Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 224.
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΠαίδες έτσι όπως τη βλέπω τη συζήτηση να πηγαίνει, θα αρχίσετε να μιλάτε για το iphone 6 (να κάνουμε και λίγη πλάκα) mi3s δε θα βγει, οι φήμες έλεγαν ότι θα βγει σαν "μεταβατικό" ανάμεσα στο 3 και το 4.
-
xiaomishop
ΜήνυμαΠαράθεση από tsiligiorgis: “παιδια αμα αγορασω αυτο απο εδω θα εχω προβλημα με τελωνια?????θα δουλευει ελλαδα με βονταφον? Xiaomi Mi4 16GB ” Αυτή τη στιγμή, ενημερώνω απλά το Mi4 δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για τα ευρωπαϊκά δίκτυα όσον αφορά το 4G. Από εκεί και πέρα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα όσον αφορά στη χρήση του ανεξαρτήτως παρόχου. Για το τελωνίο, με βάση τα όσα λένε και οι συμφορουμίστες, καλό θα ήταν να μη συνδιάσεις την αγορά του με κάτι άλλο, π.χ. pistons, για να μην προκαλέσει το δέμα τ…
-
Κοίτα, το 4G έχει τον SD 400 το οποίο είναι meh... Για μένα, προς το το παρόν αποτρεπτικός παράγοντας είναι ότι το μοντέλο είναι καινούργιο και δεν ξέρουμε επιδόσεις και αντοχές σε βάθος χρόνου, εξού και ο λόγος που πρότεινα το mi3. Αν επιμένεις σε Note, εγώ θα έπαιρνα το δίκαρτο (και αυτό έχω κάνει κιόλας)
-
Παράθεση από kostas43: “Παίδες καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Καταρχάς συγνώμη αν γράφω σε λάθος ενότητα , αλλά δεν βρήκα νήμα για το redminote 4G. Ήμουν κυριολεκτικά στο τσακ ν' αγοράσω τον προκάτοχο του , αλλά κυκλοφόρησε το εν λόγω τηλέφωνο οπότε τόμπολα . Οι προβληματισμοί που έχω είναι ουκ ολίγοι . Το νέο μοντέλο η λογική λέει , ότι θα είναι πιο εξελιγμένο , έλα όμως που φοράει adreno 305 υποδεέστερο του mali 405 που έχει το παλιό. Στο καινούριο τα ποιο πολλά κινεζομάγαζα λένε πως έρχεται με…
-
Παράθεση από bandit650: “εστω οτι βαζουμε 1 γιγα δεδομενων εκει που οριζουμε τα data. otan θελουμε να βαλουμε ξανα δεδομενα ενω εχουν περισεψει απο τη προηγουμενη φορα πως το μηδενιζουμε το κοντερ για να ξεκινησει ξανα; και αν για παραδειγμα τα δεδομενα μπουνε σημερα 13 του μηνα πως οριζουμε τη σημερινη μερα σα μερα εναρξης;” Ρίξε μια ματιά εδώ.
-
@caeser Το σημαντικό είναι ό,τι αξεσουάρ και να φοράμε (αν φοράμε) στο κινητό, να το κάνουμε για λόγο (ακόμα κι αν αυτός είναι η φιγούρα :Ρ ). Υπάρχουν πολλοί που μεταφέρουν τα πράγματά τους στα χέρια (βλέπε κινητό, κλειδιά, τσιγάρα, πορτοφόλι κ.ο.κ.) που θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση θα ηταν καλό να έχουν και μια θήκη για το κινητό, κατα προτίμηση και αντιολισθητική, ως ασφάλεια. Αν πάλι τα πράγματα τα μεταφέρουν σε τσαντάκι όπως εγώ, τότε ίσως ένα καπάκι αντιολισθητικό να είναι αρκετό για αρκετο…
-
Το συγκεκριμένο video του MKBHD το είχα δει κι εγώ και μάλιστα το σκεφτόμουν κι εγώ σαν θέμα βλέποντας τη φτηνιάρα θήκη που έχω για την ώρα... Η νοοτροπία όμως των Αμερικάνων είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας και ένας πολύ βασικός λόγος είναι η διαφορά στα χρήματα που πληρώνουν (μεγαλύτερη αγορά). Πόσο συχνά ακούτε τις λέξεις "off-contract" για τηλέφωνα στις Η.Π.Α.; To Moto G είναι το τελευταίο που θυμάμαι... Δείτε για παράδειγμα αυτό το βίντεο (μερικοί ίσως να μην αντέξετε να το δείτε ό…
-
- Eπωνυμία της επιχείρησης: XiaomiShop - Ηλεκτρονική Διεύθυνσή (URL): Επίσημη Σελίδα // Σελίδα στο Facebook - Tι αγόρασα: Xiaomi Redmi Note Enhanced Edition WCDMA + Pistons 2 + Power Bank 10400mAh + Tempered Glass - Ημερομηνία αγοράς: 03/09/14 - Αξιολόγηση Παραλαβής (1-10): 10 - ο κούριερ της DHL με περίμενε υπομονετικά να κάνω έλεγχο ότι όλα ήρθαν και είναι σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι γενικά είναι μια καλή πρακτική, - Χρόνος παραλαβής: 2 εργάσιμες ημέρες - Αξιολόγηση του After Sales (Υποστή…
-
xiaomishop
Μήνυμα@tora33 Αυτό είναι για xiaomiWORLD.com!!! Αυτή είναι και μένα η απορία μου! Στο xiaomiSHOP.com δε το βλέπω να υπάρχει καν το mikey.
