Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 165.
-
Γεια σε όλους . Τι rom φοραει το κινητό μου; Το πήρα από ελληνικό κατάστημα , στο κουτί απέξω έχει το σήμα MI και όχι το ΜΙΧ , ενω ο φορτιστής είναι ευρωπαϊκός σε λευκό χρώμα αλλά η συσκευή μου είναι μαύρη . Όλα εντάξει ή μουφα; Θα χρειαστώ από την παρέα κανένα link για καμιά καλύτερη rom μάλλον γιατί αυτή χαλάει μπαταρία σα τρελή. Ευχαριστώ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54776/
-
Παράθεση από spideman3: “Για καλό τζάμι nilkin 9h για θήκη μια που θα άρεσει στην σύζυγο τύπου cover νομίζω έτσι λέγονται.3e1f163419af156041fd4630893ef51d.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω πολύ Γιώργο . Τη θήκη μόλις την παρήγγειλα. Από Ελλάδα . Το τζαμακι επειδή εδώ το βρίσκω πολύ ακριβο λέω να το παραγγείλω από εξωτερικό . Με την ελπίδα να επιβιώσει μέχρι τότε. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια .
-
Γεια σε όλους. Το Mi 5 της συζύγου "έπεσε" από τον πρώτο όροφο. Ο μπεμπης το καταευχαριστηθηκε . Εμείς όμως όχι . Έσπασε οθόνη και πίσω μέρος γυαλί. Στο μάστορα μια καινούρια οθόνη Oem όπως μου είπε και πίσω μέρος σκέτο πλαστικό όμως γύρω στα 80 ευρώ με εργατικά. Δέχτηκαμε και πήραμε πίσω ένα κινητό πολύ κατώτερο του αρχικού. Τα χρώματα πλέον δεν είναι τόσο ζωντανά και η οθονηυλαζει καρυδότσουφλο. Τέλος πάντων . Θήκη και τζαμακι ψάχνω , καλή όμως σε περίπτωση που το ρίξει πάλι ο μπέμπης να επιβι…
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από geoanto555: “Εγώ κατέληξα σε άλλη, δοκιμασετες και τις 2 και θα μας πεις αποτελεσμα.. και... ψάξε λίγο... επιτέλους.. ” Σιγουρα ειναι και θεμα γουστου. Ομως οι βασισμένες σε 5.1 υπολειπονται πολυ σε λεπτομερια και πολλες φορές μπορει η στοκ να τα πάει καλύτερα (μιλάω πάντα για ζορικες συνθηκες... σε καλές πραγματικά ειναι αχρηστη η gcam). Και επειδη συνήθως την χρησιμοποιούσα σε πρόσωπα, εκει και αν έκανε διαφορά. Και δεν μιλάω μόνο για τη λεπτομέρια αλλά και…
-
Παράθεση από tolisdagas: “Παράθεση από xristina1984: “Γεια σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για κατάστημα εξωτερικού από το οποίο να προμηθευτώ τη συσκευή; Γιατί δύο που τα εμπιστεύομαι δεν έχουν απόθεμα . Επίσης ποια έκδοση να πάρω 6/64 να δώσω αλλά 30 -40 και να πάρω την 128; Και να μη βγω για άλλους 4 μήνες από το σπίτι; Ευχαριστώ ” Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο κεραμικο 6/128 ” Τελικα έχω παραγγείλει mi mix 2 6/64 από banggood. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά Απ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από amavroudis: “@xristina1984 βρήκα και το αντίστοιχο νήμα. Δες εδώ: Απαλλαγή απο ΦΠΑ λόγω ΠΟΛ1150 ” Ωωωω ευχαριστώ πολύ amavroudis
-
Καλησπερα σε όλους. Άκουσα για απαλλαγή στο ΦΠΑ για ελεύθερους επαγγελματίες στην αγορά κινητών laptop και γενικότερα ηλεκτρικών ειδών. Αυτό ισχύει και στα σκρουτζομαγαζα ; Δηλαδή υπάρχει επιπλέον μείωση στις τιμές των κινητών που εμφανίζονται στις εφαρμογές; Η είναι οι τιμές με τις ενσωματωμένες μειώσεις; Γνωρίζουμε κάτι σχετικά;
-
Παράθεση από tasven: “Παράθεση από xristina1984: “Τι πιστεύετε καλό να είναι ρε παιδιά ; Στενοχωρήθηκα. Έδωσα amazfit 4 μηνων και redmi note 3 pro 3/32 εδωσα και άλλα 140 ευρώ στο χέρι και πήρα το παραπάνω note 3 αλλα με 4 /64. Και θα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αν δεν μου βγει καλό. Κάθε 2 χρόνια παίρνω κινητό γι'αυτό και θα στενοχωρήθηκα πολύ που δε θα μου βγει καλό . ” Το κινητό σου με μικρή διαφορά μνήμης εχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με τα υπόλοιπα 6/64 , 6/128 Μην στενοχωριέσαι και μην αγ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ακόμα και το 4/64 θα σε καλύψει από θέμα δυνατοτήτων, αλλά η αλήθεια είναι πως το πήρες σχετικά ακριβά, σε άλλα καταστήματα παίζει στα 250 ευρώ, όσο το αγόρασες θα μπορούσες να το πάρεις και από Ελλάδα, δες στο skroutz πχ ” Εχετε δίκαιο . Το παρηγορητικό είναι ότι υπάρχει αποκουμπι το παρόν φόρουμ για να μου λύσει όλα τα θέματα. Και σας ευχαριστώ όλους παιδιά .
