Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.

• Χρόνια πολλά σε όλους. Με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος. Εδώ και 2 μέρες το κινητό μου φοράει την καινολυρια ελληνική ρομ, που έβαλα στη θέση μια κινέζικης. Η εγκατάσταση έγινε εύκολα χωρίς φλασάρισμα, αλλά με απευθείας αναβάθμιση. Όλα τα κινέζικα σκουπίδια εξαφανίστηκαν, ενώ κάποια προγράμματα που παλιότερα δε μπορούσα να βγάλω, όπως clean master ,bu battery κτλ. μετά από μια επανεκκίνηση μπόρεσα να τα αφαιρέσω. Θετικά. Το κινητό έγινε πολύ πιο γρήγορα. Τα παιχνίδια δεν κολλάνε καθόλου. Πα…

• mihome 1.00 φοράει το κινητό. Υπάρχει άλλη έκδοση και αν ναι πώς αλλάζει;

• δε μπορώ να χρησιμοποιησω ολα τα widget. Εχει ολες τις εφαρμογές στην αρχική οθονη. Δεν εχει κυκλικη κυλιση

• και ποιο launcher να χρησιμοποιήσω; Το default δε μου αρέσει

• Ήμουν στις ρυθμίσεις και γύρισα στην αρχική οθόνη. Έχω το golauncher. Όσο για την εγκατάσταση του προγράμματος μου τη ζήτησε με το που έκανα επανεκκίνηση συσκευής

• Παιδιά και πάλι έχω πρόβλημα. Πέρασα την ελληνική ρομ από το σάιτ, αλλά πάλι μου πέταξε 2 φορές addon και μία μου ζήτησε να εγκαταστήσει το cm secutiy. Tα add on μου τα πέταξε όταν ήμουν στις ρυθμίσεις. Όλες οι κινέζικες βλακείες έχουν φύγει και έχω διώξει και τα DU και το Clean Master Aaa και από τις ρυθμίσεις δεν με αφήνει να να αλλάξω εικόνα φόντου

• Μια ερώτηση ακόμα. Παλιά όταν έκανα κλίση ή δεχόμουν, φαινόταν η φώτο που είχα στις επαφές. Τώρα είναι μια άλλη φωότο μπλε με έναν τύπο που πανηγυρίζει. Πώς αλλάζει αυτό;

• Ψήφισα ήδη, από το κινητό χθες. Σε πρόλαβα

• Έγινε. Οι κινέζικες βλακείες εξαφανίστηκαν. Έμειναν μόνο το DU Battery, Du speed, clean master. Οι εφαρμογές που είχα περάσει εγώ, έμειναν κανονικά. Και οι λογαριασμοί μου. Καλές γιορτές

• μου φαίνεται πως κόλλησε. Έχει πολλή ώρα στην αρχική οθόνη. Έχει μια μπάρα που φορτώνει, αλλά δε γεμίζει. Αγωνία Γεμίζει βασανιστικά

• Όσο για τις άλλες ερωτήσεις; Θα πρέπει να κάνω κάτι μετά για να φύγουν οι κινέζικες; Θα πρέπει να περάσω όλα τα προγράμματα που έχω; Τις επαφές; Σόρυ που ρωτάω, αλλά πραγματικά με αγχώνει. Για 4 εβδομάδες δεν είχα κανένα πρόβλημα και σήμερα ξαφνικά μου ζήτησε να περάσω 3 προγράμματα μια και ενεργοποιήθηκε το go2reach service. Το απενεργοποίησα και είμαι σε αναμονή. Αν ξαναζητήσει να κάνει εγκατάσταση προγράμματος, θα αλλάξω τη ρομ

• Αν δε το περάσει με το βήμα 3 υπάρχει κίνδυνος κατά τη διαδικασία να γίνει κάτι; Γιατί το τηλέφωνο το χρειάζομαι, και αν γίνει καμία πατάτα δε ξέρω τι να κάνω

• Έχω το redmi note 2 prime με Έκδοση android 5.0.2 LRX22G Έκδοση miui 66.77.33.00(LHMCNCH) Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ [Stable V7.0.8.0] Xiaomi Redmi Note 2 Φοβάμαι όμως να το κάνω μόνος μου. Αν και ο οδηγός είναι αναλυτικός, έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν πρέπει να ακολουθήσω όλα τα βήματα; Ή μπορώ να ξεκινήσω από το βήμα 3. Να περάσω δηλαδή τη ρομ στο τηλέφωνο και να ζητήσω αναβάθμιση; Αν ναι, και ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχω κάποια από τα προβλήματα που είχα και δυσκολεύτηκα να βρω τη λύ…

• XIAOMI RedMi Note 2 add ons

anasmel - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από anasmel: “Και σαν μεσήλικας (45) ” Μεσήλικας στα 45... τι να πούμε τότε και εμείς??? ” Εδώ δεν ξέρω τι να πω. Πάντως πραγματικά φοβάμαι να το πειράξω. Αν και ο οδηγός είναι αναλυτικότατος

Μήνυμα

Παιδιά είναι κανένας από Καστοριά για να το κάνει. Γιατί εγώ το φοβάμαι. Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Και σαν μεσήλικας (45) φοβάμαι να καταπιαστώ με μονοπάτια που δεν γνωρίζω. Και μια ερώτηση. Με την αλλαγή της ρομ χάνω την εγγύηση;

Μήνυμα

Φαίνεται από αλλού αν είναι η ελληνική; Και αν πρέπει να κατεβάσω άλλη, ποια και πώς την περνάω; Εϊμαι άσχετος

Μήνυμα

Το αγόρασα από Ελλάδα. Youhou.gr.. Έχει ελληνικά.Στις πληροφορίες συσκευής βλέπω. Έκδοση android 5.0.2 LRX22G Έκδοση miui 66.77.33.00(LHMCNCH) Πρέπει να δω αλλού;

Μήνυμα

Παιδιά εδώ και 3 εβδομάδες είμαι κάτοχος του XIAOMI RedMi Note 2 Prime. Σαν τηλέφωνο σκίζει. Αλλά μου βγάζει ανά 10ήμερο περίπου addons που κάνουν το τηλέφωνο να κολλάει. Έχω απενοργοποιήσει πολλές εφαρμογές από τα αρχικά του προγράμματα, πχ Mobomarket. Υπάρχει λύση να σταματήσουν τα πρόσθετα παράθυρά;