Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 204.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από thanos.k: “Απο μπαταρία ρε παιδια οι τελευταιες rom εχουν αισθητα αυξημενη καταναλωση ή μονο εγω το βλέπω αυτο ? Με τα ιδια στατιστικα κατα 90% κρατουσε 2 μερες χαλαρα τωρα στην 1.5 μερα off.. Και παντα στο balance το εχω που και που στο high ...” Παράθεση από saleakos: “το συγκρινω με την δικια μου χρηση και ναι, με την τελευταια ρομ την τρωει καπως πιο γρηγορα την μπαταρια” τι να σας πω ρε παιδιά , έχω την εντύπωση ότι τέτοια ΚΑΛΗ απόδοση της μπαταρία δεν είχ…
-
xiaomi mi3
Μήνυματο συγκρινω με την δικια μου χρηση και ναι, με την τελευταια ρομ την τρωει καπως πιο γρηγορα την μπαταρια
-
Παράθεση από spideman3: “Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα. ” ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα
-
Παράθεση από wankel13: “εγω απο 3.15 σε 3.17 προσπαθησα μεσω ΟΤΑ και δεν πετυχε.εκανα το update χειροκινητα (update.zip)και ενω εγκατασταθηκε κανονικα,εβγαλε και την νεα εφαρμογη αυθεντικοτητητας(την οποια ετρεξα κιολας)πηγαινοντας στις πληροφοριες τηλεφωνου μου εδειχνε οτι ειναι ακομα στην 3.15.ξαναπροσπαθησα να φλασαρω κ πλεον μου μενει στο ασπρο logo mi.θα πρεπει να κανω εγκατασταση μεσω fastboot τωρα?” το otafix το ειχες περασει; πριν πας σε fastboot μπες recovery και κανε κανενα wipe μπας κ…
-
Ερωτηση, αν καποιος ερχεται απο παλιοτερη ρομ η multilanguage, βαζοντας την τελευταια 4.7.25 3.17gtv χρειαζεται μετα να φλασαρει το otafix η το περιεχει ηδη η νεα ρομ ;
-
Παράθεση από Silvester: “Παίζει να είμαι και ο πρώτος που την πέρασα στις 5 το πρωί Η οθόνη που είδα την ώρα της αναβάθμισης τι ήταν; recovery ή fastboot? Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω από την πρώτη ROM με CWM. Σε περίπτωση που χρειαστεί επαναφορά τηλεφώνου με διαγραφή εφαρμογών και εσωτερικού χώρου, θα μπει στο recovery και θα τα κάνει όλα μόνο του ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ.” αν εννοεις το ανθρωπακι της miui που επισκευαζει το android ρομποτακι αυτο ηταν η recovery, για την επαναφορα η κανε…
-
εβγαλε παραπανω σε πιο ιδανικες συνθηκες, το δευτερο μικροτερο σκορ ειναι στο κλασσικο antutu αλλα το εκανα στα καπακια μετα το πρωτο benchmark και το τηλ οσο να ναι ζεσταίνεται
-
μην ψαρώσετε χαχαχα ειναι με το νεο antutu μπορειτε να το βρειτε στο playstore σαν antutu benchmark x july 2014, βεβαια το εκανα χυμα με ανοικτες εφαρμογες και το τηλ ζεστο ουτε restart ουτε τιποτα, θα το ξανατρεξω παλι αλλη φορα υπο ιδανικες συνθηκες να δω αν μπορει να βγαλει κατι καλυτερο
-
