Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 296.
-
Σε mi 9t Pro μέχρι στιγμής όλα καλά, φοβερό το καινούριο bootanimation.
-
Μπορείς και να μην κάνεις όλο αυτό κατεβάζεις την ρομ με ένα downloader μετά μπαίνεις από reboot to recovery και κάνεις κανονικα την εγκατάσταση, το ποιο πάνω που γράφεις μου το κάνει και εμένα παρόλο που έιχα κάνει format data και όλα τα σχετικά και βρήκα αυτή τη λύση σχεδόν το ίδιο είναι η διαδικασία, αν έχεις κάνει μια φορά format data δεν χρειάζεται ξανά από μετάβαση πχ miui 11 σε miui 12.
-
Μάλλον offtopic αλλά στην εφαρμογή θέματα είναι όλα κινέζικα όπως και στα θέματα της aod
-
Σε mi 9t Pro μέχρι στιγμής όλα φαίνονται καλά, διορθώθηκε και το awake που έδειχνε εσφαλμένα συνεχόμενη μπλε γραμμή, αν και απ ότι βλέπω αυτή η ρομ χρησιμοποιεί λίγο περισσότερη ram απ ότι οι δύο προηγούμενες όμως μικρό το κακό.
-
Σε mi 9t Pro παραμένει η συνεχόμενη μπλε γραμμή στις λεπτομέρειες χρήσης μπαταρίας.
-
Σε mi 9t Pro εκτός του παραπάνω post μου παρατήρησα ότι στην, ασφάλεια, μπαταρία και απόδοση, στατιστικά χρήσης, λεπτομέρειες δείχνει εσφαλμένα, WiFi, ενεργό, ενεργή οθόνη με συνεχόμενη μπλε γραμμή παρόλο που είναι όλα κλειστά.
-
Περαστηκε σε mi 9t Pro το scroll του ήχου διορθώθηκε, όμως στο προτιμωμενο τύπο δίκτυου έχει μόνο τρεις επιλογές 4g,3g,2g δεν ξέρω αν είναι κάποιο Bug απλά το παρατήρησα
-
Swipe στην δεξιά πάνω γωνία της οθόνης προς τα κάτω
-
@amavroudis και σε mi 9t Pro το ίδιο κάνει ενώ είχα όλο το βράδυ και εγώ χαμηλή κατανάλωση, στο screen που ανέβασες μου έδειχνε και εμένα ότι το τηλ ήταν συνέχεια ενεργό και το ίδιο έχω και με την αφή στην αυξομοιωση έντασης
-
Ναι κάνεις επανεκκίνηση και δουλεύουν, μου το έκανε και εμένα αυτό
-
@Green Dragon έκανα factory reset και το έστησα από την αρχή
-
Σέ mi 9t pro με fr απ'ότι βλέπω μέχρι στιγμής όλα καλά
-
Σε mi 9t Pro θα ξεκινήσω με fr και βλέπουμε