Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 359.

• Συλλογή MODs για Redmi Note 2

mankap - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από karlesg: “Αν σας αρέσει αυτή η συλλογή που έκανα αλλά και όλα αυτά που έγραψα στο άλλο θέμα για τις rom , bloatware κλπ, θα σας κάνω μόνο μια θερμή παράκληση... Δεν θέλω να μου κάνετε like, thanks κλπ, δε θέλω να κάνετε κλικ σε καμία διαφήμιση, δε θέλω να μου κάνετε donate σε κανένα λογαριασμό. Το μόνο που θα ήθελα, αν έχετε την καλοσύνη, είναι όταν διαβάσετε αυτό να κάνετε μια μικρή παύση 2 λεπτών... Σκεφτείτε κάποιον που ίσως έχει κάποια ανάγκη. Ένα συγγενή, ένα φίλο, έναν κοντινό…

• Παράθεση από geopolit: “Χαίρετε, μόλις πήρα στα χέρια μου ένα redmi note 2 προς αντικατάσταση του redmi 1s. Από την Κίνα (everbuying) έχει έρθει με global rom. Προσπαθώ να περάσω την stable GTV greek rom μέσα από το xiaomi recovery αλλά αφού φτάσει στο 6% βγάζει μετά update failed. Χρειάζεται καμιά επιπλέον διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια! ” Διάβασε αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Παράθεση από panospc: “Τα σέρνεις προς τα κάτω και φεύγουν τα λουκέτα. ” α ρε Πάνο ,πάντα ετοιμοπόλεμος ....να ' σαι καλά φίλε !

• καλησπέρα παιδιά ! άφησα το κινητό κανά 2ώρο στα πιτσιρίκια & όταν πήγα να σβήσω από το Ξ ότι ήταν ανοικτό είδα κάτι λουκέτα τα οποία δεν αφήνουν να κλείσουν αυτόματα τις συγκεκριμένες εφαρμογές ,παρά μόνο αν τα σύρω προς τα επάνω χειροκίνητα .... γνωρίζει κάποιος πως κλείδωσαν τα συγκεκριμένα εικονίδια & αν γίνετε να ξεκλειδώσουν ,όπως αυτό του playstore στην φώτο !forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9476/

• redmi note 2 tdd

mankap - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από dikout: “και οταν παω στις προχωρημενες ρυθμισεις δεν βρισκω την επιλογη για προγραμματιστες για να ενεργοποιησω το usb debugging ” Ρυθμίσεις -->σχετικά με το τηλέφωνο--->πατάς 5 φορές στην Εκδοση MIUI & γίνεσαι προγραμματιστής

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mankap: “θεωρώ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το forum για ψεύτικες διαφημίσεις ! ” Δεν θα κατάλαβες καλά.... Πρέπει να την στήσεις κάθε μέρα στις GMT +8 που μηδενίζει ο Counter. Δϊνουν μόνο 8 συσκευές την ημέρα με την τιμή προσφοράς. about the device ,we have a after-market on Europe.<br style="line-height: 19.5px; background-color: rgb(247, 247, 248);">If the customers are from Eastern Europe,then the after-market is on Poland<br style="line-height: 19.5px…

• Παράθεση από NasDriver: “From here RELOADED To Here CUBOT NOTE S 3G Phablet - BLACK ” Απάντηση δεν πήραμε ποτέ τελικά ! καλό θα ήταν να επιληφθεί του θέματος ο Δημήτρης @MIUI_ART θεωρώ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το forum για ψεύτικες διαφημίσεις !...παλεύουμε που παλεύουμε με τους Κινέζους στα διάφορα σάιτ , για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές ....ε μην τους φιλοξενούμε κιόλας !

• Παράθεση από GearBest: “69.99$=92.75$ ??? what's mean? ” it means that i follow the link and the price is 92.75$ !! and not 69,99$ καλημέρα

• 69.99$=92.75$ ???

• Παράθεση από kinezos69: “Λίντα Λάβλεϊς ” θεόςςςςς

• Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από aggelosd: “Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που μίας εβδομάδας κινητό είναι ” Όλοι σας είστε εντάξει από μπαταρία; μόνο εγώ είμαι το θύμα; ” Ειπαμε, θα το φορτιζεις 1,5 ωρα μετα το 100% ” δεν είναι λύση να μένει μιαμιση ώρα ακόμα επάνω, έχει ταχεία φόρτιση για να τελειώνουμε γρήγορα. Πάντως έσβησα το wakelocked με το…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Bodai: “Χρησιμοποίησε υγρό για φακους επαφής (το ουδέτερο απο τα 2) ” Πανάκι κάτι μαζί με το υγρό ? Ή απλά του ρίχνω το υγρό ? (αύριο θα πάω να πάρω) ” έκανες δουλειά ;;....εμένα έπαιζε ο πιτσιρικάς με το κινητό & το έβγαλε !!γέμισε σκόνες η μέσα πλευρά ....του έριξα υγρό για καθαρισμό οθόνης αλλά τίποτα ....,έχουν κολλήσει τα πάντα ...έριξα οινόπνευμα ,μήπως φύγει η κόλλα & οι σκόνες μαζί ,αλλά μάταια ....το έπλυνα & με AVA !!