Παράθεση από dtahtas13: “καλημέρα παιδιά. Είχα πρόβλημα με την τελευταία rom GTV-3.17 εκανά την εγκατάτασταση αλλά το κινητό δεν άνοιγε. κολούσε στο σήμα στην αρχή και μετά έσβηνε η οθόνη.” Παράθεση από kxt: “Παράθεση από dtahtas13: “καλημέρα παιδιά. Είχα πρόβλημα με την τελευταία rom GTV-3.17 εκανά την εγκατάτασταση αλλά το κινητό δεν άνοιγε. κολούσε στο σήμα στην αρχή και μετά έσβηνε η οθόνη.” και σε μενα συνεβη το ιδιο και δεν ξερω τι να κανω...” και εμενα μια χαρα την πηρε μεσω οτα, για πειτ…
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Μήνυμαεμενα κανει κατι αλλο, και το κανει καιρο τωρα με ολες τις ρομ αλλα ξεχναγα να το αναφερω, ενω διαλεγω στην καμερα στο βιντεο 1080p μετα απο restart το γυρναει παλι σε 720P
-
xiaomi mi3
Μήνυμαμε την τελευταια ρομ οταν παω να τραβηξω φωτο σε λειτουργία νυκτος μου βγαζει σφαλμα καμερας, το εχει δει αλλος;
-
και εγω εβαλα το χθεσινοβραδυνο ota update 3.16.1 και ολα δειχνουν καλως
-
κατεβαζω μεσω οτα την 3.16.1, να την περασω κανονικα η θελει κανα wipe λογω των bug της προηγουμενης ;
-
Ναι όντως το mail εξαφανίστηκε, αρα έχουμε και εμείς θέμα με την 4.7.18
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπαρατηρησα ενα bugακι τωρα και δεν ξερω αν ειναι καινουριο η απο προηγουμενη ρομ, κολλησε στην φορτιση στο 99% κανα μισαωρο, το βγαζω απο τον φορτιστη το ξαναβαζω και εδειξε 100% και μετα απο λιγο πληρες, το εχει δει κανενας αλλος;
-
Παράθεση από Zioa: “Προσπάθεια να βάλω την 3.16 στο mi3w από το ΟΤΑ χωρίς να βάλω το ΟΤΑfix.zip . Η διαδικασία έδειχνε ότι γινόταν κανονικά η εγκατάσταση αλλά όταν έλεγξα μέσα από το " σχετικά με το τηλέφωνο " παρέμεινε στο 3.15 . Στην συνέχεια απεφάσισα να βάλω το fix μέσα από το CWM αλλά κώλυσε στο Mi . Για να μπορέσω να κάνω boot έπρεπε να bootαρο στο system 1 . Όταν έλεγξα μέσα από το " σχετικά με το τηλέφωνο " είχα την 3,16 :)” εγω εκανα πρωτα το ota fix, το φλασαρα απο recovery και μετα εκ…
-
μου ηρθε σε OTA πριν καμια ωρα Update η ρομ κατεβηκε κανονικα απο OTA updater, τελειωνοντας μου ζητησε εγκατασταση, ηταν τσεκαρισμενο το clear cache, το αποτσεκαρα, εκανε μονο του reboot σε recovery, φλασαρε την ρομ και εκανε reboot στην 4.7.18, αψογη δουλεια παιδες
-
Mipad preorder
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από saleakos: “παιδες εγω εκανα παραγγελια δεν αντεξα αλλο :P” Άντε μπράβο! Με το καλό να παραλάβεις! :P” ευχαριστω φιλε
-
Παράθεση από annonnaki: “Μόλις φλάσαρα το fix και κατεβάζω. Ερώτημα: Κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα μετά από αποτυχημένο ΟΤΑ update της Rom (μετά διάβασα πως ακόμα δεν είναι έτοιμο κτλ) μου δημιούργησε ένα system 2 που φαίνεται στην recovery. Υποθέτω ότι τότε έγινε. Τώρα δείχνει system 1 (active) και system 2. Τι έχει γίνει και πως διορθώνεται; Υπάρχει κίνδυνος; Τώρα που φλάσαρα το fix μου έβγαλε ένα μήνυμα για disable fix on system 2 και πάτησα yes πριν κάνω επανεκκίνηση. MI3W Ευχαριστώ…
-
Mipad preorder
Μήνυμαπαιδες εγω εκανα παραγγελια δεν αντεξα αλλο