Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-114 από 114.

• Παράθεση από fog: “Αν ο λογαριασμός σου είναι στο 100% ” 100% εννοεις στο security check-up?

• Στην ερωτηση που σου κανει οταν πας για ξεκλειδωμα ποια ειναι η καλυτερη απαντηση? Παιζει μηπως ρολο τι θα απαντησεις στο ποσο γρηγορα θα το εγκρινουν? Εσεις τι ειχατε γραψει και ποσο γρηγορα ηρθε η εγκριση?

• Ερώτηση για Xposed σε Mido

azuli - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από VaggelisD66: “ 1. Υπάρχει πρόβλεψη για xposed σε nougat ? 2. Υπάρχει αξιόπιστο AdBlocker χωρίς xposed ? 3. Το greenify θα μου αυξήσει και άλλο την ήδη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας ή λόγω της σωστής διαχείρισης που ήδη κάνει το κινητό οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές. ” Για το xposed μονο αυτος που το φτιαχνει ξερει.Παντως καθυστερει πολυ και θα εχει βγει oreo μεχρι να το βγαλει,αν ειναι κοντα η nougat με την oreo οπως ηταν η lollipop με την mm τοτε μπορει να βγουν ταυτοχρονα και γι…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

azuli - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από vaskef69: “Εγώ δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό να βάλεις xposed. Είπα ότι αν θες μπορείς να βάλεις xposed, εννοώντας ότι λειτουργεί κανονικά, δηλ. δεν θα έχεις πρόβλημα. * Ισχύει ότι μετά από ΟΤΑ θέλουν όλα ξανά στήσιμο. ” οκ,ακουστηκε σα να πρεπει να αλλαξω framework πριν εγκαταστησω το xposed framework..!Nαι,βαζω παντα xposed framework κυριως για τα xMIUI και MIUI 8 Tweaks που την απογειωνουν την miui απο αποψη παραμετροποιησης.Να δουμε τι θα κανουμε στην nougat χωρις xposed.. Mια …

azuli - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από vaskef69: “Παράθεση από azuli: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Ξεκλειδώνεις τον Bootloader, περνάς το twrp και μετά, για να αποφύγεις το bootloop, θα πρέπει να τροποποιήσεις το Boot Image. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε φλασάρεις απευθείας κάποιο root binary σε zip π.χ SuperSU, ή φλασαρεις το lazyflasher. Θα χάσεις όμως τη δυνατότητα του OTA Update. ” Oποτε δεν γινεται να εχεις official global stable unlocked με root και twrp και να δουλευουν τα ΟΤΑ?Μπορει να το ξεκαθαρισει καπ…

azuli - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μονο αν υποστηριζει το twrp ΟΤΑ μπορεις να το κανεις.,. ” Αυτο που υπαρχει εδω το twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas υποστηριζει? Αν οχι ποιο twrp υποστηριζει? =============== Ιουν 26th 2017, 1:31pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Όπως είχε πει ο φίλος @vaskef69, η δυνατότητα του OTA στο Redmi Note 4 mido δεν χάθηκε, απλά μετά από κάθε αναβάθμιση θα πρέπει να ξαναφλασάρεις twrp, root manager, lazyflasher και αν χρειαστεί το mtp fixer γιατί χάνονται μετά την …

azuli - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ξεκλειδώνεις τον Bootloader, περνάς το twrp και μετά, για να αποφύγεις το bootloop, θα πρέπει να τροποποιήσεις το Boot Image. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε φλασάρεις απευθείας κάποιο root binary σε zip π.χ SuperSU, ή φλασαρεις το lazyflasher. Θα χάσεις όμως τη δυνατότητα του OTA Update. ” Oποτε δεν γινεται να εχεις official global stable unlocked με root και twrp και να δουλευουν τα ΟΤΑ? Μπορει να το ξεκαθαρισει καποιος? Oυτε με magisk root? Ειχα στο μυαλο μο…

• Καλημερα,2 ερωτησεις εχω (νεος κατοχος mido) 1)Εχει δωσει η xiaomi official nougat (global stable/chinese dev/chinese stable) η ακομα η beta παιζει?Και αν ισχυει το τελευταιο,υπαρχουν σχεδια για stable nougat/android O υποστηριξη στο μελλον? 2)Καπου παλια υπηρχε ενα πινακακι με τις διαφορες αναμεσα σε global stable+dev/ελληνικη stable+dev και κινεζικη stable+dev,μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ αν υπαρχει ακομα? Ευχαριστω!

• Γενικα με το ξεκλειδωμα χανεις τιποτα απο features η υπηρεσιες της xiaomi?Η τα παντα ειναι ακριβως τα ιδια απλα ειναι πλεον ξεκλειδωτο να περασεις οτι rom θελεις? Sorry για τις noob ερωτησεις,δεν ειμαι noob απλα μολις πηρα το τηλ και η καθε εταιρια εχει τα δικα της κολπα..! Ειναι το πρωτο μου xiaomi αλλα χρησιμοποιω πολλα χρονια MIUI (μεσω port) σε αλλες συσκευες. Πολυ πραμα για διαβασμα στο miui.gr,θα μου παρει 1-2 βδομαδες αλλα θα το κανω το catch-up! Ευχαριστω και καλως σας βρηκα!

• Γραφει στην σελιδα του unlocking: Risks of Unlocking 3. Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available apply.php Δεν ξερω αν ειναι ψαρωτικο αλλα το γραφει παντως! Μηπως εννοει οτι δεν θα λειτουργουν καποια features του find my device συγκεκριμενα,οπως κλειδωμα,διαγραφη δεδομενων,κλπ?

• Tο find my device και τα λοιπα anti-theft λειτουργουν με την ελληνικη rom?Διαβασα στο site της xiaomi οτι οταν το ξεκλειδωσεις μετα δεν λειτουργει.Τι παιζει? Επισης ποια ειναι η γνωμη σας για την rom απο xiaomi.eu σε σχεση με την ελληνικη απο δω? Tις εχει συγκρινει κανεις σε ταχυτητα/smoothness/features?

• για την εφαρμογη της εθνικης εχετε δοκιμασει να της δωσετε permissions να στελνει και να δεχεται sms? Εμενα σε 6.9.22 μου δουλευει κανονικα χωρις να πειραξω τιποτα.Εστειλα λεφτα κανονικα πριν 2 μερες

• παιδια η ''International edition'' και η ''special edition'' ειναι το ιδιο πραγμα?