Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 229.

• Αγορα xiaomi redmi note 3

K4rMa - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από vpolixron: “Παρήγγειλα και εγώ από vickmall ευρωπαικης αποθηκης και η Σελινα μου ειπε οτι θα φυγει απο αυτούς Δευτερα..Αληθευει οτι ειναι η αποθηκη στην Ελλαδα; ” Νεάπολη Θεσσαλονίκης

• motivation-helen-keller-pinterest.jpg ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Μήνυμα

Καποιοι Ελληνες κανουν τους κινεζους.. και συνεργαζονται με τα μαγαζια... αλλα πολυ θετικο αυτο συμφερει και τις δυο μεριες... Το χεις αμεσα! Πολυ ευχαριστημενος με τη ταχυτητα... γιατι η αναμονη ειναι κακο πραγμα!

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από K4rMa: “Νεαπολή θεσσαλονίκης συγκεκριμενα.. αλλα στη ουσια δε ειναι αποθηκη... ειναι σπιτι... (Nομιζω ) ” η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αγοράσει ποτέ (πριν 2 χρόνια περίπου που πήρα το redmi δεν το ήξερα καν αυτό το site) αλλά να υποθέσω ότι έτσι δεν χρειάζεται καν να επιλέξουμε την express αποστολή μιας και η άλλη θα είναι γρήγορη (για την πόλη της θεσ/νικης πάντα);;; ” Ναι εννοειται το απλο shipping διαλεγεις.. και σου ερχεται με ελτα... 2 μερες maximum …

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από johng4: “Δεν εχει τελωνειο παιδια.. Στην θεσσαλονικη ειναι η αποθηκη τους. Την επομενη μερα ειναι στα χερια σου, νομιζω με ελτα κουριερ. ” πλάκα κάνεις ; να περνάμε αν είναι να ρωτάμε "τι θα γίνει, θα φέρετε καμία συσκευή ; " :)) ” Νεαπολή θεσσαλονίκης συγκεκριμενα.. αλλα στη ουσια δε ειναι αποθηκη... ειναι σπιτι... (Nομιζω)

Μήνυμα

MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Πάντως προσθέσαν και developer rom στα downloads.

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Nikos572: “Παράθεση από baiosss: “Υπάρχουν και καλύτερες προηγουμενες roms εκτός της 5.12.10 για mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από τις τελευταίες 4-5 developer που έχω δοκιμάσει η 5.12.10 ήταν η καλύτερη ” Ή 5.11.26 τι λέει που αναφέρουν μερικοί? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ πολύ πολύ καλή... δε εχω μπει ακομα σε RΟΜ του Δεκεμβριου... μπαταρια κανονικά.. gps αμεσως.. ουτε 1 error/bug φοβερη...55κ στο an…

• Αμα δε ειμασταν καλοι και ενεργοι με τα προιοντα Xiaomi τοτε τα κινεζομαγαζα δε θα βγαζαν με σκουρα γραμματα οτι εχουν Ευρωπαικες αποθηκες στην Ελλάδα και επισημανση οτι ερχονται σε 1-2 εργάσιμες.....

• Ψήφισα απο τη πρώτη μέρα... μας απειλεί η Ινδία αλλά στο τέλος πάντα κερδίζουν οι Έλληνες!

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παράθεση από instinct21: “Παράθεση από cabdik: “στη θεση σου παντως, δεν θα το αγοραζα καθολου..! θα εμενα με το NOTE 2. το μονο ουσιαστικο + που βλεπω εγω, ειναι η μεγαλυτερη μπαταρια. ολα τα αλλα ειναι μειον. ειδικα εφοσον τεχνικα ειναι ιδιο. Cpu, RAM, Sensors κλπ..!! δεν το βλεπω σαν εξελιξη αλλα σαν μια παραλλαγη του ιδιου μοντελου...!!! ” Πέρα από την κατα 30% μεγταλύτερη μπαταρία, η μεταλλική κατασκευή δεν σου λέει τίποτα;το 1Gb ram εξτρά από το αντίστοιχο 32άρι δε σου λέει τίποτα; το fing…

• Antutu score από τα xiaomi

K4rMa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Redmi note 2 Κανεις που περασε τα 55? Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα σε όλους ,άραγε έχει παραλάβει κανένας από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ το Note 3 ? να μας πει εντυπώσεις ?? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” --> Redmi note 3 κόλλημα σε boot logo

• Κιτριvη σκια στην οθονη....

