Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαYOKA KB2 TV Box Amlogic S912 Octa Core-69.76 and Online Shopping | GearBest.com Mobile με 2 GB μνήμη αλλά έχει περισσότερη υποστήριξη ήχου NEXBOX A1 Amlogic S912 Octa-core 2G DDR3 RAM 16G eMMC ROM Android 6.0 2.4G + 5.0G WiFi 1000M Gigabit LAN HDMI 2.0a 4Kx2K 60fps Bluetooth 4.0 HDR VP9 H.265 HEVC Dolby DTS Android TV Box Mini PC Sale - Banggood.com με υποστηρίξει ήχου άλλα και ξεχωριστούς υποτίτλους (to gearbest λεει οχι) που τα άλλα δεν το αναφέρουν καν TX8 Android 6.0 TV Box-82.52 Online Shop…
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΤο θέμα είναι άλλου ένας που κλειδώνει το ρουτερ του μέσω όρο σε όλην την Αθήνα που ακούω δηλαδή 8mbps μπορεί να σταθεί android Box με ασύρματη σύνδεση για να παίξει Streaming από Kodi 1080p video η Αγώνα;;; Γιατί καλό το xiaomi αλλά δεν έχει earthenet. ΒΈΒΑΙΑ υπάρχουν λύσεις με hub αλλά....
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Mylopotamos: “σε ήχο μόνο σε σχέση με το xiaomi ” Εξήγησε το λιγο αυτό γιατι εχω χαθει σε αυτό το θεμα. ” Πχ. Στο Source Code (1 line) έχει DTS και Dolby surround ήχο Mi ασφαλείας υποστηρίζει τόσο Dolby Digital Plus και DTS HD πολυκαναλικού ήχου κωδικοποίηση. Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή, δυναμική, συναρπαστική και πιο ρεαλιστικό στερεοφωνικό ήχο surround κατά τη διάρκεια εξαιρετικά αναπαραγωγή βίντεο HD Blu-ray. Ενώ τα άλλα που.... ΜΠΛΕ
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμα1. Εννοείται το καλύτερο όλον των εποχών είναι τοSource Code (1 line)
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαSource Code (3 lines) Η δύο καλύτερες επιλογές μου με τίμια χαρακτηριστικά ηστερουν σε ήχο μόνο σε σχέση με το xiaomi
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΤι γνώμη εχετε για Mi Box - Android 6.0 TV Box - Mi Global Home και αν σας προβληματιζει η ελλειψη του Ethernet στην μετάδοση π.χ. kodi;;;
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΕχει κανένας παιδια android box xiaomi ???
-
Αποκλειστικος Αντιπρόσωπος Ευρώπης
-
Όχι ρε φίλος και το πήρα του αδερφόυ μου λες.... τώρα;;; καλοιπιοτη που λέμε και στην Κρήτη
-
παιδιά σε 4.2.2 υπάρχει θέμα συμβατότητας ;;;
-
Καλησπέρα Γιατρέ υπάρχει πιθανότητα να γίνεται στο mi band 2 όταν σου στέλνουν viper μήνυμα να βγάζει πάλι το WhatsApp εικονίδιο θα ήταν ωραίο;;;
-
εκαμα και εγω λυκε