Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.

• δειτε το βιντεο στο 12:00 για να καταλαβετε ακριβως τι παιζει αυτον τον καιρο με ελτα/τελωνεια youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=JoE9DNLxOoM&app=desktop

• Παράθεση από mula: “Απλά επειδή υποτίθεται οτι το redmi note 4x υποστηρίζει q.c ρωτάω αν θα υπαρχει κάποιο πρόβλημα. Επειδη τα 4α μου φαίνονται αρκετα ειναι η αλήθεια. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk ” Tο τηλεφωνο αυτο δεν υποστηριζει qc 2/3.Το SoC του απλα υποστηριζει qc 2.Η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.Το τηλεφωνο πρεπει να εχει ειδικη σχεδιαση για να αντεξουν τα κυκλωματα του την επιπλεον ταση/θερμοτητα και το note 4 δεν εχει τετοια σχεδιαση. Υπαρχουν αναφορες στο xda για τηλεφωνα που …

• Παράθεση από sakasa: “Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από το dragon tt με τη μέθοδο αποστολής EU packet plus? Αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται από αποθήκη Ευρώπης, χρεώνει έξτρα 5Ευρώ αλλά πουθενά δεν λέει ούτε για τελωνείο ούτε για χρόνο παράδοσης.Βασικά μια οθόνη για ένα redmi 4x θέλω να πάρω άλλα φοβάμαι μην μου βγει όσο το κινητό ” Αν δεν βιαζεσαι και μπορεις να περιμενεις 20-30 μερες παρτην απο aliexpress με απλο china untracked (unregistered). Θα στην στειλουν λογικα σε διακριτικο φακελακι (λογω…

• ευχαριστω @gkalen ,παντα κατατοπιστικος..!

• Παράθεση από geoanto555: “Ωραια τα λες αλλα η εκφραση σου επιμενει να ειναι λαθος. Προβλημα του σιγουρα ειναι κ στο ειπε. Το να συνεχιζεις ομως να το λες δεν το βρισκω σωστο και καλα ειναι να σταματησει. Οσο για το ερωτημα σου νομιζω πηρες την απαντηση σου. Το δικο μας ειναι custom ,οποτε εχει καποιες αλλαγες μεσα... Η νεαoff εκδοση δεν ξερω τι εχει γι αυτο δεν μπορω να σου απαντησω. Βαζεις κ κρινεις ποιο σου κανει... Αυτα τα ολιγα.. Οποιοδηποτε αλλο μηνυμα offtopic θα σβηνεται στο παρων θεμα.. …

• Παράθεση από geoanto555: “Μείνετε στο θεμα.... δεν υπάρχει λόγος. Όποιος έχει τις γνώσεις μπορεί να δει αν ειναι ίδια ή έχουν κάτι διαφορετικό. Γενικά ειμαι της άποψης ότι κάτι που δουλεύει καλά δεν το αλλάζω απλά και μόνο για τον τίτλο.(έκδοση) Αυτά απο μενα.. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί.... ” Εγω ρωτησα κατι απλο,αν εκτος απο το χρωμα αλλαζει κατι.Τωρα αν αυτο το πηρε καποιος σαν προσβλητικο προβλημα του,δεν θα κατσω να δικαιολογησω την ερμηνεια του καθενος. Δηλαδη εσυ το ειδες ως προσβλητικο? …

• Παράθεση από takisfrag: “Το αντίθετο ,είπα οτι είναι δικαίωμα σου και όλων να κάνουν ερωτήσεις , δεύτερον δεν δημιουργώ καμία ένταση, και τρίτο σου λέω απλά ότι η τελευταία σου ερώτηση οσο και εάν δεν θες να το παραδεχτείς είναι υποτιμητική και για τον δημιουργό και για όλους εμάς που βοηθήσαμε βάλαμε τα recovery αυτά και τα τεστάραμε για να είναι λειτουργικά και να τα χρησιμοποιήσουν όλα τα υπόλοιπα παιδιά άφοβα , δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ούτε κάτι λιγότερο να πω άλλωστε είναι και off topic…

• Παράθεση από takisfrag: “Αν δεν σου αρέσουν φίλε μου οι χρωματιστές έκδοσεις μπορείς να ψάξεις από το επίσημο φόρουμ και να βάλεις το επίσημο recovery, και να δεχτώ ότι ρωτάς πολλά είναι δικαίωμα σου όχι όμως να θίγεις αυτούς που έχουν φάει τον χρόνο τους για να φτιάξουν και να είναι λειτουργικά τα χρωματιστά όπως θεωρείς recovery, για μένα είναι λάθος και ο τρόπος και η διατύπωση σου, πάντα φιλικά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απο που κι ως που τον εθιξα?Ρωτησα για…

• Παράθεση από geoanto555: “Στο νέο ίσως να έχουν κάνει κάποιες διορθωσεις (ισως στο adb backup) αλλα δεν το εχω ψάξει για να ξέρω... ” Δηλαδη στην ιδια εκδοση τους,ας πουμε την 3.1.0 ειναι ακριβως ιδιες?Αν ναι τοτε ποιος ο λογος να μην υπαρχει εδω απλα ενα link για το download απο το επισημο site της twrp?Για τις χρωματιστες εκδοσεις της προηγουμενης version που υπαρχουν εδω?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να την φλασάρεις και με το επίσημο twrp! ” good to know..! Παρολαυτα ποια ειναι η διαφορα του επισημου twrp με το ελληνικο?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas.img ” Υπαρχει καποιος λογος που προτεινεται στους οδηγους η 3.1.0-0_miui-hellas? Εννοω γιατι οχι η νεοτερη επισημη twrp 3.1.1 απο το site της twrp που εχει καποια σημαντικα νεα features και bug fixes? Ειναι ετσι το setup της ελληνικης rom που δεν φλασαρεται με την 3.1.1?

