Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 224.

• Παράθεση από aleksgiab: “ Περίπου 14 ώρες ομιλία.... Αναμονή 240 ώρες...” Ενδιαφέρον! Στα υπόψιν και αυτό λοιπόν!

• To μπλεδόντι σε έχει αφήσει ικανοποιημένο; Σκεφτόμουν μπας και το τσίμπαγα κι εγώ....

• Αυτό που μου αρέσει πάντως είναι ότι η Xiaomi έχει μεγαλώσει τη γκάμα της έχοντας γενικά διακριτά σημεία ανάμεσα στα κινητά της. Το Mi5 θα δώσει πιστεύω τον τόνο σε πολλά πράγματα που αφορούν τη Xiaomi, μένει να δούμε αν όντως θα έχει και κάποια σχεδιαστική αλλαγή που ίσως να μπει και σε άλλα μοντέλα..

• Όλα αυτά είναι πολύ ωραία. Νομίζω ότι δε θα πρέπει να ξεφύγει όμως από τη λογική του VFΜ (όσον αυτό είναι δυνατόν). Από εκεί και πέρα, ίσως να ήθελα να δω μια σχεδιαστική αλλαγή... Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα μια καινοτομία αλλά ίσως μια απόκλιση από το σύνηθες... Χμμμ, πώς θα σας φαινόταν ένα Μi5 χωρίς capacitive πλήκτρα και φυσικά με λειτουργίες double tap to wake/lock; Εμένα προσωπικά το fingerprint reader με αφηνει ψιλοαδιάφορο.

• Αγορά από Κίνα

ev3rflow - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Μπορείς να την κατεβάσεις και από το downloads του φόρουμ, αν δεν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση μόνο γι' αυτό. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Smart-Home-3-0-3-GR-EN/” Thanks doc!!!

• Αγορά από Κίνα

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Είναι η εφαρμογή smart home, που υπάρχει σε όλες τις καινούργιες rom. ” Σ'ευχαριστώ πολύ! Έχω καιρό να κάνω update και μάλλον είναι στην έκδοση KK για το Redmi 3G την οποία δεν έχω βάλει ακόμα...

• Αγορά από Κίνα

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ Μπες στο "Έξυπνο σπίτι" και απλά μπες στο Xiaomi Mall... Όλες οι τιμές των προϊόντων της εταιρείας σε γουάν... ” Υπάρχει link για αυτό ή είναι εφαρμογή; (εντελώς άσχετος αν δεν το έχεις καταλάβει!!!

• Αγορά από Κίνα

Μήνυμα

Υπάρχει μια πιθανότητα να αγοράσω απευθείας από Κίνα (εννοώ απευθείας από κατάστημα Xiaomi) οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Γνωρίζετε κάποιο site που θα μπορούσα να δω τις τιμές που κοστίζουν στην Κίνα τα xiaomi;(για την ώρα σίγουρα ενδιαφέρομαι για το mi4c με τα 3gb ram)

• Αν θυμάμαι καλά, κάτι τέτοιο είχε υλοποιήσει η Asus για κάποιο transformer, με κάποιο υγρό που όσο τελείωνε η μπαταρία τόσο μειωνόταν η στάθμη του υγρού στην οθόνη. Για την ώρα θεωρητικά είναι δοκιμασμένη η εφαρμογή σε stock android...

• gifaki?

ev3rflow - - Test Corner

Μήνυμα

--- Δοκιμή 3 --- χαχαχαχαχαχα θεός!!!

• gifaki?

ev3rflow - - Test Corner

Μήνυμα

--- Δοκιμή 2 --- Άρα βουρ στον πατσά!!!!!

• gifaki?

ev3rflow - - Test Corner

Μήνυμα

bbcodes κτλ; Hellas-flag.gif edit: καλό φαίνεται

• gifaki?

ev3rflow - - Test Corner

Μήνυμα

-- Υπομενού 2 -- Υποθέτω αν το ανεβάσεις σε εξωτερικό site μπορείς να το ποστάρεις, εγώ χρησιμοποιώ το photobucket.

