι... nougat θα δουμε? τι λενε τα νεα?
-
ωραια... αυτο θελω... λαθαρη εγκατασταση λειτουργικου
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από koofinhio: “παιδια εχω την MIUI XTRVbeta 1-8,1 | Stable 8.1.1.0 (MHOCNDI) σε Redmi note 3 Pro (Kenzo) επειδη εχω κατι προβληματακια με το λειουργικο και θελω να περασω αυτην σαν πιο νεωτερη ποιον οδηγο ακολουθω για πληρη καθαρη εγκατασταση χωρις επαναφορα backup και αλλων χαζομαρων που κουβαλαω? ” Για καθαρή εγκατάσταση, factory reset (=wipe Data, Cache, Dalvik-Cache) και περνάς κανονικά την νέα ROM με install zip. Αν πας από το ίδιο λειτουργικό στο ίδιο (πχ …
-
παιδια εχω την MIUI XTRVbeta 1-8,1 | Stable 8.1.1.0 (MHOCNDI) σε Redmi note 3 Pro (Kenzo) επειδη εχω κατι προβληματακια με το λειουργικο και θελω να περασω αυτην σαν πιο νεωτερη ποιον οδηγο ακολουθω για πληρη καθαρη εγκατασταση χωρις επαναφορα backup και αλλων χαζομαρων που κουβαλαω?
-
Καλησπερα φιλοι μου... αποφασισα να περασω την καινουρια ΡΟΜ αλλα βαριεμαι φρικτα να στηνω το κινητο απο την αρχη. ειναι μια διαδικασια ακρως βαρετη για μενα και σκεφτηκα να κρατησω backup και να το επαναφερω. οποτε εχω καποιες ερωτησεις.... 1) Κραταει τα παντα? και ηχους κλησεων και ρυθμισεις τηλεφωνου και μηνυματα και φωτο? 2) Πηρα τοπικο αντιγραφο ασφαλειας.... που το βρισκω να το παρω στον υπολογιστη για να το επαναφερω μετα? καθε βοηθεια δεκτη
-
τελικα το ξενυχτι.... με εφαγε και δεν ειδα καλα τα βηματα! σε ευχαριστω πολυ
-
@lallasgr αν και εχω κανει πολλες φορες διαφορες διαδικασιες.... στο πρωτο βημα λες... 1) Κατεβάζουμε την GTV Developer rom που θα βρείτε στο λινκ παρακάτω: xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.10.20.zip 2) Περνάμε την ρομ στο κινητό και στη συνέχεια βάζουμε το κινητό στο TWRP πως την περναμε την developer?
-
@lallasgr πρωτα απολα συγχαρητηρια για τον οδηγο και για την βοηθεια που μου εχεις δωσει στο παρελθον.... μια βοηθεια ακομα... εχω την GTV 8.0 Stable 8.0.1.0 (LHONCNDG) αυτο τον οδηγο ακολουθω? σε σωστο οδηγο βρισκομαι? αν ναι περιπτωση 1 η περιπτωση 2? Ευχαριστω προκαταβολικα
-
καλησπερα παιδια... εχω απελπιστει... 2 μερες χωρις κινητο... πανω απο 20 ωρες παιδεμα με φλασαρισματα δωστε μου ενα λινκ σας παρακαλω για Fastboot rom να κανω unbrick το κινητακι μου αλλα... 1) Να ΜΗΝ ειναι MIUI 8 γιατι μου ζηταει μετα κωδικο το twrp και αν κανω restore data και μετα με sideload πεφτω σε bootloop 2) Να μην ειναι η kenzo_images_V7.2.3.0.LHOCNDA china developer γιατι δεν μου δουλευει το wifi οταν την βαζω και δεν μπορω να κανω μετα unlock δεν βρισκω καμμια και εχω τρελλαθει 2 μερ…
-
@MIUI_ART ειπες να φλασαρω την beta_xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.9.zip για αρχη... εννοεις να κανω με αυτην το unbrick με miflash ξανα απο εδω που ειμαι με την MIUI 7.2 stable 7.2.3.0 (LHOCNDA)? η πρεπει απο εδω που ειμαι.... με διαδικασια πρωτα unlock, μετα TWRP και απο εκει αυτην που λες? σε χιλιοευχαριστω και συγνωμη που σε παιδευω αλλα αυτη που εχω τωρα δεν παιζει το wifi, δεν παιζει και η sim και με ζοριζει
-
φιλε μου ευχαριστω για την βοηθεια... λοιπον φλασαρα και περασα την... Redmi Note 3 (Snapdragon) China Stable V7.2.3.0.LHOCNDA ανοιγει κανονικα το κινητο πλεον εχω ξεκλειδωτο bootloader ποιο το επομενο βημα για να περασω την ελληνικη ρομ? κατα προτιμηση την νεα marshmallow? το λεω αυτο γιατι πριν μου προτινεις αυτη την ρομ ειχα κατεβασει μια.... kenzo_images_6.9.9_20160805.0000.29_6.0_cn_af09afd24d την οποια φλασαρα και μολις εκανα εγκατασταση το TWRP παλι δεν ξανανοιγε το κινητο τι κανω τωρα λο…