Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 111.
-
Και τώρα ποιό κινητο?
Μήνυμαμε απασχολουν δυστηχως @MIUI_ART οι 5,5 ειναι το πανω οριο μου επειδη εχω αποκοπει λιγο απο την κοινοτητα.... εχει καποιο thread με ενημερωση αν θα παρει η οχι το RN3 pro Snapdragon το MIUI 8 και marshmallow?
-
Και τώρα ποιό κινητο?
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια... μελος πριν κανα 2μηνο στο φορουμ αλλα χαθηκα γιατι με εφαγε η μαυρη τυχη to Redmi note 3 pro 3/32gb μου εκανε τσαλιμακια..... γυρισε πισω στην μαμα Geekbuying και σημερα πηρα το refund Οπως καταλαβαίνετε ηρθε η ωρα να αγοράσω κινητο για ακομα μια φορα! Τα δεδομενα μας λοιπον... - Απολυτως ικανοποιημενος με την κοινοτητα του φορουμ σε υποστηριξη και ρομ που δεν θα βρω σε αλλη κινεζοκατασταση - Σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος απο το Redmi note 3 pro - Budget γυρω στα 250 σκεφ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από koofinhio: “κανενας οδηγος πως περναω official και πως κλειδωνω? ” Μην απογοητεύεσαι αρχικά! Όλα φτιάχνονται και πιστεύω όλα θα πάνε καλά! Από κει και πέρα, ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Απλά στο βήμα που θα φορτώσεις την ρομ στο MiFlash, αφού φορτώσεις τον φάκελο κανονικά όπως λέει μετά θα πας στο Browse πάλι εκεί που έχει ένα βελάκι δίπλα του και θα επιλέξεις advanced και επιλέγεις μόνο …
-
Παιδια 2 ερωτησεις.... 1) Θα επιστρεψω το κινητο μου στο Geekbuying. εχω περασει την ελληνικη ρομ με ολα τα σχετικα που κουβαλαει και ξεκλειδωμενο bootloader. Να επιστρεψω σε καποια ρομ πριν το στειλω? 2) Φιλος εχει παρει το ιδιο κινητο με εκδοση MIUI 7 6.5.28 beta... τι εκδοση ειναι? stable? beta? αγγλοκινεζικη ε?
-
Μετα απο επικοινωνια με το Geekbuying μου προταθηκαν οι παρακατω λυσεις... 1) Να μου επιστρεψουν 25-30 δολλαρια και να το φτιαξω σε εναν τεχνικο εδω. Οπου ρωτησα κανενας δεν αναλαμβανε λογω ελλειψης ανταλλακτικων . Ασε που οθονη και ηχειακι θα εβγαιναν παραπανω απο αυτα τα χρηματα 2) Να το στειλω πισω να το δουνε Επελεξα την δευτερη επιλογη και τους ζητησα να μου στειλουν την διευθυνση που θα το στειλω πισω και περιμενω. Με λιγα λογια καλο φθινοπωρο τωρα. Για καλο και για κακο εχω ανοιξει και υπ…
-
Dear sir or madam, I bought from you a Redmi Note 3 Pro. My order number is #3657166 I was very satisfied from my phone when suddenly without any reason I have two problems 1) I cant hear the caller while speaking with him (I have it at maximum volume). Its like less than 10% of the original sound 2) I have a small shadow below the speaker in my screen. Please help me find a solution
-
Καλησπερα παιδια εχω το κινητακι λιγοτερο απο ενα μηνα (εκδοση 3/32 με ρομ ελληνικη 7.3.2) και ξαφνικα καταστροφη..... Χωρις να το εχω ριξει ποτε μα ποτε.... το ηχειο κατα την διαρκεια της κλησης ζητημα να μπορω να ακουσω καποιον και παλι μονο σε απολυτη ησυχια και στην οθονη κατω απο το ηχειακι μια σκια τι κανω? καμμια προταση? να δοκιμασω επαναφορα εργοστασιακων? πειτε μου και σωστε μου γιατι αν μπω σε διαδικασια με τον κινεζο.... καηκα... καλο φθινοπωρο
-
εκει που καταληγω σαν συμπερασμα ειναι.... 1) Η κουφος ειμαι..... 2) Η το elephone της δικιας μου που μιλαμε πιο συχνα εχει μαπα μικροφωνο και νομιζω οτι δεν ακουω 3) Η πρεπει να βρουμε μια λυση να ησυχασουμε... με το Lumia 640 που ειχα πριν σε ενταση ηχου εχει μεγαλη διαφορα
-
μου εκοψες το ονειρο... μολις σχολασα και ειπα να κανω τις δοκιμες αλλα αφου τις εκανες και φαγαμε φολα δεν αξιζει! επειδη δεν ειμαι και ο καλυτερος γνωστης..... τι εννοει ο φιλος που λεει να κραταμε τα απαραιτητα nandroid? το backup του αρχειου?
-
το απογευμα μολις σχολασω θα εχει δοκιμες.... ευχαριστω @lallasgr
-
τελειο το τηλεφωνακι... το μονο αρνητικο που βρισκω τελικα ειναι αυτο... λιγο παραπανω ενταση ρε παιδια μα να μην εχουμε βρει λυση?