Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 138.
-
Με βάση αυτό το θέμα, έβαλα την κάρτα στο sim1. Περιμένω να δω αντιδράσεις. Και μια παράκληση. Όταν ανοίγουμε ένα θέμα να προσέχουμε την ορθογραφία και να μην χρησιμοποιούμε γκρίκλις. Προτού ανοίξω το θέμα είχα κάνει αναζήτηση με τους όρους φώτο και photo. Foto δεν πήγε το μυαλό μου να ψάξω. Συγγνώμη για την παρατήρηση.
-
Παράθεση από tolishawk: “Και σε εμένα το έκανε αυτό κάποια στιγμή και μετά από ψάξιμο ανακάλυψα οτι όταν έχεις κάνει συγχώνευση επαφών από 2 ή και περισσότερους λογαριασμούς πχ gmail & Mi τότε εξαρτάτε σε ποιον λογαριασμό-επαφή έχει αποθηκευτεί η φωτο, υπάρχει κάποιο conflict, έκανα λοιπόν διαχωρισμό, διέγραψα την επαφή από τον Mi, έβαλα την φωτο στην επαφή στον gmail και μετά την πέρασα ξανά και στον Mi και όλα καλά. Δοκίμασέτο μήπως είναι κάτι τέτοιο. ” Αυτό πρέπει να ήταν. Ευχαριστώ
-
Παιδιά υπάρχει τρόπος στην 7.5.3 να αλλάξουμε ποιες εγαρμογές θα ανοίγουν ανάλογα με το προς τα που ολισθαίνουμε την οθόνη; Ξέρω ότι στην 8 γίνεται από τις ρυθμίσεις κλείδωμα οθόνης. Στην 7.5.3 δεν έχω βρει κάτι στο συγκεκριμένο μενού ρυθμίσεων. Αλλά επειδή ακόμα θέλω να μείνω στην παλιά ρωτάω αν μπορώ να το κάνω και εδώ. Ευχαριστώ
-
Γεια σας. Έχω την πρώτελευταία έκδοση 7.5.3 σταθερή Συμβαίνει κάτι περίεργο. Όταν καλώ κάποιον η φωτογραφία του εμφανίζεται στην οθόνη μου. Όταν όμως με καλεί δεν εμφανίζεται πάντα η φβτογραφία του. Αρχικά πίστεψα ότι αυτό οφείλετε στο ότι έχω πολλές φωτογραφίες. Δημιούργησα λοιπόν στην εσωτερική μνήμη του κινητού έναν φάκελο και έβαλα τις φωτογραφίες των βασικών μου εφαρμογών. Όμως το πρόβλημα δε λύθηκε. Όποτε θέλει με εμφανίζει τις φωτογραφίες, όποτε θέλει όχι. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ
-
Με Go LAUNCHER , χωρίς θήκη, δουλεύει τέλεια
-
Dropbox - IMG_20160731_103951_HDR.jpg
-
Επαναλαμβάνω ότι η θήκη έχει μπροστά "παράθυρο"
-
Με κλειστό δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις . Με ανοικτό φαίνονται . Εφαρμογές της θήκης; Δεν έχει . Το τζάμι λες να επηρεάζει ;
-
Παιδιά δέστε πιο είναι το περίεργο. Η οθόνη ανάβει για τις ειδοποιήσεις, όταν δεν την έχω στη.... θήκη του κινητού με καπάκι. Μόλις το βάλω στη θήκη, που μπροστά έχει ένα "παράθυρο", η οθόνη δεν ανάβει. Να σημειώσω ότι στην οθόνη φοράω και προστατευτικό τζάμι. Δεν ξέρω αν το έκανε και με την 7.1.3 γιατί το τζάμι το έβαλα πρόσφατα.