Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 332.

• cosmote παιζει κομπλε και ηγουμενιτσα με wind τι γινετε?

• Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από stefanos1985: “και Γιαννενα τζιφος. Αν ειναι καποιος απο γιαννενα με redmi note 2 η εχει περασει εστω ας το επιβεβαιωση μπας και εχω το προβλημα μονο εγω ” Μπορεί να πω βλακεία αλλά έχεις ενεργοποιήσει το 4g απο τον πάροχό σου έτσι? Επίσης κάποιες πιο παλιές sim δεν υποστήριζαν 4g οπότε πρέπει να έχεις κατάλληλη.Παράθεση από zaf_4: “Tην βλέπω με file manager που κατέβασα αλλά τώρα παρατήρησα όταν π.χ. θέλω να διαγράψω κάτι βγάζει σφάλμα να κάνα αναφορά στην m…

• Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “Πρωτα απ ολα μολις μιλησα με το τμημα ιντερνετ της wind μου ειπανε οτι παιζει τα 2600Mhz!! Ναι συγκεκριμενα στην ηγουμενιτσα το 3g ηταν φουλ 4g δεν.. ” Άρα ? Όπου έχει τύχει να πιάσω εγώ ήταν μόνο στα 1800MHz δηλαδή???Κοίτα και αυτό απο κάτω... δείχνει τι υποτίθεται ότι ισχύει τώρα στην Ελλάδα... Σύμφωνα με τη WIND στην Ηγουμενίτσα εκπέμπει στα 2600ΜΗz. Σύμφωνα με τη wikipedia η WIND εκπέμπει μόνο στα 1800MHz σε όλη τη…

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! να ρωτισω στο redmi note 2 με την 5.11.12 η πυξιδα σας δουλευει κανονικα? σε εμενα ζηταει να κανω βαθμονομιση συνεχεια ” Κανονικά δουλεύει με μία βαθμονόμηση . Μόνο όταν είχα βάλει κάποια θήκη με μεταλλικό περίβλημα ζητούσε βαθμονόμηση κάθε τόσο ( οπότε την ξαπόστειλα ) ” επιτελους!!κι ομως δεν εχει κανενα μεταλικο περιβλημα η θηκη (Mofi-Luxury-Leather-Flip-Phone-Cover-Protective-Cases-…

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! να ρωτισω στο redmi note 2 με την 5.11.12 η πυξιδα σας δουλευει κανονικα? σε εμενα ζηταει να κανω βαθμονομιση συνεχεια ” Κανονικά δουλεύει με μία βαθμονόμηση . Μόνο όταν είχα βάλει κάποια θήκη με μεταλλικό περίβλημα ζητούσε βαθμονόμηση κάθε τόσο ( οπότε την ξαπόστειλα ) ” επιτελους!! κι ομως δεν εχει κανενα μεταλικο περιβλημα η θηκη (Mofi-Luxury-Leather-Flip-Phone-Cover-Protective-Cases-For-MEIZU-Meilan-Note-2-M2-Note-Case.jpg) αλλα πα…

• καλησπερα! να ρωτισω στο redmi note 2 με την 5.11.12 η πυξιδα σας δουλευει κανονικα? σε εμενα ζηταει να κανω βαθμονομιση συνεχεια

• καλησπερα παρήγγειλα το Mi band απο τον yeso521 στης 11-11 δεν μου ειχει στειλει tracking οποτε του εστειλα mail και μου απαντησε με 2 mail Dear Customer. Very sorry for our slow shipping speed. The Xiaomi Mi Band Pulse 1s now still not arrive us. We bought from xiaomi at 2015-11-11, but they not send out the package yet. We will try to get the band asap and send out, please don't worry. But we now don't have exact date to receive them. If you don't want to wait or have troubles with the date, p…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “Πρωτα απ ολα μολις μιλησα με το τμημα ιντερνετ της wind μου ειπανε οτι παιζει τα 2600Mhz!! Ναι συγκεκριμενα στην ηγουμενιτσα το 3g ηταν φουλ 4g δεν.. ” Άρα ? Όπου έχει τύχει να πιάσω εγώ ήταν μόνο στα 1800MHz δηλαδή??? Κοίτα και αυτό απο κάτω... δείχνει τι υποτίθεται ότι ισχύει τώρα στην Ελλάδα... Σύμφωνα με τη WIND στην Ηγουμενίτσα εκπέμπει στα 2600ΜΗz. Σύμφωνα με τη wikipedia η WIND εκπέμπει μόνο στα 1800MHz σε όλη τη χώρα? Δεν καταλαβαίνω... Π…