• Για να είμαι ξεκάθαρος, για το πόσο έχω προσέξει το κινητό μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος και άνετα με βγάζει τουλάχιστον για άλλα 1-2 χρόνια... Αυτό όμως είναι και το καλό με πολλά Κινέζικα κινητά, ότι είναι αρκετά φτηνά ώστε να μπορείς να διαθέσεις κάποια λεφτά κάθε 1-1μιση χρόνο και να "ανανεώνεσαι" χωρίς να νιώθεις ότι σε έχουν ληστέψει στην πορεία (και γι'αυτό είπα ότι και το mi note pro είναι και εκτός budget μου)! Σε κάθε περίπτωση και για να επιστρέψουμε στον γλυκούλη Κινέζο, …

• Παράθεση από caeser: “ Απο το Redmi Note που έχεις τώρα είναι σαφώς πολύ πιό προηγμένη συσκευή τεχνολογικά. Ωστόσο το να πας απο 5.5'' σε 5.0'' μήπως σου κακοφανεί, όπως εμένα που συνήθισα σε μεγάλες συσκευές και νοιώθω σαν να μην υπάρχει "γυρισμός"?? :P” Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά και το καινούργιο redmi είναι εξίσου παχύ οπότε δε βολεύει... Είναι όπως συζητούσα με τον @maddoctor σε άλλο thread για το πόσο μεγάλα μπορούν να είναι τα κινητά και να παραμένει η αίσθηση του κινητού και έγινε…

• @caeser Η συσκευή πρακτικά είναι αυτό που έψαχνα πέρσι αλλά σε πιο τουμπανάκι, οπότε ναι έχω "lockάρει" και περιμένω

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ev3rflow: “@caeser περιμένουμε την παραλαβή σου όπως και τις παραλαβές των υπολοίπων! Με το καλό να παραλάβετε όλοι σας!” Εγώ έχω παραλάβει ήδη τρεις φορές απο αυτόν μέχρι τώρα... Αυτή θα είναι η τέταρτη παραλαβή...” Οπότε αν μπορείς, κάνε και μια μικρή αναφορά σε χρόνους παραλαβής και αν σου προέκυψε τίποτα με το τελωνείο. Πάντως με αυτά που γενικά έχουν αναφερθεί, οφείλω να πω ότι ένα μόνιμο tab μου είναι αυτό Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Co…

• Πολύ ενθαρυντικά όλα αυτά και φυσικά πολλά υποσχόμενη η πολιτική που ακολουθεί! @caeser περιμένουμε την παραλαβή σου όπως και τις παραλαβές των υπολοίπων! Με το καλό να παραλάβετε όλοι σας!

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Σε δίκαρτα το Mi4c φαίνεται πολύ καλύτερο από το Mi4i. Tο Mi4 είναι μια άλλη ιστορια. Είναι μεταλλική και θεωρητικά πιο premium κατασκευή (χωρίς να είναι κακές οι κατασκευές των Mi4c και Mi4). Νομίζω ότι όσον αφορά σε επιδόσεις είναι πάνω κάτω ίδιο με το Mi4c το οποίο θα φοράει τα 3GB ram. Αν προσέχεις στοιχειωδώς το κινητό σου, και το ντύσεις μπροστά και με ένα tempered glass, η διετία είναι για πλάκα.

• Παράθεση από iAmLiakos: “Ναι το βλέπω και εγώ δύσκολο για miui, αλλά και πάλι αυτό είναι ένα καλό νέο. Όσοι θέλουν,δοκιμάζουν έστω και custom. Πάντως ρε παιδιά για να λέμε και "του στραβού το δίκιο" η lollipop ήταν μια σχετικά κακή υλοποίηση με προβλήματα ακόμη και σε nexus συσκευές. Για να δούμε και το ζαχαρωτό πως θα πάει.” Καλά τα λες, αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η Xiaomi δε θα έπρεπε να κάνει αναβάθμιση σε lolli...