Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 296.
-
Το Jason το ξέχασε η μαμά xiaomi?
-
ωπα; είδα να αχνοφαίνεται rom και για το mi note 3 η είναι ιδέα μου; θα δωθουν μόνο σε vip μέλη η σε όλους;
-
Παράθεση από demakhs: “Γκουραμπιε, σ έχουν μαμήσει όλοι!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ *Καταραμένο Τ9, μαυρίσει ήθελα να γράψω... Κοιτάξτε οι άλλοι προβλήματα που χουν με τον Jason: Παράθεση από giannisatsi: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giannisatsi: “η 8.3.15 είναι πολύ καλύτερη ” Εγώ έχω την 8,4,26. Με πολύ μέτρια χρήση λόγο δουλειάς μου βγάζει περίπου 4-6 μέρες με 4-6 ωρες sot ” Η 8.3.15 που την είχα και με την ίδια χρήση που κάνω και στην 8.4.26 μου έβγαζε 3 ημέρες με περίπου 10 ώρες sot, η 8.4.26 …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giannisatsi: “η 8.3.15 είναι πολύ καλύτερη ” Εγώ έχω την 8,4,26. Με πολύ μέτρια χρήση λόγο δουλειάς μου βγάζει περίπου 4-6 μέρες με 4-6 ωρες sot ” Η 8.3.15 που την είχα και με την ίδια χρήση που κάνω και στην 8.4.26 μου έβγαζε 3 ημέρες με περίπου 10 ώρες sot, η 8.4.26 μου βγάζει περίπου 8 ώρες 3 ημέρες και μετρημένο από 100% μπαταρία έως 10% όμως επειδή με έτρωγε το χέρι εννοείται πως αναβάθμισα στην 8.4.26
-
Καλημέρα σε Jason όλα καλά εκτός από το ξυπνητήρι το οποίο κρασάρει
-
Περαστηκε σε Jason από διαχείριση μνήμης πάει πολύ καλά από μπαταρία και λοιπές εντυπώσεις σε 3-4 μέρες
-
Καλησπέρα στο Jason το zip λέει 8.4.19, δεν έχει βγει καινούρια rom η είναι τυπογραφικό λάθος;
-
Καλημέρα για το Jason θα υπάρξει κάποια αναπάντεχη έκπληξη η θα έχουμε την ρουτίνα του 7.1
-
@mythryllπήγαινε στο οδηγό twrp 3.2.X.X για συσκευές Xiaomi και έχει για όλες τις συσκευές, βρες του nikel και κάνε εγκατάσταση. Εγώ στη θέση σου θα έκανα και ένα format data και θα περνούσα πλέον τη rom σε πεντακάθαρη συσκευή (πάρε back up γτ θα χαθούν όλα και από το internal storage)