-
Τι πιστεύετε καλό να είναι ρε παιδιά ; Στενοχωρήθηκα. Έδωσα amazfit 4 μηνων και redmi note 3 pro 3/32 εδωσα και άλλα 140 ευρώ στο χέρι και πήρα το παραπάνω note 3 αλλα με 4 /64. Και θα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αν δεν μου βγει καλό. Κάθε 2 χρόνια παίρνω κινητό γι'αυτό και θα στενοχωρήθηκα πολύ που δε θα μου βγει καλό .
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν έχει ξεκινήσει η παραγγελία ίσως και να μπορείς να ακυρώσεις αλλά θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα άμεσα ! Ακόμα και να έχει σταλεί, πάλι θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα για επιστροφή, αλλά έτσι ίσως να σε χρεώσουν τα έξοδα αποστολής-επιστροφής Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα ” Θα βάλω το link εδώ μήπως και μπορεί κανένας να με βοηθήσει . Είναι στα γερμανικά και δεν γνωρίζω σχετικά. Ένα email κάτι . Επίσης ρωτώ επίμονα το φίλ…
-
Γεια σε όλους. Μπορεί να αναρτώ σε λάθος νήμα το πρόβλημα μου. Ένας φίλος μου παρήγγειλε το note 3 για λογαριασμό μου από το ricardo.ch . Η έκδοση είναι 4/64. Κόστισε 300 ευρώ. Δυστυχώς το μετανιωσα καθώς με 20 ευρώ παραπάνω έπαιρνα την 6/64. Παρόλα αυτά η παραγγελία μου λέει ο φίλος δεν ακυρώνεται . Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει; Για να ακυρωθεί η παραγγελία εννοώ . Το κατάστημα λέγεται SuperDealStore. Ένα βιβλίο ρε γαμωτο παραγγέλνεις και μπορείς να το επιστρέψεις ή να ακυρώσεις την παραγγε…
-
AmazFit bt Xiaomi
xristina1984 - - Amazfit
ΜήνυμαΓεια σε όλους και από μένα . Το περιμένω το ρολόι με international rom. Από gearbest στα 98 ευρώ. Είχα το mi band 2 , το φορεσα και μετά από 5 μήνες το βαρέθηκα και το πουλησα. Ήθελα κάτι άλλο. Ελπίζω να είναι καλή η αγορά. Το παρήγγειλα την προηγούμενη βδομάδα και ακόμα να εμφανιστεί στο track app. Πόσο λέτε να χρειαστεί να περιμένω. (Μέσω belgium post); Μέσω αυτού του post να ευχαριστήσω και πάλι όλους σε αυτό το φόρουμ γνωστούς αγνώστους που με βοήθησαν και με βοηθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα …
-
Αγορά amazfit
xristina1984 - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλησπερα σε όλους . Θα ήθελα να αγοράσω ένα ρολόι amazfit . Αλλά με τις πολλές εκδόσεις και τα σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά έχω πελαγώσει. Είχα το mi band 2 , το φόρεσα το χόρτασα το πούλησα . Τώρα ήρθε η ώρα για καινούριο . Σκέφτομαι το ρολόι του νήματος . Παρακαλώ βοηθήστε με . Θα είναι καλή η αγορά, από εξωτερικό ή από Ελλάδα. Υπάρχει αξιόλογη διάφορα τιμής. Θα περάσει τελωνείο πλέον ή πάλι είναι ρίσκο; Γνωρίζω πως δεν είναι σωστό να ζητήσω να μου παραθεσετε κάποιο link για αγορά αλλά θα χρεια…
-
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. Να το χαίρεται (που θα το χαίρεται ) όποιος το αποκτήσει.