Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
Ναι μετά από 15 λεπτά περίπου. Έτσι πρέπει;
-
Καλημέρα. Έχω ένα redmi pro. Εχθές το έκλεισα και σήμερα που πάω να το ανοίξω ενώ ξεκινά στην αρχή με το λογότυπο της mi και της xtrv, μετά κολλάει στο λογότυπο της mi και χρειάστηκαν 15 λεπτά να ανοίξει. Είναι λογικό;
-
Παράθεση από spideman3: “Μάλλον θα είναι υπερβολικό και ανούσιο να σε πω ή ρωτήσω αν έκανες απεγκατασταση και μετά εγκατάσταση την εφαρμογή. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έκανα και αυτό. Μήπως είναι κανένα bug. Από ότι είδα σε σχόλια έχουν το ίδιο πρόβλημα και άλλοι με το redmi pro
-
Ευχαριστώ πάντως παιδιά.
-
Μάλλον εκεί θα καταλήξω. Βέβαια δεν καίγομαι κιόλας, απλά το κάνει στις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις
-
Το έκανα αλλά δεν.... Ξεκινά και βγάζει τις τελείες που φορτώνει για 5 με 6 δεύτερα. Μετά γκριζάρει για λίγο και έπειτα ανοίγει
-
Καλησπέρα, περαστηκε ota σε redmi pro. Όλα καλά εκτός του fb που πατάς να ανοίξει και περιμένεις, περιμένεις... Αργεί χαρακτηριστικά.
-
Παράθεση από Kostis_87: “@nglinos Ακριβώς αυτά τα 2 παρατηρω και εγώ... Αργεί να ανοίξει το Facebook και η κατανάλωση μπαταρίας ειναι αρκετά γρήγορη. ” Το Facebook αργεί χαρακτηριστικά και σε εμένα. Για την μπαταρία δεν βλέπω ακόμη διαφορά από την προηγούμενη. Η οθόνη μου φαίνεται πιο λαμπερή, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό
-
Περαστικε με ota σε redmi pro. Μέχρι τώρα όλα καλά. Ευχαριστούμε παιδιά για ότι μας προσφέρετε. Καλή συνέχεια.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hakallim: “Καλησπέρα παιδιά. Θα έχουμε σήμερα ota για xtrv για redmi pro; ” Σάββατο - Κυριακή ” Ευχαριστώ καλή συνέχεια
-
Καλησπέρα παιδιά. Θα έχουμε σήμερα ota για xtrv για redmi pro;
-
Παράθεση από nglinos: “@hakallim Δεν παρατήρησα διαφορά στην κάμερα. ” Ευχαριστώ. Εμένα έχει διαφορά στις βραδυνές λήψεις και στο boken effect. Ελπίζω να διορθωθούν με την επόμενη αναβάθμιση
-
@nglinosΑπό κάμερα; εμένα σαν να έχασε λίγο.
-
Καλημέρα. Πολλά προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω την επόμενη να διορθωθούν. Κάμερα σε redmi pro χειρότερη, ζεσταίνεται η συσκευή, και λίγο πιο αργή. Καλύτερη διαχείριση της ραμ. Πριν 1,2 γιγα ελεύθερη, τώρα 1,5. Αναμένουμε την επόμενη για διορθώσεις. Έτσι να έχει και suspens χάχαχα. Συνεχίστε παιδιά τις προσπάθειες και όλα καλά. Ευχαριστούμε.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hakallim: “Παιδιά σε redmi pro μου φαίνεται ότι φορτώνει αργά την μπαταρία και ζεσταίνεται κατά την φόρτωση. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το ίδιο; ” Κάνε ένα Reboot και παρατήρησέ το.Αν σου γονατίζει την μπαταρία η νέα ROM, τότε ίσως είναι καλύτερο να γυρίσεις πίσω στην προηγούμενη Version. ” Στην χθεσινή εννοείς; και πώς γίνεται αυτό. Ιδέα δεν έχω
-
Παιδιά σε redmi pro μου φαίνεται ότι φορτώνει αργά την μπαταρία και ζεσταίνεται κατά την φόρτωση. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το ίδιο;
-
Επειδή είμαι λίγο άσχετος(πολύ), τα zip που έρχονται τα διαγράφουμε μετά, ή πρέπει να τα κρατάμε;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hakallim: “Τελικά είπα να την κάνω, αλλά δεν... Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμιση, όταν πατάω για λήψη. ” Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση => Διαγραφή/καθαρισμός δεδομένων. ” Ευχαριστώ, κατεβάζει τώρα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hakallim: “Καλησπέρα παιδιά. Εχθές με ota πέρασα την 8.4.12 xtrv σε redmi pro. Όλα καλά. Πριν λίγο ήρθε νέα ota. Πρέπει να την κάνουμε και αυτή; ” Κάνει Fix σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το NetwrokLocation....Αν δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να αγνοήσεις την αναβάθμιση ” Τελικά είπα να την κάνω, αλλά δεν... Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμιση, όταν πατάω για λήψη.
-
Καλησπέρα παιδιά. Εχθές με ota πέρασα την 8.4.12 xtrv σε redmi pro. Όλα καλά. Πριν λίγο ήρθε νέα ota. Πρέπει να την κάνουμε και αυτή;