Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.
-
Χρόνια πολλά σε όλους. Με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος. Εδώ και 2 μέρες το κινητό μου φοράει την καινολυρια ελληνική ρομ, που έβαλα στη θέση μια κινέζικης. Η εγκατάσταση έγινε εύκολα χωρίς φλασάρισμα, αλλά με απευθείας αναβάθμιση. Όλα τα κινέζικα σκουπίδια εξαφανίστηκαν, ενώ κάποια προγράμματα που παλιότερα δε μπορούσα να βγάλω, όπως clean master ,bu battery κτλ. μετά από μια επανεκκίνηση μπόρεσα να τα αφαιρέσω. Θετικά. Το κινητό έγινε πολύ πιο γρήγορα. Τα παιχνίδια δεν κολλάνε καθόλου. Πα…
-
Παιδιά και πάλι έχω πρόβλημα. Πέρασα την ελληνική ρομ από το σάιτ, αλλά πάλι μου πέταξε 2 φορές addon και μία μου ζήτησε να εγκαταστήσει το cm secutiy. Tα add on μου τα πέταξε όταν ήμουν στις ρυθμίσεις. Όλες οι κινέζικες βλακείες έχουν φύγει και έχω διώξει και τα DU και το Clean Master Aaa και από τις ρυθμίσεις δεν με αφήνει να να αλλάξω εικόνα φόντου
-
Όσο για τις άλλες ερωτήσεις; Θα πρέπει να κάνω κάτι μετά για να φύγουν οι κινέζικες; Θα πρέπει να περάσω όλα τα προγράμματα που έχω; Τις επαφές; Σόρυ που ρωτάω, αλλά πραγματικά με αγχώνει. Για 4 εβδομάδες δεν είχα κανένα πρόβλημα και σήμερα ξαφνικά μου ζήτησε να περάσω 3 προγράμματα μια και ενεργοποιήθηκε το go2reach service. Το απενεργοποίησα και είμαι σε αναμονή. Αν ξαναζητήσει να κάνει εγκατάσταση προγράμματος, θα αλλάξω τη ρομ
-
Έχω το redmi note 2 prime με Έκδοση android 5.0.2 LRX22G Έκδοση miui 66.77.33.00(LHMCNCH) Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ [Stable V7.0.8.0] Xiaomi Redmi Note 2 Φοβάμαι όμως να το κάνω μόνος μου. Αν και ο οδηγός είναι αναλυτικός, έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν πρέπει να ακολουθήσω όλα τα βήματα; Ή μπορώ να ξεκινήσω από το βήμα 3. Να περάσω δηλαδή τη ρομ στο τηλέφωνο και να ζητήσω αναβάθμιση; Αν ναι, και ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχω κάποια από τα προβλήματα που είχα και δυσκολεύτηκα να βρω τη λύ…
-
Παιδιά εδώ και 3 εβδομάδες είμαι κάτοχος του XIAOMI RedMi Note 2 Prime. Σαν τηλέφωνο σκίζει. Αλλά μου βγάζει ανά 10ήμερο περίπου addons που κάνουν το τηλέφωνο να κολλάει. Έχω απενοργοποιήσει πολλές εφαρμογές από τα αρχικά του προγράμματα, πχ Mobomarket. Υπάρχει λύση να σταματήσουν τα πρόσθετα παράθυρά;