• Παράθεση από mihalisvolos: “Τελικά εγώ δεν κατάλαβα. Η wind δεν υποστηρίζει γενικά 4g για καμία συσκευή ή τα xiaomi δεν πιάνουν 4g με sim της wind? Αν είναι έτσι είναι βλακεία γιατί στο προηγούμενό μου δίκαρτο είχα wind και q και σκοπεύω να τις βάλω στο xiaomi που περιμένω.... απογοήτευση ” Η wind υποστηρίζει 4G σε τι συχνοτητες δεν ξερουμε τα Χiaomi πιανουν to 4G της wind το Χiaomi Note 2 δεν υποστιρειζει τα 800mhz που λεγετε οτι εκπεμπει η wind το 4G

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα σημερα διαπίστωσα οτι το 4G της wind στην επαρχεια (τουλαχιστον) δεν υποστηρίζετε γτ λογικα παιζει στα 800mhz ενω της cosmote παιζει κανονικα ” Στη θεωρία έτσι είναι... Στη ΠΡΑΞΗ όμως, εχεις τύχει εσύ σε εκπομπή 800ΜΗz στην επαρχία και να μην πιάνει 4G, ενώ να έχεις ισχυρό σήμα κινητής?Απο περιέργεια ρωτάω, επειδή εμένα δεν μου έχει τύχει ακόμα όπου έχω πάει με το δίκτυο της WIND, όπου για να λέμε και την αλήθεια είναι αρκετά περιορισμέ…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα σημερα διαπίστωσα οτι το 4G της wind στην επαρχεια (τουλαχιστον) δεν υποστηρίζετε γτ λογικα παιζει στα 800mhz ενω της cosmote παιζει κανονικα ” Τα είπαμε αυτά........ Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7299/” ωπ δεν το ειχα δει αυτο !! να σε ρωτισω ξερεις η wind παιζει παντου στα 800mhz (εκτος επαρχειας αθηνα θεσσαλονικη );

• καλησπερα σημερα διαπίστωσα οτι το 4G της wind στην επαρχεια (τουλαχιστον) δεν υποστηρίζετε γτ λογικα παιζει στα 800mhz ενω της cosmote παιζει κανονικα

• Παράθεση από barcelonistas1899: “Με ποια εφαρμογή λειτουργεί το mi band? ” στα xiaomi λειτουργει με το MIFit

• το note 2 εχει ραδιοφωνο. δοκιμασε να ξαναφλασαρεις την rom

• Παράθεση από geobas: “Είχα την 5.10.22 στο Redmi Note 2 και έβαλα λοιπόν την 5.11.12 . Ευχαριστίες στην ομάδα για τον κόπο και την προσφορά τους . Το ράδιο είναι εκεί και παίζει κανονικά χωρίς ακουστικά , όπως και το χειριστήριο . Όμως , 1 . Βλέπω μια νέα εφαρμογή YI Home , που τρέχοντάς την μου βγάζει μια κινέζικη διαφήμιση . Οκ μπορώ να την πετάξω . 2. Setting / Additional Setting / Battery and performance / Manage apps battery usage , βγάζει κινέζικα 3. Ετρεξα το Antutu , έτσι για την ιστορία…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stefanos1985: “το εχει ο γλυκουλης Original Xiaomi Mi Band 1S Pulse Heart Rate Wristband IP67 Bluetooth 4.0 Smartband Fitness Tracker for Android & iOS Phones Black Color $21.00 οχι presale ” Νομίζω η καλυτερη τιμή μεχρι στιγμής! ” η παραγγελια εγινε ηδη

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! βρηκα ενα αμεταφραστο κομματι στη rom στο ξυπνητηρι οταν πας να το απενεργοποιησεις (δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος) ” Αυτό το είχα δει στη 5.11.1, αλλά όχι στην 5.11.5... Εσύ ποια έχεις? ” την 5.11.5

• το εχει ο γλυκουλης Original Xiaomi Mi Band 1S Pulse Heart Rate Wristband IP67 Bluetooth 4.0 Smartband Fitness Tracker for Android & iOS Phones Black Color $21.00 οχι presale

• καλησπερα! βρηκα ενα αμεταφραστο κομματι στη rom στο ξυπνητηρι οταν πας να το απενεργοποιησεις (δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος)

• RE:

stefanos1985 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jimgoodman: “Παράθεση από stefanos1985: “Ευχαριστώ πολύ για της διευκρινήσεις. Προφανώς όχι δεν αξίζει ” Η γνώμη μου είναι πάντως να μην σκας για τα τεστ αυτά αλλά μόνο να δουλεύει σωστά το τηλ. σου. Παλαιότερα μου είχε βγάλει σε συνεχόμενα τεστ ελάχιστο 16000 περίπου μέχρι 20000 περίπου.” Όχι όχι δε σκάω από περιέργεια ρώτησα περισσότερο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk