Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 224.

• Δεν έχω δουλέψει SD 400, απλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένας καλύτερος επεξεργαστής για το 4G Νοte. Πάμε να σας πω τις εντυπώσεις του 3G που έχω: - Ο Μediatek στην καθημερινή χρήση δε μου βγάζει προβλήματα (χρησιμοποιώ πάρα πολύ ίντερνετ, τα δεδομένα είναι ανοιχτά συνέχεια) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. - Τα παιχνίδια είναι μια χαρά στο κινητό χωρίς να είναι προτεραιότητά μου. - Η φωτογραφική μηχανή είναι καλή όταν δε θες να φωτογραφήσεις κινούμενους στόχους. Μελανό σημείο θεωρώ τ…

• Xiaomi Redmi Note 4G

ev3rflow - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Όπως είπε και ο αντμινιστράτορας, το έχεσαν το ζήτημα και σε ταλαιπώρησαν πολυ... Ευελπιστώ να τελειώσουν σύντομα τα βάσανά σου!

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “ Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο στο 2106073005 και μίλησα με μια πολύ ευγενική κυρία. Όταν της έδωσα το tracking number το χτύπησε και μου είπε ότι το δέμα έχει φύγει από Αθήνα και βρίσκεται Θεσσαλονίκη για εκτελωνισμό από τις 29/09.Όταν τη ρώτησα γιατί δεν βλέπω εγώ αυτή την αλλαγή μου είπε ότι θα δω το status να αλλάζει μόλις περάσει το τελωνείο.Όσα δέματα έχουν προορισμό Στερεά Ελλάδα και βόρεια εκτελωνίζονται στη Θεσσαλονίκη.Οπότε αναμένου…

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Παράθεση από ev3rflow: “ Σύμφωνα με τις ώρες που έχεις γράψει, μάλλον είναι στο δρόμο! (13:10 έκλεισε από αεροδρόμιο) Αν όχι αύριο, λογικά Δευτέρα μου φαίνεται ότι θα το πάρεις. Συμφωνούμε και οι υπόλοιποι;” Το θέμα ξέρεις ποιο είναι;μου είπανε από τα Ελτά ότι από τη στιγμή που το διώξουν από το τελωνείο την άλλη μέρα θα το έχω.Μήπως δεν το έχουνε διώξει ακόμη;” Κοίτα, είναι Πέμπτη απόγευμα... Με βάση την εμπειρία που έχω από ΕΛΤΑ, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για αύριο... Αυτό φ…

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Καλησπέρα στη παρέα. Βοηθήστε με να καταλάβω κάτι παρακαλώ γιατί ακόμη δεν το έχω καταλάβει. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ27-09-201409:45IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)27-09-201413:10ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Το παραπάνω σημαίνει ότι μπήκε τελωνείο και ότι βγήκε ή ότι μπήκε και είναι ακόμη μέσα στο τελωνείο;έχω μπερδευτεί.” Σύμφωνα με τις ώρες που έχεις γράψει, μάλλον είναι στο δρόμο! (13:10 έκλεισε από αεροδρόμιο) Αν όχι αύριο, λογικά Δευτέρα μου φαίνεται ότι θα το πάρεις. Συμφων…

• Αν και καθυστερημένα, καλή αρχή και από εμένα (με την ευρύτερη έννοια τόσο που καθυστέρησα!) !!! Και ξέρεις Somnius, όποιος κάνει πατάτα, *κτάπ* 10άρα PowerBank στο κεφάλι να στρώνουν χαρακτήρα!!!

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Εγώ προτείνω να πάρεις στο τηλέφωνο που γράφω πιο πάνω, όταν σε ρωτήσουν κωδικό δέματος να πεις αυτον τον κωδικό που βάζεις στη σελίδα των ΕΛΤΑ και να κάνεις για την ώρα τον Αλέκο.

• Επειδή μάλιστα έπεσε πολύ γκρίνια και του έλεγαν ότι είναι ψέυτικο το αποτέλεσμα, έχει και συνέχεια.... youtube.com/watch?v=gJ3Ds6uf0Yg

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Παράθεση από ev3rflow: “Voucher Ελληνικό δεν έχει εκδοθεί ακόμα να υποθέσω ε;” Τι είναι αυτό;για βοήθα λίγο. Το status κολλημένο ακόμη.Με τα νεύρα μου παίζουν. Να πάρω στο τελωνείο κανένα τηλέφωνο ή να περιμένω ακόμη 2 μέρες;” To voucher πρακτικά είναι το tracking number, είναι δηλαδή ο κωδικός δέματος ο οποίος εκδίδεται από τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ με τον οποίο μπορείς να ελέγξεις που βρίσκεται το δέμα σου. Μερικές φορές τα ΕΛΤΑ κολλάνε και δεν ανανεώνεται το που βρίσκεται το …