• Μια διορθωση,το αρθρο το αγγλικο γραφει οτι τα screenshots ειναι theme και οχι το πως θα ειναι η miui9. (Do note that the screenshot above is just an ordinary theme and it has nothing to do with MIUI 9. If you like this theme series, download it here:) Στο ιδιο αρθρο λεει πως η μαυρη φωτο γραφει ποιες συσκευες εχουν ηδη παρει nougat,οχι ποιες θα παρουν nougat/miui9 (The image above was shared on MIUI's Weibo to update users about which Mi devices have updated based on Android N. Some tech sites …

• Στις φωτο φαινεται να ακολουθει την σχεδιαστικη γραμμη των Mi και οχι των Note,περιεργο.Τα specs μπορω να τα πιστεψω,μικρο bump σε σχεση με το 4 οπως το 4 σε σχεση με το 3.Αλλα και μικροτερη μπαταρια? Παντως το snapdragon μοντελο λογικα θα αργησει λιγο

• Μπορει να γινει?Θελω να κερδισω χρονο ωστε σε μερικες μερες που θα παραλαβω να μην χρειαστει να περιμενω κι αλλο για το ξεκλειδωμα. Η υπαρχει καποια προθεσμια απο την στιγμη που θα εγκριθει μεχρι την στιγμη που θα πατησεις το unlock στο τηλεφωνο? Ρωταω μηπως και εγκριθει γρηγορα αλλα δεν μου εχει ερθει το τηλ ακομα και χρειαζεται να μπω σε αλλες διαδικασιες μετα οταν ερθει. Ευχαριστω!

• Οσοι εχετε περασει απο marshmallow miui σε nougat miui εχετε δει καποια διαφορα θετικη/αρνητικη σε ταχυτητα,features,bugs κλπ Αξιζει δηλαδη την παρουσα στιγμη να πας σε nougat για καποιο λογο θυσιαζοντας το xposed,η δεν υπαρχει καποιο σημαντικο οφελος? Φυσικα για το xposed ειναι το ολο διλημμα και τους χρηστες που το θεωρουν σημαντικο.

• Ερώτηση για Xposed σε Mido

azuli - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από M@nos: “Παράθεση από azuli: “Παράθεση από VaggelisD66: “ ” Adblocker υπαρχουν πολλα χωρις xposed,πχ adaway ” καλο το adaway αλλά σαν το minminguard που λειτουργεί με xposed κανένα.Είναι το μόνο που όχι μονο εξαφανίζει τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές, αλλά εξαφανίζει τα κενά που είναι στην θέση των διαφημίσεων με αποτέλεσμα να δίνει όλη την οθόνη στην εφαρμογή. ” τα τρεχα και τα 2 μαζι καθως και το youtube adaway,παλι xposed..

• Παράθεση από gkalen: “@azuli Χαιρετίζω άλλον έναν φίλο από την εποχή του u8800pro !!! Δεν έχουμε κάτι υπερβολικό στη Ρομ για να μπορεί ο καθένας να βάζει οποίο tweak and script zip που κυκλοφορούν στο xda. Έχουμε ενεργοποιήσει το init.d supporr μέσω του κερνελ και βαλαμε δύο universal script από το xda στο φάκελο init.d μαζί με ένα zipalign , sd card speed , και sqlite optimizer .. Υπάρχουν στο φάκελο initd , μπορείς να τα διαγράψεις , μπορείς να κάνεις όπως νομίζεις , εσύ ξέρεις από τέτοια .. Υ…

• Υπαρχει καπου αναλυτικο changelog της ΧTRV σε σχεση με την miui.eu και την official? Θα ηθελα να δω τι scripts,tweaks και βελτιωσεις εχουν προστεθει στην rom (η αφαιρεθει στην περιπτωση της miui.eu) Οτι σχετικο εχω συναντησει στο φορουμ γραφει απλα battery optimization,memory optimization κλπ αλλα δεν εχω καταφερει να βρω καπου ολες τις αλλαγες αναλυτικα. Πιστευω θα ενδιεφερε αρκετους αυτο..! πχ memory optimization μεσω ταδε script

• Παράθεση από fog: “Το νούμερο αυτό χρειάζεται για να στέλνουν κωδικό επιβεβαίωσης εαν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις ασφαλείας πχ. οπότε είναι το πιο βολικό για να το βλέπεις άμεσα, μιας και έχει περιορισμό στο χρονικό περιθώριο που έχεις, για να βάλεις τον κωδικό στο site. ” κατατοπιστικοτατη,ευχαριστω..!

• Παράθεση από fog: “Ναι, εκεί πρέπει να σου γράψει 100 points. ” ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Στο recovery phone βαζουμε τον αριθμο της sim που χρησιμοποιουμε στο τηλεφωνο?