Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
και ποια περνάω?την βάζω κανονικά μέσα χύμα,κάνω πρώτα fr και μετά εγκατάσταση?όπως έκανα στις άρωμα?
-
εγώ θέλω να γυρίσω σε stable...είναι εύκολο?μπορώ?
-
Παράθεση από NasDriver: “Βάλε την φώτο καλύτερα ”
-
Παράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις αλλά και ποια συσκευή ? Redmi 5 & gemini δεν πάνε μαζί ” το redmi δεν ξέρω πως μπήκε...autocorect μάλλον...το 5 σκέτο έχω..
-
παιδιά καλημέρα...μπορεί κάποιος ( χωρίς να δυσανασχετήσει ) να μου πει τι βήματα πρέπει να κάνω για τα εξής: έχω ΑROMA 8.2.1 BETA σε redmi 5 ( genini ) αλλά έχω θεματάκια...τι κατεβάζω? ( κάτι διαβάζω για νέες ρομ αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να διαβάσω ) και χρειάζεται να κάνω κάτι εξτρα? ευχαριστώ!
-
>amavroudis δεν έχεις δίκιο ( και δεν το εξέλαβα αρνητικά το σχόλιο σου ) πραγματικά προσπάθησα να διαβάσω...απλά έπειτα από τις τόσες αναφορές και τόσα που προσπάθησα να καταλάβω διαβάζοντας, κατέληξα να κατεβάζω ή να προσπαθώ τουλάχιστον διάφορα αρχεία και η κατάληξη πάλι η ίδια 9 εκτός του χαμένου χρόνου μου )... προσπαθώ για κάτι απλό... να κατεβάσω μια κοινή εφαρμογή όπως τόσες χιλιάδες απροβλημάτιστα και δεν μου δουλεύει...μπορείς να με πεις και άσχετο δεν θα πειραχτώ , λύση ψάχνω.Ευχαριστ…
-
δε μιλάω για χειροκίνητες ρυθμίσεις...η εφαρμογή γενικά δεν ξεκινάει ποτέ...
-
καλημέρα!έχω το mi5 και περασμένη την τελευταία άρωμα....αλλά επειδή σε όλες τις άρωμα δε μου δουλεύει η εφαρμογή google camera θέλω να γυρίσω σε stable...πρέπει να γυρίσω σε global stable ?τι διαφορά έχει από την ελληνική?Ευχαριστώ!
-
stable rom
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα.Εχω το mi5 και του έχω περάσει την AROMA 7.5.25 BETA.Πως μπορώ να γυρίσω σε stable?Τι βήματα πρέπει να κάνω?Ευχαριστώ!
-
ένα τεράστιο μπράβο σε όσους ασχολούνται με μεράκι και ευχαρίστηση για να έχουμε ότι καλύτερο στο κινητό μας... σημειώσεις δύο..πρώτον μπορώ να κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή μηνυμάτων και να χρησιμοποιώ κάποια δική μου? και επειδή χρησιμοποιώ το google now στις τελευταίες εκδόσεις δεν μου συγχρονίζει και δεν ανοίγει καν με το home button καθ΄ότι το έχω βάλει σαν επιλογή...πηγαίνοντας ξανα και το ορίζω στις εγκατεστημένες εφαρμογές δουλεύει παροδικά πάλι... Επίσης σε δύο φορές που έκανα εγκατάσ…
-
τελικά πέρασα και εγω στο mi5 την ρμ ,το play store διορθώθηκε και φαίνεται πως πάει καλά...απλά επειδή το είχα και στην προηγούμενη και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί,αν και ίσως ακουστεί λεπτομέρεια σε κάποιους, όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο υπάρχει ο τρόπος οι αριθμοί να μου εμφανίζονται μεγάλοι γιατί μου βγαίνουν γραμματα και αριθμοί πάνω πάνω μικροί και με δυσκολεύουν να βάλω τον κωδικό...
-
ετσι σκέτο χωρίς τίποτα factory η clear σωστά;
-
παιδια συγνώμη αλλά έχω χαθεί λίγο και είμαι και νέος...Mi5 rooted Gemini εδώ με προβλήματα στην ρομ 7.3.23..Για να περάσω την τελευταία απλά την κάνω εγκατάσταση ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ; Και αυτό το fix τι είναι; Ευχαριστώ..