Σε Mi Note 3 παρατηρώ battery drain, το Android system είναι στο 47% σταθερό και στο γραφημα της μπαταρίας εκεί που λέει ενεργό είναι συνεχόμενη η μπλε γραμμή παρόλο που έχω κλειστή την οθόνη και απενεργοποιημενα WiFi και data.
Την αλλαγή θα την κάνετε από ρυθμίσεις - η συσκευή μου - όλα τα χαρακτηριστικα- και πατάμε 5 φορές στο συνολικό χώρο αποθήκευσης και μετά Phone info 1 η 2 ανάλογα πόσες κάρτες έχουμε και σε ποια κάρτα θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε reboot. Πρέπει να πέσει σταδιακά το ποσοστό. ” Έχω κάνει πολλά reboot αλλά τίποτα, παίζει να υπάρχει κάποιο baterry drain και τρέχει κάποια εφαρμογή συστήματος συνέχεια στο παρασκήνιο; γτ στο ιστορικό μπαταρίας η γραμμή είναι συνεχόμενη μπλε παρόλο που έχω κλειστή την οθόνη
Πέρασα τη rom σε Jason και το Android system είναι στο 45%το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;και στο ιστορικό μπαταρίας μου δείχνει συνεχόμενη μπλε γραμμή στο ενεργό
Μάλλον επειδή δεν ξέρουν αν χρειαστεί το edl account του κουμπώνουν το παραπάνω 30αρι και σε περίπτωση που δεν χρειαστεί το βάζουν τσέπη γτ και σε videakia που έχω δει άνοιγμα πλάτης και test point δεν αναφέρει κάτι για edl account
Πριν ανοίξεις πλάτη, δεν κάνεις και μια δοκιμή με το China pc suite μήπως και βγάλεις άκρη; κάτι είχα διαβάσει ότι μπορείς να περάσεις official rom και με κλειδωμένο bl
Από μπαταρία περιμένουμε εντυπώσεις όταν κάτσει καλά η rom στο κινητό, η stock camera πως είναι γτ στην miui 10 δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου αλλά οι φώτο υστερούσαν σε σχεση με την miui 9 και αν βρήκαν τρόπο να μπορούμε να εγκαταστησουμε google camera.