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Voucher Ελληνικό δεν έχει εκδοθεί ακόμα να υποθέσω ε;

• Είσαι ΟΚ @topmar

• Πιστεύω το antifake θα δώσει και την τελειωτική απάντηση

• Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από dimosthenis: “Καλημερα σε ολους Αυτο εβγαλε το cpu-z Βγαζεται καμια ακρη για την γνησιοτητα;” Στην δεύτερη σειρά που γράφει Manufacturer, το δικό σου γράφει alps ενώ το δικό μου Xiaomi...... Ας μας πούνε και οι άλλοι τι γράφει το δικό τους. ....” Θα πρότεινα να εγκαταστήσεις και να τρέξεις το anti-fake που έχει βγει από την ίδια την Xiaomi Κατεβασμένο από το Αγγλικό ΜIUI forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/…

• Παράθεση από topmar: “Παράθεση από dimosthenis: “Καλημερα σε ολους Αυτο εβγαλε το cpu-z Βγαζεται καμια ακρη για την γνησιοτητα;” Στην δεύτερη σειρά που γράφει Manufacturer, το δικό σου γράφει alps ενώ το δικό μου Xiaomi...... Ας μας πούνε και οι άλλοι τι γράφει το δικό τους. ....” Θα πρότεινα να εγκαταστήσεις και να τρέξεις το anti-fake που έχει βγει από την ίδια την Xiaomi Κατεβασμένο από το Αγγλικό ΜIUI forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1590/

• Redmi Note Accessories

Μήνυμα

Έχει δει κανείς ποτέ το Xiaomi ? Έχει πολύ πράμα μέσα (αν και είναι αφενός λίγο τσιμπημένες οι τιμές και αφετέρου δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό που βλέπω είναι για το μοντέλο που λέει οτι είναι...)

• Άντε @kostas43 μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο μπορεί να έχεις και τα παραπάνω money για το honey που λέγεται Mi3 Με βλέπεις να επιμένω λίγο για το Mi3 για έναν και μόνο λόγο: Τα κάνει όλα καλύτερα από το Note (ανεξαρτήτως έκδοσης) και το μόνο στο οποίο υπερτερεί το Note είναι ότι παίρνει microSD. Τα βλέπεις και εδώ είμαστε!

• @mib + @kostas43 Υπάρχουν κάποιες ακόμα αρκετά σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα 2 μοντέλα: 1) Το 4G έχει KitKat 4.4.2 / Το 3G είναι ακόμα σε JellyBean 4.2.2 ==> Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας 2) Το 4G επίσημα παίρνει microSD μέχρι 64GB / Το 3G επίσημα μέχρι 32GB

• αγορα κινητου

ev3rflow - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@baggelis Έχω κάνει link ένα άλλο thread που κάνει σύγκριση ανάμεσα στα 2 Note. @it_stallion91 Δεν έχω ακούσει κάτι για Mi3 με LTE, δεν το αποκλείω όμως, εδώ η Xiaomi έβγαλε Note me SD 400 και μονόκαρτο...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Georgema: “Για το Mi2 έχει μείνει στην 4.8.29? Δε θα υπάρχει υποστήριξη άλλη?” Mi-2 & Mi-2S έμειναν πίσω επειδή δώσαμε προτεραιότητα στην ολοκλήρωση της μετάφρασης και το Debug της V6, για να είναι έτοιμες όλες οι συσκευές που σε λίγο καιρό θα πάρουν Update στη νέα MIUI V6. Ωστόσο, θα λάβετε Update για την νέα GTV Αύριο.. Λίγο υπομονή βρε παλικάρια, δεν μπορούμε δυστηχώς να τα κάνουμε όλα ταυτόχρονα. Θα ηρεμήσουν τα πράγματα μέχρι τέλος του μήνα που θα είμαστ…

• αγορα κινητου

ev3rflow - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το Μi4 με LTE είχε ακουστεί για τέλος του χρόνου, αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ή διαφορετικό ας το πει... Όσο για το ποιο Note, ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread από το όγδοο post και μετα. Στην ερώτησή σου για το αν είναι δυνατόν να βγαίνει κινητό χωρίς 4G εν έτει 2014, οφείλω να υπενθημίσω ότι η Xiaomi δεν έχει κάνει επίσημα άνοιγμα ούτε σε Ευρώπη ούτε σε Αμερική και ως εκ τούτου, η απάιτηση για LTE, αν και κατανοητή, είναι λίγο αβάσιμη τουλάχιστον με βάση τη μέχρι τώρα πολιτική της εταιρίας.…