Να σας πω λοιπόν πως επιλυθηκε το πρόβλημα! Είχα κατεβάσει εφαρμογή για να με υπενθυμίζει για τις κλήσεις και τα μην που δεν έχω δει όπως είχα κάνει και στο παλιό μου κινητό Samsung! Ανακάλυψα λοιπόν ότι όταν η εφαρμογή είναι σε λειτουργία μπλοκάρει το Led και δεν λειτουργεί!
ευχαριστω! Θα το τσεκαρω και θα σου πω! =============== Μαι 22nd 2017, 12:30pm =============== Αφού πρέπει να είμαι vip μελοσ για να λάβω ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΩΣ να το τσεκαρω? =============== Μαι 22nd 2017, 12:32pm =============== Αφού πρέπει να είμαι vip μελοσ για να λάβω ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΩΣ να το τσεκαρω?
μπορειτε σας παρακαλώ να μου στείλετε αυτή την ενημέρωση γιατί στο μέιλ μου δεν έχει έρθει τίποτα? Εκτός και εάν επειδή είμαι καινούριο μελοσ. Μέιλ lydia_pap@hotmail.com
απο το ιντερνετικό μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν ότι και καλά η xiaomi ίσως να το διορθώσει σε μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις της ίσως και πότε! Παίζει κάτι τέτοιο ? =============== Μαι 21st 2017, 9:55pm =============== σορυ για την επανάληψη Από ότι φαίνεται ναι...μπορείς να με βοηθήσεις με διεθνή φόρουμ αν πέσει κάτι στην αντίληψη σου?
απο το ιντερνετικό μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν ότι και καλά η xiaomi ίσως να το διορθώσει σε μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις της ίσως και πότε! Παίζει κάτι τέτοιο ?
Μολισ αγόρασα το redmi note 4 του 2017 μοντέλο global version αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει το led notificatio δεν δουλεύει σε καμία ειδοποίηση παρά μόνο όταν φορτίζει η μπαταρία.ξερει κάποιος τι παίζει
Μολισ αγόρασα το redmi note 4 του 2017 μοντέλο global version αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει το led notificatio δεν δουλεύει σε καμία ειδοποίηση παρά μόνο όταν φορτίζει η μπαταρία.ξερει κάποιος τι παίζει?