Παράθεση από spideman3: “@giannisatsi Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία - Οθόνη κλειδώματος ή Αρχική Οθόνη επιλέγεις ποια από τα δυο επιθυμείς να αλλάξεις ταπετσαρία πας εκεί που λέει Αλλαγή και διαλέγεις. ” Αυτό κάνω και μου γράφει error
Παράθεση από demakhs: “icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27757/ ” Χάχαχαχα αυτό κάνω και εγώ όπως στη φώτο που μου έστειλες αλλά δεν μου στρώνει η πλάτη.
Περαστηκε σε nikel με καθαρή εγκατάσταση όλα λειτουργούν άψογα εκτός από το πρόσθετες ρυθμίσεις που λείπει το τοποθεσία, έχεις κάποιος άλλος αυτό το bug η λείπει από τη rom?
καλησπερα ειμαι εκτος θεματος εχω το nikel και φοραω την 6.12.29 παρατηρησα οτι δεν υπαρχει στις προσθετες ρυθμισεις το ΄΄περιοχη'' προκειται για bug η εχω κανει κατι λαθος στην εγκατσταση (η εγκατασταση εγινε καθαρη''
ναι το εχω εγκαταστησει αλλα και παλι τιποτα, θα δοκιμασω τον οδηγο στο Link που εστειλες και αν συνατισω καποιο προβλημα θα ξαναεπικοινωνισω, ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις
καλησπερα και χρονια πολλα εχω και εγω προβλημα με το redmi note 4 φοραει πειραγμενη ρομ και μαλλον buggare και μου κλειδωσε την οθονη, τι μπορω να κανω, επισης επειδη το εχω λιγες μερες το τηλ δεν ειχα ενεργοποιησει το usb debuging με αποτελεσμα να μην το αναγνωριζει ο υπολογιστης, παρακαλω τα φωτα σας
χρονια πολλα επειδη δεν ξερω που να απευθυνθω εχω το εξης προβλημα με το κινιτο μου xiaomi redmi note 4, δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο προσβασης για να ξεκλειδωσω την οθονη, υπαρχει καποια λυση? η ρομ που φοραει ειναι η ''πειραγμενη'' με τα ελληνοαγγλικα και το pc μου δεν αναφνωριζει το κινιτο