Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 332.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα σου πω μία τεχνική να βγάλεις και εσύ μεγάλο σκορ, και θα μου απαντήσεις αν αξίζει τον κόπο να κάνεις κάτι τέτοιο. - Να την έχεις φορτισμένη τουλάχιστον στο 80% - Βάλε την συσκευή σου σε Flight Mode. - Κλείσε GPS & Bluetooth - Bγάλε και την SIM Card για να μην κάνει Paging ούτε για κλήση ανάγκης. - Βγάλε όλες τις εφαρμογές από το Autostart. - Κλείσε την φωτεινότητα στο ελάχιστο (ίσα να φαίνονται τα γράμματα) - Κάνε Reboot να είναι έτοιμη. - Άσε την συσκευή σου για πολύ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sallonikios: “μια χαρα σας βρισκω με τα εικοσαρια σας πλακα κανω αλλα sorry εγω προτιμω τη dev ιδου ο λογος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6649/” Πώς γίνεται να έχουν τέτοια διαφορά 2 ίδια τηλέφωνα πχ το δικό μου βγάζει 37856 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “για τη stable λεω! ” Απ'όσο γνωρίζω η Stable δεν είναι rooted... ” ναι δεν ειναι αυτο ρωταω. γιατι αν ειδα καλα ο mιuι art εδωσε ελα λινκ με update root για τη stable του mi3 η του mi 4 δεν θυμαμαι Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Για ΜΙ4 πότε να περιμένουμε stable v7 που να είναι root??? ” Όλες οι ROM που είναι Stable από εδώ και πέρα δε θα έχουν ROOT. Αλλά μιας και το ζητήσατε πολλοί από εσάς, έχω φτιάξει ένα Root Patch για τις …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “Υπάρχει περίπτωση υπάρξει κάποιο update με root για το redmi note 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι ακριβώς εννοείς? Η Ελληνική developer GTV rom δεν έπαψε ποτέ να είναι rooted για το Redmi Note2... Τι update εννοείς? ” για τη stable λεω! smile.png
-
Υπάρχει περίπτωση υπάρξει κάποιο update με root για το redmi note 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
γνωριζει καποιος πως κανουμε root το τηλεφωνο με την stable rom?
-
καλησπερα. στο redmi 1s(με την 5.2.10) στην εφραμογη wsm tools η επεκταση mitools δεν λειτουργει.υπαρχει καποια λυση γνωριζει καποιος
-
καλη τυχη !!
-
θα υπαρξει update για το Redmi 1s μεσα στης επομενες μερες ; (νομιζω οτι εχουν βγαλει οι κινεζοι την 4.11.21 για το Redmi 1s) Οπως και να εχει ευχαριστω για τη δουλεια σας
-
γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το redmi 1 s (τελευτεα ρομ) στα καλα καθουμενα ζηταει τα 2 πιν το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε βγενει εκτος λειτουργειας και χανω κλησεις
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stefanos1985: “στην καινουργια rom (redmi 1s) το προβλημα με την εφαρμογη μεταφορα παραμενει :(” Πήγαινε στις εφαρμογές βρες την Μεταφορά , και κάνε Διαγραφή δεδομένων και καθαρισμό μνήμης...” δεν υπαρχει τιποτα για να διαγραψω ειναι τα παντα 0Μβ
-
στην καινουργια rom (redmi 1s) το προβλημα με την εφαρμογη μεταφορα παραμενει
-
νεα ρομ 4.10.10 για το redrice 1s ποτε θα εχουμε;
-
ευχαριστω!! αναστιθηκε
-
γεια σας εχω την τελευτεα ρομ στο rermi 1 s πηγα να το βαλω σε lite mode και στην επανεκκινηση κολισε στο logo της Μι μπενει κανονικα στο revocery εκανα clear chace data περασα ξανα την ρομ αλλα τιποτα διαβασα τον οδηγο Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!) προσπαθω να κατεβασω fastboot απο εδω Recovery/Fastboot ROM Files for Redmi 1S WCDMA Stable MIUI (Official) - Redmi 1S - MIUI Official Forum αλλα δεν υπαρχει η σε…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “Στο Xiaomi Hongmi 1S (Gtv 4.9.26 global) κανει FC το transfert. το κανει και σε καποιον αλλον?” Ναι, το κάνει (μάλλον το ΕΚΑΝΕ) και σε μένα. Άκου πως το έλυσα: -Απεγκατέστησα την εφαρμογή απο το "ρυθμίσεις"--> "εφαρμογές"--> "μεταφορά" (απεγκατάσταση). -Επανεκκίνηση της συσκευής. -Κατέβασα το αρχείο "transfer" απο την βιβλιοθήκη μας ΕΔΩ (και μετέτρεψα το .zip αρχείο που κατέβασα, σε .apk) -Την έκανα εγκατάσταση. Στο τέλος της εγκατάστασης ΕΚΛΕΙΣΑ…
-
Στο Xiaomi Hongmi 1S (Gtv 4.9.26 global) κανει FC το transfert. το κανει και σε καποιον αλλον?
-
Παράθεση από Geowrc: “Για τα θεματα δες αυτο [TUTORIAL] HOW TO TRANSLATE LOCKSCREEN - Theme - MIUI Official Community Για τη μεταφραση της V6 το εχει πει ο admin ΥΠΟΜΟΝΗ, μεσα σε δυο εβδομαδες εχουν μεταφρασει περιπου το 60%(δεν ειναι και λιγο)” εχω την εντυπωση οτι αν πειραξεις ενα θεμα δεν μπαινει γτ λεει δεν ειναι κατεβασμενο απο το ΜΙ μαρκετ
-
FC στο asphalt 8
Μήνυμαγεια σας κατεβασα απο το play store το asphalt 8 αλλα κανει παρα πολυ συχνα fc εχει κανενας το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι;
-
γεια σας υπαρχει καποια μεταφρασμενη τελευτεα εκδοση του anti fake γτ με το ποθ το ανοιγω κανει update στην τελεθτεα εκδοση αλλα ειναι στα κινεζικα