Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
Καλησπερα παιδια...θελω λιγο την βοηθεια σας... εχω το redmi note 4 nikel το ειχα παρει με την κινεζικη ρομ εκανα αιτηση και ξεκλειδωσα τον bootloader οταν πηγα να περασω το recovery ομως ναι μεν το περασα αλλα καπου πρεπει να εκανα εγω καποιο λαθος και το recovery δεν εχει περασει σωστα...δεν μ διαβαζει κανενα αποθηκευτικο χωρο με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω αναβαθμιση η το οτιδηποτε...υπαρχει καποιος τροπος αν μπορειτε να με βοηθησετε βημα βημα στο να βγαλω αυτο το recovery που εχω και να …
-
Καλησπερα σε ολη την ομαδα....εχω μια απορια και χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας...Αγορασα προσφατα το redmi note 4 met και προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader ενω εστειλα μηνυμα στην xiaomi και μεσα σε 30 λεπτα ηρθε μηνυμα και με ενημερωσε οτι μπορω να το ξεκλειδωσω ανοιγοντας το προγραμμα αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα...καμια βοηθεια για το τι να κανω????
-
ωραιαααα ευχαριστω πολυυυ!!! θελω την βοηθεια σας σε κατι ακομα επειδη ειστε και ποιο παλιοι σε αυτο το θεμα...εχω to mi note pro και θελω να αλλαξω....ποια συσκευη πιστευετε οτι ειναι καλη για να κανω την αλλαγη????
-
Καλημερα σε ολη την ομαδα..θελω να σας ρωτησω για mi note pro δεν θα υπαρξει aroma rom????
-
Καλη επιτυχια σε ολους!!!! ηρθε ο καιρος για αναβαθμιση
-
Παιδια καλησπερα, νεα αναβαθμιση στην ρομ θα περιμενουμε σημερα??
-
Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα...θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση επειδη ειμαι νεος σε ολα αυτα και σιγουρα εσεις θα εχετε μια εμπειρια παραπανω....εχω το xiaomi mi note pro φοραω developer rom και θεω να ρωτησω το εξης...τι ειναι καλυτερο μια sable i dev rom? και ποιες η διαφορες αν μπορεις καποιος να με βοηθησει... Ευχαριστω πολυ!!
-
Καλημερα παιδια...μολις περαστηκε σε mi note pro ολα καλα μεχρι στιγμης...αλλα το προβλημα με το playstore παραμενει...εχει καποιος αλλος ακομα προβλημα με αυτο?
-
Σε ευχαριστω πολυ το εφτιαξα
-
φιλε μου εχεις δικιο απλα ειμαι καινουργιος σε ολο αυτο και δεν ξερω...μηπως ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο αναλυτικα? η απλα να μ πεις λιγο που να ψαξω?? σε ευχαριστω.
-
καλησπερα σε ολη την ομαδα, εβαλα την τελευταια εκδοση σε xiaoomi mi note pro, ενω ολα καλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εχω στην slot 1 καρτα vodafone και εχω ιντερνετ κανονικα ενω στην slot 2 εχω cosmote και δεν εχω καθολου internet δεν ανοιγουν καθολου τα δεδομενα, ενω οι ρυθμισεις και ολα ειναι ενταξει τιποτα...αντιμετωπιζει καποιος αλλος αυτο το θεμα???
-
Μολις περασα την rom σε mi note pro το κινητο πεταει....αψογο...κανενα θεμα μεχρι τωρα...και η διαχειρηση της ram παρα πολυ καλη! Συνεχιστε την καλη δουλεια!!!!
-
@apollo_il κατοχος mi note pro εχω περασει την καινουργια (8.1.4.0) . Ειναι μια χαρα το κινητο χωρις κολληματα και χωρις τιποτα...η μπαταρια κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση! αναβαθμιση απο 8.0.1.0!
-
Καλη σας μερα και ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Την περασα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!!