-
xiaomishop
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Παράγγειλα τα mikey εδώ και ένα μήνα αλλά από δεν έχει έρθει;!!! Τι να κάνω;;;” Μέσω xiaomishop.com ; Δε το βλέπω διαθέσιμο, Αν όντως το έχεις παραγγείλει από εκεί, λογίκά θα πρέπει να έχεις και έναν κωδικό αποστολής. Καλό θα ήταν να τους στείλεις ένα μήνυμα στο facebook, με ό,τι απορίες μπορεί να έχεις..
-
xiaomishop
ΜήνυμαΚαι τα 2 απο τη στιγμή που τα πήρα είναι συνέχεια στο τσαντάκι μου! Προσωπικά έπαθα πλάκα με το πόσο ποιοτική φαίνεται η power bank!!! Ίσως να φαίνονται λίγο εύκολα τυχόν γρατζουνιές (λόγω του brushed aluminium) αλλά σαν κατασκευη είναι πολύ στιβαρή! Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
-
OK η ερώτηση αυτή μπορεί να φανείκ περίεργη (και ίσως να μην τη θέτω και στο σωστό μέρος του φόρουμ...). Θέλω τη βοήθειά σας με την εφαρμογή που ελέγχει τα δεδομένα. Κάθε 3 και λίγο μου βγάζει notification ότι έχω ξοδέψει x mb! Επειδή το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι το πόσα δεδομένα ξοδεύω, υπάρχει λοιπόν κάποια ρύθμιση που να τη φτιάξω και να ξενοιάσω;;;
-
Με την τελευταία GTV-4.9.5 57750998cd8dbb0b5a33b9d9fc4855b1.jpg Y.Γ έχω ξεκινήσει να μπαίνω στη διαδικασία να μαζέψω όσα περισσότερα μετάλλια γίνεται(σαν τα πόκεμον ένα πράμα :Ρ)! Πως θα τσιμπήσω του Antutu;;;
-
xiaomishop
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Aντε καλορίζικα και καλοδούλευτα !!! Πήρες και το μεταλιάκι σου βρε μπαγάσα” Ευχαριστώ τρισμέγιστε συνονόματε adminιστράτορα!
-
xiaomishop
ΜήνυμαΕίπα μιας και το ξεκίνησα το thread, να σας πω και τα αποτελέσματα! Η DHL ολοκλήρωσε την παράδοση σε λιγότερο από μια μέρα (παρέλαβα χθες κατά τις 16:00)!!! Πράγματι, στο συγκεκριμένο κατάστημα πληρώνετε κάτι παραπάνω, αλλά η ταχύτητα εκτέλεσης της παραγγελίας είναι απίστευτη και αν κάνετε και την παραγγελία μέσω EU Warehouse, φαίνεται πως ξεχνάτε το τελωνείο! Όσον αφορά στα προϊόντα αυτά καθαυτά, έχω επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα και του κινητού, και των pistons και της power bank. Προσωπικά, …
-
redmi note
Μήνυμα@GR_Macedon Έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάρει KK;
-
xiaomishop
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ παιδιά , να'στε καλά! @martzicadespell Όπως είπες, πέρασε μια βόλτα και από Γερμανία! Σήμερα 5μιση το πρωί έφυγε από Λειψία, ευελπιστώ το πολύ μέχρι αύριο να το έχω πάρει