Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Παιδια καλησπερα,θελω να περασω την stable κινεζικη ρομ σε redmi note 3 pro για να φυγει η ρομ που μου εβαλε το vickmall.. πρεπει να ξεκλειδωσω τον bootloader πρωτα; καθε βοηθεια πολυτιμη
-
XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
Καλημέρα...έχω να πω μετά από τρεις ημέρες λειτουργίας ότι η 6.2.25 είναι από τις καλύτερες developer που έχει φορέσει το mi4i μου... ειδικά στο θέμα της μπαταρίας η διαχείρηση της ρομ ειναι άψογη!! Μπράβο!!
-
Καλημέρα σε ολους..Να ρωτησω αν εχει λυθει το θεμα με τα βιντεο στην εφαρμογη youtube με την τελευταια stable για το mi4i? ευχαριστω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geosoho: “Καλησπερα παιδια και καλη χρονια... Θελω να ρωτησω αν η 7.1 stable εχει καποιο προβλημα με την εφαρμογη you tube... ξεκιναει το βιντεο και ξαφνικα σταματαει στο mi4i που εχω. ” Έχει αναφερθεί και από άλλους... Είναι κάποιο BUG με τις όλες Γλώσσες εκτός από τα Κινέζικα, και θα λυθεί σύντομα... ” Σ'ευχαριστω πολυ!!!!
-
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια... Θελω να ρωτησω αν η 7.1 stable εχει καποιο προβλημα με την εφαρμογη you tube... ξεκιναει το βιντεο και ξαφνικα σταματαει στο mi4i που εχω...
-
τελικα παιδια δεν θα βγει η stable για Mi4i?
-
Καλημέρα...μήπως θα βγει και η stable για Mi4i?
-
Θερμή παράκληση να περιλαμβανει και το Mi4i...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geosoho: “Υπαρχει τροπος να της περασουμε ελληνικα?” Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση όταν υπάρχει ελληνική rom” το ξερω οτι υπαρχει stable με ελληνικα...προφανως αναφερομαι στην V6.7.2.0.LXIMICH (MIUI6)η οποια ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα στο κινητο μου...
-
καλημερα... η V6.7.2.0.LXIMICH (MIUI6)ειναι η καλυτερη ρομ που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης στο mi4i ....Υπαρχει τροπος να της περασουμε ελληνικα? ευχαριστω εκ των προτερων...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Βγήκε η νέα GTV-5.9.17 ROM για το Mi-4i και είναι έτοιμη για λήψη... ...versteckter Inhalt... ” για το mi 4i εννοεις;
-
καλημερα...για το mi4i δεν θα βγει η νεα ρομ;;
-
Mi4i θα πάρει Ελληνική ρομ;;;;
-
για Μι4ι πότε θα έχουμε MIUI 7??
-
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η ελληνική ρομ για το mi4i "ρουφάει" την μπαταρία σε χρόνο dt... ξαναγύρισα στην επίσημη ρομ γιατί ήμουν συνέχεια με τον φορτιστή στο χέρι...