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από apotsi: “Παράθεση από MIUI_ART: “Όλα καλά λοιπόν. Να χαρείς την νέα σου συσκευή... ” Μπαααααα... πού τέτοια τύχη... η σύζυγος να χαρεί τις καινούργιες μπότες από το LightInTheBox... χα χα χα ” Re μπαγάσα !!..εμείς βάλαμε όλη μας την θετική ενέργεια ,μην τυχόν & χαθεί το δέμα σου ,νομίζοντας ότι είναι τηλέφωνο & μας έβαλες να ασχολούμαστε με μπότες !! άντε σε συγχωρώ ρε , γιατί αν χανόταν θα έπεφτε παντόφλα μετά ... καλοφόρετες να πεις στη σύζυγο

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από apotsi: “Ακόμα δεν έχω μάθει κάτι. Έχω αφήσει την μάνα μου καραούλι... ” μην αγχώνεσαι ...μια ωραία μέρα θα σου είναι στο σπίτι... ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κινείτε η συγκεκριμένη εταιρεία ...3 φορές μου στείλανε δέματα με δαύτους...σε μια εβδομάδα ήταν στην Αθήνα & έπειτα εξαφανιζόταν για κανά 20 ήμερο ,μέχρι που μου ερχόταν ξαφνικά στο σπίτι!!!...πάντα με τα ΕΛΤΑ που & αυτοί δεν ήξεραν που βρισκόταν τα δέματα !!

• Λίγα πράγματα & από μένα στο μαγαζί ....γνωστό άλλωστε ,ότι στην Ελλάδα πληρώνουμε φύκια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9092/ για ...μεταξωτές κορδέλες

• Παράθεση από kinezakias: “,που θα βρω τις ''επιλογες για προγραμματιστες΄΄. ” ρυθμίσεις -->σχετικά με το τηλέφωνο --->Εκδοση MIUI πατάς 5 φορές συνεχόμενα & είσαι ok

• Παράθεση από kinezakias: “Επισης είναι παραξενο να μην ξερει κανεις να μου πει γιατι με την ελληνικη rom δεν δουλευει το youtube.(Σε εμενα μονο συμβαινει;Παραξενο...) ” έχει παρουσιαστεί & σε άλλους φίλους το πρόβλημα με το youtube με τη συγκεκριμένη rom [6.1.7] Xiaomi Redmi Note 2

• Η Apple φαίνεται να έχει βρει τη λύση, για ένα μέρος τουλάχιστον, των προβλημάτων που ανακύπτουν στα iPhοne κατά τη χρήση τους. Για να γίνει αυτό δυνατό, η Apple έχει καταθέσει μία πατέντα το 2014 σχετική με την Αυτόματη Συντήρηση μίας Ηλεκτρονικής Συσκευής - Automated Maintenance of an Electronic Device. Η πατέντα περιγράφει έναν αριθμό από διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους ένα iPhone μπορεί να επισκευάσει και να καθαρίσει τον εαυτό του. Στις επισκευές περιλαμβάνεται ένα αυτόματο πολύωρο δι…

• Μπορεί οι λάτρεις της Apple να ανέρχονται σε εκατομμύρια, ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τις «κρυφές δυνάμεις» των iPhones. Ποιοι μυστικοί κωδικοί λοιπόν είναι αυτοί που μπορούν να μας λύσουν στα χέρια και γιατί όλοι πρέπει να είμαστε ενήμεροι γι’ αυτούς; Πέρα από τον κωδικό * # 06 # ο οποίος όταν πατηθεί στο πληκτρολόγιο της συσκευής μας μάς εμφανίζει τον αριθμό IMEI της –κάτι που αποδεικνύει πως το iPhone ανήκει σε εμάς ακόμα και σε περίπτωση κλοπής του-, υπάρχει ένας ακόμα κωδικός…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

mankap - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από gasath: “Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...στο vick απ ότι είδα έχει δύο διαφορετικές τιμές xiaomi-miui.gr/community/index…sageID=18436#message18436 ,πιο απ τα δύο να επιλέξω επίσης το ένα είναι out of stock....σχεδόν ίδιες τιμές έχει και το Aliexpress sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι νέος εδώ και δεν θέλω να την πατήσω ξανά με καμία μούφα από Κίνα....Τέλος αν η διαφορά είναι 60 € δεν αξίζει να το πάρω από το youhot.gr που δίνει και 24 μήνες εγγύηση??? ” αν ρωτάς εμένα , δ…