K4rMa - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από ntel0s: “Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα πως ξερεις οτι ειναι γνησια? ” 1. Ειναι αξιοπιστα μαγαζιά δε ανοιξαν εχθες η σήμερα. [Αυτα που σε στειλα]2. Εφοσον λεει original οτιδηποτε αλλο που μπορεις να αποδειξεις οτι δε ειναι original περνεις τα λεφτα σου πισω. [Aν μεσολαβησει στη συναλλαγη το Paypal] 3. Δε θα θελε το καταστημα να σου στειλει μουφα και να αρχισεις να κραζεις σε 20-30 forums οτι στελνουν μαιμου πραγματα. Γενικα δυσκολα θα βρ…

K4rMa - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από ntel0s: “Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα πως ξερεις οτι ειναι γνησια? ” 1. Ειναι αξιοπιστα μαγαζιά δε ανοιξαν εχθες η σήμερα. [Αυτα που σε στειλα] 2. Εφοσον λεει original οτιδηποτε αλλο που μπορεις να αποδειξεις οτι δε ειναι original περνεις τα λεφτα σου πισω. [Aν μεσολαβησει στη συναλλαγη το Paypal] 3. Δε θα θελε το καταστημα να σου στειλει μουφα και να αρχισεις να κραζεις σε 20-30 forums οτι στελνουν μαιμου πραγματα. Γενικα δυσκολα θα βρεις απατη με τα κινεζικα eshop ψωνιζω χρον…

K4rMa - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από ntel0s: “Το θεμα ειναι που βρισκουμε ΓΝΗΣΙΑ οθονη! Εκει συναντω μια δυσκολια! ” Original Xiaomi Mi4 Touch Screen with Frame Plus LCD (White& Black)Original Xiaomi Mi4 Touch Screen Plus LCD (White& Black) πιο απο τα 2 χρειαζεσαι? BTW γνήσια 101% ” δεν θεωρεις αρκετα τα χρηματα?? με αλλα τοσα παιρνω καινουργιο! Εχεις παρει απο εκει οθονη? ” Eίναι κάμποσα οντως.. καπως πιο normal τιμή: Original Touch Screen + Lcd Display Touch Digitizer Glass …

K4rMa - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από ntel0s: “Το θεμα ειναι που βρισκουμε ΓΝΗΣΙΑ οθονη! Εκει συναντω μια δυσκολια! ” Original Xiaomi Mi4 Touch Screen with Frame Plus LCD (White& Black) Original Xiaomi Mi4 Touch Screen Plus LCD (White& Black) πιο απο τα 2 χρειαζεσαι? BTW γνήσια 101%

K4rMa - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ntel0s: “Τους ειπα για RMA form και με ρωτανε τι ειναι αυτο ” Υπάρχει η πιθανότητα να μην το χρησιμοποιούν, σαν έντυπο και περισσότερο σαν διαδικασία!! ” Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα??? το στελνω ή το πλερωνω?? απλα το θελω το κινητο ρε γαμωτο μεχρι Φεβρουαριο γιατι θα παω εξωτερικο και το χρειαζομαι! Φοβαμαι μη δεν εχει γυρισει μεχρι τοτε! Ξερουμε ποσο ειναι τα μεταφορικα? Στο mail που μου εστειλαν λεει οτι μπορω να το στειλω και με EMS π…

Μήνυμα

Παράθεση από tsimitsangaz: “δεν ξέρω τι μου λέτε αλα το ψηνω να πουλήσω το ΜΙ4C μου και να το πάρω το εργαλείο ή το ΜΙ5 ” Για Μι5 θα σε ελεγα αλλα πρεπει να τσεκαρεις τα ορια υπομονης σου.

• Παράθεση από johnjor: “Παιδια καλησπερα.Ποτε θα αρχισουν να εμφανίζονται στο site redmi note 3 και τι γινεται με τις Ρομ;Εχω αρχισει και τρωγομαι για αγορα σιγα-σιγα χιχιχιχιχιχι!!!!!!!! ” Οταν εμφανιστει εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum