Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 359.

• Παράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παιδιά! Με το cpu z πως μπορώ να δω αν είναι γνήσιο ? ” το τρέχεις & συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά που σου βγάζει με τα επίσημα ...αν είναι τα ίδια είσαι ok.

• Πρόβλημα με stable 6.5.0

mankap - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Gkontos10: “Που είναι η συγκεκριμένη ρύθμιση φίλε μου για να δω και να σου πω ” ρυθμίσεις ---> κλείδωμα οθόνης---> σβήσιμο οθόνης : βάζεις εσύ όσο χρόνο σε βολεύει

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από dkompolias: “Καλησπέρα και χρονια πολλα σε όλους, Παρήγγειλα σήμερα τη συγκεκριμένη συσκευή. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω ώστε να ελέγξω αν είναι γνήσια και αν μπορώ κάπως να αναγνωρίσω αν όντως είναι η FDD version που παρήγγειλα. Σας ευχαριστώ. ” Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλορίζικο, ποιο έχεις πάρει ? Το απλό με 16 ή το prime με 32 ? 1. Xiaomi Product Authentication 2. CPU-Z 3. Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash …

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

mankap - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από dimi1982: “Εντάξει έχω φορτιστες από αλλά κινητά αλλά θέλω να το δουλεύω με τον δικό του. ” Ούτως ή άλλως μάπα είναι αυτοί που μας στέλνουν! Αν έχεις τον original samsung φόρτιζε το με αυτόν .. ο καλύτερος με διαφορά !

• Redmi Note 2 32gb fdd bugs & issues

mankap - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από muj: “εγκατέστησα την ελληνική rom αλλά έχει στο μενού και ένα εικονίδιο στα κινεζικά, τι είναι αυτό; ” σύρε το προς τα πάνω ..θα σου εμφανιστεί ένας κάδος & το ξαποστέλνεις ! καλή χρονιά !

• Παράθεση από sallonikios: “ποιο καλο παλικαρι που το εχει πειραξει με το engineering mode θα μου πει αν μπορω να αυξησω τις εντασεις κ ποσο ” εδώ έχει οδηγίες [GUIDE][MTK] Using Engineering mode to incre… | Android Development and Hacking & στο τρίτο σχόλιο δες τα νούμερα που λένε για να μην πάθει ζημιά το ηχείο... & σε ένα άλλο οδηγό λένε αυτό 8. You can set this value up to 160 but above 150 is not recommended else it may damage your speaker.

• Bootloader Unlock οδηγιες

Μήνυμα

Παράθεση από solton57010: “Επιτέλους βγήκαν οδηγίες σχετικά με το πως να ξεκλειδώσουμε τον bootloader οσοι ενδιαφέρεστε δείτε εδώ : Redmi Note 3 Bootloader Unlocking Tutorial & Unlocking Tool Download - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Με λιγο google translate θα τα καταφέρετε και εδω οι λογοι για τους οποιους προχωρησαν στο κλειδωμα του bootloader About Locking Bootloader for Redmi Note 3: Announcement & Explanation - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum ” Μήπως να περιμένετε λίγο…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mankap: “υ.γ το κινητό είναι 2ημερών & φοράει την stable 7.00.66.00 ap;o to kinezom;agazo ” Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να περάσεις έδαφος.Από την Κίνα να έρθεις κατά ελλάδα μεριά.... => Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) ” Δημήτρη δεν έχω χρόνο !!έχω λιώσει στη δουλειά (& τώρα εκεί θα πάω!!!) ...την πρωτοχρονιά θα την περάσω, πρώτα ο θεός !!!

• και το είχα πατήσει το ρημάδι ,πολλες φορές πριν,αλλά αυτό ήθελε να το πατάς για 2seconds ,για να πάρει φόρα να απογειωθεί !!!! Πάνο ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Καλές γιορτές & καλή χρονιά να έχεις !!!....Υγεία Παράθεση από panospc: “Κάνε επανεκκίνηση και μόλις σου ζητήσει το pin θα κρατήσεις πατημένο το power button μέχρι να σου εμφανιστεί ένα μενού με τέσσερα εικονίδια. Πατάς στο πάνω αριστερά εικονίδιο με το αεροπλάνο για να βγεις από λειτουργία πτήσης και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα πληκτρολογ…

• Παράθεση από panospc: “Αυτό που έκανες είναι για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη μετάβαση σε airplane mode. Αν είσαι ήδη σε airplane mode θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις χειροκίνητα από το Ρυθμίσεις -> Περισσότερα -> Λειτουργία πτήσης ” Πάω Νυχτερινή σίγαση >κανονική λειτουργία, την τσεκάρω ΄γίνετε μπλε, φεύγει το φεγγαράκι,μένει το αεροπλάνο ....κλείνω το κινητο για να του βάλω την κάρτα ,δεν παίρνει τον κωδικό !!.. να κάνω επαναφορα εργοστασιακών ή να περιμένω να πάει 7 το πρωί που τότε θεωρ…

• Παράθεση από panospc: “Αυτό είναι bug του MIUI. Όταν κάνεις επανεκκίνηση σε airplane mode δεν δέχεται τον κωδικό pin. Όσον αφορά την αυτόματη εναλλαγή σε airplane mode, πήγαινε Κέντρο Ασφαλείας -> Μπαταρία - Αυτόματη εξοικονόμιση χρόνου και απενεργοποίησε το "Σχεδιασμός" ” κατά αρχάς ευχαριστώ το έκανα ...αλλά πάλι τίποτα !

• Παράθεση από MIUI_ART: “Λειτουργεία DND (Do Not Disturb) = ” Νυχτερινή σίγαση >κανονική λειτουργία, το τσεκάρωφεύγει το σήμα του αθόρυβου από την μπάρα αλλά ...το αεροπλάνο στην μπάρα αμετακούνητο !!!...κάνω επανεκκίνηση πάω να βάλω PIN μου βγάζει λάθος !!!...μπα λέω κάποιος μου κάνει πλάκα ....αλλάζω την sim στη θέση 2 μια από τα ίδια !....παίρνω το τηλέφωνο του πιτσιρικά ,βάζω την κάρτα μου την δέχεται κανονικά !!! τι πατάτα έχω κάνει;;;

• εκεί που έπαιζα με το κινητό εχθές το έβαλα να μπαίνει αυτόματα σε plane mode από 12:30- 07:30 ,κάθε βράδυ ... έλα μου που όμως μου έκατσε δουλειά βραδυάτικο & το χρειάζομαι !!!...άλλα κόλλησε το κεφάλι μου & δεν βρίσκω την ρύθμιση !!..οεοοοο καμιά γρήγορη βοήθεια @MIUI_ART

• xiaomi redmi note 2

mankap - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από alkinos: “Εκανα οτι λεγει , ολα ωραια και καλα μεχρι που εφθσα zip update ,μολις το πατησω πολυ γρηγορα φτανει στο 99% και μου γραφει ....install update .zip failed update.zip is corrupted ,και απο κατω BACK ..... τΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?????????????? ” Διάβασε προσεκτικά τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) page 6-8 παρόμοιο πρόβλημα .

• Παράθεση από arist1976: “Βασικά ήρθανε τα ακουστικά αλλά το αριστερο είναι ελλατωματικο. Δεν κάνει επαφή το καλώδιο και δεν ακούγεται. Εκτος αυτού μαλλον είναι fake. Μου τη φέρανε τα κινεζάκια.. Δεν πειράζει, καλά να ήμαστε ” Λυπάμαι για το 'ατύχημα' σου ,ΟΛΟΙ την έχουμε πατήσει ....αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ...δεν πρέπει να αφήνουμε τους απατεώνες να ! σουλατσάρουν ανενόχλητοι !

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από yakamuki: “Δεν ειναι θεμα.αγχους απλα αν ειναι να δωσω λεφτα για να παρω κινητο απο ιντερνετ θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα αξιζει.Γι αυτο προσπαθω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα που δεν διευκρινιστηκαν.. ” Καλά κάνεις & αγχώνεσαι & ψάχνεσαι... αφού είσαι καινούργιος λοιπόν στην διαδικασία της διαδικτυακής αγοράς ,αλλά & στα κινητά Xiaomi ,εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο άλλο μοντέλο ,το οποίο είναι δοκιμασμένο (redmi note 2 mi4 mi4c ) , γιατί όπως διαβάζεις & εδώ μέσα τα πράγματ…

• Antutu score από τα xiaomi

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8616/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8617/ με την κινέζικη multilanquage rom

• Παράθεση από jimskeet: “Σε περιπτωση τωρα που δεν το πειραξουν κ το αφησουν με την official rom παλι ακολουθω το οδηγο με το Miflash? ” έτσι ακριβώς

• Καλησπέρα & από μένα ...σήμερα παρέλαβα το κινητό ...λόγω δουλειάς δεν έχω ασχοληθεί & πολύ ,απλά με μια πρώτη ματιά δεν έμεινα & πολύ ικανοποιημένος . η πρώτη ξενέρα ήρθε με τον φορτιστή !! ..ο ίδιος κλασικός ψευτοφορτιστής που για να κουμπώσει σου βγάζει το λάδι !!!..το φόρτισα με τον φορτιστή του cubot. η οθόνη πολύ σκοτεινή & τα χρώματα σαν ξεθωριασμένα ... την κάμερα την περίμενα λίγο καλύτερη του cubot s200 των 78 ευρώ βγάζει πολύ καλύτερες...& τέλος μεγάλο πρόβλημα με τον ήχο ...πολύ χαμη…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mankap: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8572/ ήρθε το..... mp5 !!!(redmi note 2 td) σε 17 μέρες ! ” Μεγειές... ” thnxs boss